5 DC-sterren waar fans van houden en 5 die ze niet kunnen uitstaan

Inhoudsopgave:

5 DC-sterren waar fans van houden en 5 die ze niet kunnen uitstaan
5 DC-sterren waar fans van houden en 5 die ze niet kunnen uitstaan
Anonim

Het uitgebreide DC-universum heeft verschillende A-listers die geliefd zijn bij het publiek, maar het heeft ook enkele van de meest controversiële sterren in Hollywood. Sommige sterren worden gehaat vanwege hun optredens en sommige worden gehaat vanwege hun gedrag buiten het scherm.

Terwijl fans dol zijn op Margot Robbie als Harley Quinn, zijn velen geen fans van Jared Leto als de Joker. Fans waren opgetogen toen het nieuws bekend werd dat Dwayne Johnson naar DC zou gaan, terwijl andere fans Ezra Miller graag zien achter hun talrijke controversiële overtredingen aan gaan. Wat de reden ook is, dit zijn enkele van de meest geliefde en de meest gehate DC-sterren.

10 Gehaat: Gal Gadot

Gal Gadot kwam in de problemen op sociale media omdat ze maakte wat volgens sommigen problematische opmerkingen zijn over het conflict tussen Israël en Palestina. Gadot is een Israëliër en een veteraan van de Israëlische strijdkrachten (IDF). De IDF is beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid en kolonisatie, vooral onder linksen en aanhangers van Palestina. Gadot heeft de IDF vocaal gesteund, ondanks de constante kritiek op sociale media.

9 Geliefd: … Ook Gal Gadot

Het lijkt misschien vreemdgaan om te zeggen dat Gadot zowel een van de meest geliefde als een van de meest gehate DC-sterren is. Het is echter waar dat terwijl Palestijnse aanhangers haar bekritiseren, ze erg populair is in Israël. Velen in Israël waarderen de representatie die Gadot naar hun land brengt, aangezien er niet veel in Israël geboren acteurs in Hollywood werken.

8 Gehaat: Ben Affleck

Ben Affleck krijgt om de een of andere reden veel haat voor zijn acteerwerk. Veel DC-fans waren niet dol op hem als Batman en sommigen gaan zelfs zo ver om te beweren dat hij een van de redenen was dat zowel Batman Vs. Superman en Justice League voldeden niet aan de verwachtingen. Affleck is ook geen fan van de rol, hij zei dat het werken aan Justice League "de slechtste ervaring" uit zijn carrière was.

7 Geliefd: Henry Cavill

Hoewel Affleck veel flauwekul krijgt (sorry, kon het niet laten), is Cavill geliefd als Superman. Het publiek lijkt te denken dat Cavill goed gecast was en dat zijn uiterlijk en gedrag goed passen bij de stripboeken. Sommigen waren echter kritisch over hoe gewelddadig Cavills vertolking was, maar dat was eigenlijk meer een kritiek op het schrijven van Zach Snyder dan op het acteerwerk van Cavill.

6 Gehaat: Jared Leto

Jared Leto wordt door velen beschouwd als de slechtste acteur die de Joker tot nu toe heeft gespeeld. Ondanks het gebruik van method acting om in de rol te komen, zelfs zo ver dat hij zijn castgenoten dode dieren en gebruikte condooms stuurde, waren critici en publiek niet onder de indruk van zijn optreden. Leto heeft geen geluk gehad met stripfilms, aangezien zijn eerste Marvel-film Morbius hard flopte aan de kassa. Leto is ook beschuldigd van het verzorgen van minderjarigen voor seks en het azen op meisjes zo jong als 15 jaar oud.

5 Geliefd: Margot Robbie

Hoewel Leto geen populaire keuze is voor The Joker, houden fans wel van Margot Robbie als Harley Quinn. Robbie's optreden was zo betaalbaar dat ze Harley Quinn in haar eigen film, Birds of Prey, liet landen. Er moet ook worden opgemerkt dat Robbie werd teruggebracht om Harley Quinn te spelen voor de remake/sequel van Suicide Squad, maar Leto werd niet gevraagd om terug te komen als Joker. Leto was niet eens in Birds of Prey, ondanks het feit dat de relatie van Harley Quinn met Joker een belangrijk plotpunt is.

4 Gehaat: Ezra Miller

Miller veranderde bijna van de ene op de andere dag van een opkomende DC-ster in een van de meest gehate mensen in Hollywood. Miller is door meerdere mensen beschuldigd van seksueel geweld, waardoor ze verschillende huisverboden hebben gekregen. Ze zijn in een periode van enkele korte maanden tussen eind 2021 en begin 2022 meerdere keren aangehouden. Ook is Miller beschuldigd van het ontvoeren en verzorgen van een tiener, een Native American activist. De toekomst van Millers carrière ziet er niet geweldig uit.

3 Geliefd: Dwayne Johnson

Johnson is een van de meest populaire acteurs in Hollywood. Zijn fans hebben hem van franchise tot franchise gevolgd en nu kunnen ze hem volgen in het DC Universe waar hij Black Adam zal spelen. Black Adam is Johnson's eerste superheldenfilm.

2 Gehaat: Amber Heard

Weinig sterren worden zo gehaat als Amber Heard nu is. Nadat een jury had geoordeeld dat ze haar ex-man Johnny Depp had belasterd, is ze zonder werk gekomen, blut en door miljoenen online belasterd. Zowel tijdens als na het proces deden maandenlang geruchten de ronde dat Heard uit Aquaman 2 was geknipt. Heard is Johnny Depp dankzij het proces meer dan $ 8 miljoen schuldig.

1 Geliefd: Jason Mamoa

Een naam die veel naar voren kwam tijdens het proces van Heard was Jason Momoa. Momoa werd vergeleken met Heard toen verschillende deskundige getuigen getuigden over de invloed van de beschuldigingen van Depp en Heard tegen elkaar op hun carrière. Dit is een goede indicatie van hoe populair Momoa is als DC-ster. Fans herinneren zich hem ook liefdevol als Khal Drago uit Game of Thrones, een van de populairste personages van de show. Momoa is ook een meme; er is een gekke foto van hem die Henry Cavill besluipt die online de ronde doet en dit maakt hem nog meer geliefd bij zijn fans.

Aanbevolen: