13 redenen waarom: 10 karakters waar we van houden (en 5 die we niet kunnen uitstaan)

Inhoudsopgave:

13 redenen waarom: 10 karakters waar we van houden (en 5 die we niet kunnen uitstaan)
13 redenen waarom: 10 karakters waar we van houden (en 5 die we niet kunnen uitstaan)
Anonim

De meeste mensen die Netflix gebruiken voor het streamen van films en tv-programma's, zijn de show 13 Reasons Why tegengekomen. Deze show is een van de meest controversiële originele Netflix-tv-series tot nu toe. Het behandelt veel gevoelige onderwerpen en gaat extreem diep. Sommige afleveringen van de show zijn intenser dan andere, maar voor het grootste deel is het gemeenschappelijke thema van de show behoorlijk donker. Sommige personages van de show werken aan het overwinnen van depressies van de traumatische ervaringen die ze hebben doorstaan. Andere personages in de show werken aan het opbouwen van romantische relaties en vriendschappen.

Een interessant feit over 13 Reasons Why is dat Selena Gomez een van de uitvoerende producenten van de show is! Blijf lezen om erachter te komen van welke personages uit de show we houden en welke we niet kunnen uitstaan.

15 We houden van klei omdat hij altijd het juiste doet

Clay Jensen is gepassioneerd om het juiste te doen, wat het ook kost. Hij staat de hele tijd op tegen pestkoppen om te vechten voor wat juist is. Als hij wist wat Hannah doormaakte, zou hij er zijn geweest om haar van de richel af te praten. Hij zou er zijn geweest om ervoor te zorgen dat ze haar pijn overwon.

14 We houden van Tony omdat hij Hannah's enige echte vriend was

Tony Padilla is een ander uitstekend personage uit 13 Reasons Why waar we helemaal gek op zijn. Hij was een van Hannah's enige echte vrienden toen ze nog leefde. Ze vroeg Tony om haar opgenomen geluidsbanden te verspreiden onder iedereen op de lijst, omdat ze wist dat hij iemand was die ze kon vertrouwen.

13 We kunnen Bryce niet uitstaan omdat hij meerdere meisjes heeft aangevallen

Bryce Walker is een personage waar we absoluut niet tegen kunnen! Hij viel meerdere meisjes aan op zijn middelbare school en leek er tot het einde geen spijt of spijt van te hebben. Uiteindelijk werd hij vermoord vanwege de afschuwelijke acties die hij ondernam tegen zoveel verschillende meisjes.

12 We houden van Jessica omdat ze een sterke overlever is

We zijn helemaal weg van Jessica! Ze is een sterke overlever en ze sprak zich uit in een rechtszaal vol met andere mensen, ook al was het extreem moeilijk voor haar om dat te doen. Veel mensen die zijn aangevallen, vinden het moeilijk en uitdagend om naar voren te komen en de waarheid over de situatie te vertellen, maar ze was dapper en sterk genoeg om dat te doen.

11 We houden van Justin omdat hij veel tegenspoed heeft overwonnen

Justin Foley is een geweldig personage dat veel tegenslagen heeft overwonnen. Hij groeide op in een gezin met een moeder die niet veel om hem leek te geven. Ze ging met veel verschillende jongens uit en Justin werd daardoor op jonge leeftijd misbruikt. Hij heeft ook geworsteld met middelenmisbruik.

10 We kunnen Monty niet uitstaan omdat hij anderen pest

We kunnen Monty niet uitstaan omdat hij een van de belangrijkste pestkoppen in de show was voordat hij stierf. Hij werd uiteindelijk vermoord terwijl hij opgesloten zat in de gevangenis, maar voordat hij werd opgesloten, ontkende hij zijn eigen seksuele geaardheid en rekende hij zijn pijn af op anderen.

9 We houden van Alex omdat hij zich verontschuldigt voor zijn fouten

We hebben veel liefde voor een personage als Alex omdat hij zich extreem verontschuldigde voor zijn fouten uit het verleden. De grootste fout die hij maakte, was het maken van een lijst met de titel "hot or not". De lijst objectiveerde meisjes op zijn middelbare school en hij wist dat het gemeen was om te doen. Hij had berouw.

8 We houden van Tyler omdat hij een sterke overlever is

We houden van Tyler omdat hij net als Jessica een andere sterke overlever is. Hij werd gepest door een groep jongens op zijn middelbare school en ze vielen hem uiteindelijk aan op de meest verontrustende en angstaanjagende manier ooit. Hij overleefde en besefte dat het belangrijk was om te vertellen wat hij had meegemaakt.

7 We kunnen Ani niet uitstaan omdat ze een aanstichter is

Ani was altijd een aanstichter tijdens haar tijd in de show. Het leek alsof ze altijd verwikkeld was in andermans drama en andermans problemen. Kijkers vroegen zich vaak af waarom ze niet een stap terug deed en zich voor een keer buiten de zaken van anderen hield. Ze veroorzaakte altijd problemen of kwam vast te zitten in het midden van een probleem.

6 We houden van Zach omdat hij er was voor Hannah

We hebben gemakkelijk zoveel liefde voor Zach omdat hij er voor Hannah was toen ze nog leefde. Ja, hij stal de aanmoedigingsbriefjes uit haar klaslokaal, maar daarna konden ze een gezonde en sterke vriendschap ontwikkelen waarbij hij er voor haar was. Ze waren zelfs in staat om romantisch met elkaar te zijn! Hij wordt gespeeld door Ross Butler, die ook kort speelde in Riverdale.

5 We houden van Sheri omdat ze optrad om haar fouten goed te maken

We houden van Sheri omdat ze optrad om haar fouten uit het verleden goed te maken. Zij is degene die het straatnaambord omgooide dat tot een auto-ongeluk leidde. Ze besloot haar tijd en energie als vrijwilliger te gaan besteden aan de familie die het emotionele verlies na dat ongeluk doormaakte. Ze stapte op om het goed te maken.

4 We kunnen Marcus niet uitstaan omdat hij zich gedraagt als een typische onvolwassen middelbare school-eikel

We kunnen Marcus niet uitstaan omdat hij zich gedroeg als een typische onvolwassen middelbare school-eikel toen Hannah nog leefde. Hij behandelde haar slecht en was super irritant! Om de een of andere reden gaf hij er meer om zich als een coole kerel te gedragen in plaats van een eerlijke en oprechte relatie met Hannah te ontwikkelen.

3 We houden van Chloe omdat ze afscheid heeft genomen van Bryce

We houden van Chloe Rice omdat ze sterk genoeg was om afscheid te nemen van Bryce. Ze werd verblind door liefde in haar relatie met hem en probeerde zichzelf er lange tijd van te overtuigen dat hij een goede vent was. Ten slotte opende ze haar ogen en besloot dat ze iets moest veranderen en dat ze ver weg van hem moest blijven.

2 We houden van Hannah omdat ze brutaal eerlijk was

We houden van Hannah omdat ze meedogenloos eerlijk was en haar tapes de waarheid vertelden over haar levenssituatie. Tegelijkertijd vinden we het ook niet leuk dat Hannah besloot haar eigen leven te beëindigen. Ze besloot op basis van tijdelijke omstandigheden een einde aan haar leven te maken. Ze deed alsof de middelbare school voor altijd zou zijn. Als ze nog een paar jaar had gewacht tot ze ging studeren, zou ze hebben beseft dat het leven zoveel beter wordt na de middelbare school.

1 We kunnen Seth niet uitstaan omdat hij Justin kwaad doet

We kunnen Seth niet uitstaan omdat hij altijd erg grof was met Justin. Hij had een relatie met Justins moeder en behandelde Justin altijd slecht. Justins omstandigheden in het leven waren nooit gemakkelijk, maar iemand als Seth in de mix maakte de dingen altijd uitdagender en deprimerend voor hem.

Aanbevolen: