Wie is de dochter van Elon Musk, Vivian?

Inhoudsopgave:

Wie is de dochter van Elon Musk, Vivian?
Wie is de dochter van Elon Musk, Vivian?
Anonim

Er is heel weinig dat niet is gezegd over Elon Musk. De controversiële zakenman en "edgy" Twitter-comedian is tijdens zijn carrière meerdere keren onder vuur gekomen omdat hij openhartig en recht door zee was met zijn gedachten en meningen.

Hij is ook door sommigen bekritiseerd vanwege het enorme aantal kinderen dat hij heeft verwekt, waardoor sommigen zich afvragen hoe hij mogelijk een voldoende en aanwezig rolmodel voor hen allemaal zou kunnen zijn.

Een van zijn kinderen is zelfs van plan om alle banden met de miljardair legaal te verbreken.

Vivian Jenna Wilson wenst alle banden met vader, Elon Musk, te verbreken

Elon musk kijkt peinzend
Elon musk kijkt peinzend

Elon Musk, die een gecompliceerde relatie heeft gehad met zijn eigen vader, komt er nu achter dat het vaderschap niet altijd is wat je zou verwachten. Zijn 18-jarige transgenderdochter, die zichzelf Vivian Jenna Wilson heeft genoemd, is begonnen aan een aparte overgang om volledig uit het leven van haar vader te worden verwijderd.

Het is onduidelijk waarom ze heeft besloten zulke drastische maatregelen te nemen om zichzelf terug te trekken zoals ze heeft gedaan, maar het zou iets te maken kunnen hebben met de houding van Elon Musk over transgenderkwesties die hij in het verleden heeft geuit.

In 2020 tweette hij een verklaring over het onderwerp transgenderkwesties, waarin hij zei: "Ik steun absoluut trans, maar al deze voornaamwoorden zijn een esthetische nachtmerrie", kort daarna gevolgd door een tweet waarin staat: "Voornaamwoorden zuigen".

Hij is ook onder vuur komen te liggen voor het bespotten van online gebruikers die hun favoriete voornaamwoorden op hun profielen weergeven. In een tweet van december 2020 plaatste hij een meme die niet veel Twitter-gebruikers begrepen.

Maar sommigen van degenen die dat wel deden, waren niet geamuseerd. Eén antwoord op de afbeelding twitterde: "Bedankt Elon Musk dat je de wereld eraan herinnert dat het feit dat iemand rijk is niet betekent dat hij ook slim is."

Twitter-medewerkers uiten hun bezorgdheid over het kopen van Twitter door Elon Musk

In april 2022, tijdens een spoedvergadering met Twitter-medewerkers over de aankoop van de sociale-mediawebsite door Elon Musk ter waarde van $ 44 miljard, uitten stafmedewerkers hun bezorgdheid over wat dit zou kunnen betekenen voor toekomstige werknemers.

Een medewerker vroeg tijdens de vergadering: "Wat moeten we de LGTBQ-gemeenschap vertellen op wervingsconferenties die we moeten bijwonen als ze ons vragen waarom ze bij Twitter moeten komen werken terwijl we onszelf net hebben verkocht aan een openlijke homofoob en transfoob?"

In reactie hierop antwoordde Dalana Brand, Chief People and Diversity Officer van Twitter: 'Ik kan niet met Elons persoonlijke gevoelens over deze dingen praten. Ik kan niet spreken over wat hij in zijn andere bedrijven heeft gedaan, in termen van ervaringen van mensen… Misschien kunnen we in de toekomst een gesprek voeren. Dat is misschien veelzeggend. Het is onduidelijk of dit diplomatieke antwoord de angst van de Twitter-medewerker kon wegnemen.

Vivian Jenna Wilson's moeder reageert

Vivian Jenna Wilson, die afstand deed van de achternaam van haar vader ten gunste van de meisjesnaam van haar moeder, kreeg officieel een wettelijke naamswijziging en een geslachtsverandering.

Na het indienen van de wijziging in april 2022, legaliseerde de rechter van het L. A. County Superior Court de gerechtelijke documenten eind juni 2022, wat zal worden weergegeven op de nieuwe geboorteakte die ze heeft aangevraagd. De reden die ze op de documenten voor de naam- en geslachtsverandering aangaf, was geciteerd: "Genderidentiteit en het feit dat ik op geen enkele manier meer samenwoon met of verwant wil zijn met mijn biologische vader."

Op 20 juni 2022 spraken Vivian's moeder en Elon Musk's ex-vrouw, Justine Musk, trots uit op haar dochter tijdens deze juridische overgang.

Ze twitterde: "Ik heb een rare jeugd gehad", zei mijn 18-jarige tegen me."Ik kan niet geloven dat ik er zo normaal uitzie als ik ben." Ik zei: "Ik ben erg trots op je." "Ik ben trots op mezelf!" Sinds de gerechtelijke procedure is afgerond, en op het moment van schrijven, is er geen officiële openbare verklaring van Musk of Wilson over dit onderwerp. Het is echter bijna een garantie dat de LGBTQ+-gemeenschap deze nieuwste toevoeging aan de "trotsfamilie" zeker met open armen zal verwelkomen.

Aanbevolen: