Welke seizoenen van, waarvan je denkt dat je kunt dansen, uitgelichte toekomstige beroemdheden?

Inhoudsopgave:

Welke seizoenen van, waarvan je denkt dat je kunt dansen, uitgelichte toekomstige beroemdheden?
Welke seizoenen van, waarvan je denkt dat je kunt dansen, uitgelichte toekomstige beroemdheden?
Anonim

So You Think You Can Dance is een Amerikaanse reality-tv-danswedstrijd. In 2015 ging Jeff Thacker, een televisieproducent, naar Miami om audities te houden voor dansers die mee wilden doen aan een nieuwe dansshow. Jeff deed zijn best om de auditie te promoten. Hij ging naar lokale scholen en dansclubs, plaatste advertenties op radio en tv, hij gaf zelfs flyers weg in nachtclubs. Al zijn inspanningen hadden weinig effect. Slechts vier mensen kwamen opdagen voor de auditie. Ondanks dat alles hielden mensen vanaf het begin van de show. Jeff keerde na twee jaar terug naar Miami voor nog een auditie, en er stonden meer dan 1500 mensen in de rij. Sindsdien gaat So You Think You Can Dance al 17 seizoenen door en miljoenen en miljoenen fans zijn er dol op. Het formaat van de show is vrij eenvoudig. De audities zijn open en voor iedereen toegankelijk, wat je dansstijl ook is. De beste dansers gaan door naar de volgende ronde en kunnen laten zien dat ze zich kunnen aanpassen aan allerlei soorten muziek en dans. Aan het einde van het proces worden de beste van het beste geselecteerd om finalisten te zijn. Ze gaan live op televisie en laten hun talenten zien.

De show heeft veel mensen in de schijnwerpers gezet en heeft hen geholpen een illustere carrière op te bouwen. You Think You Can Dance heeft 17 Emmy Awards gewonnen en is een inspiratie geweest voor vele dansshows in Amerika en de wereld, zoals America's Best Dance Crew en Jennifer Lopez's World Of Dance. Veel back-updansers hebben de kans gehad om hun talenten te laten zien en hebben daardoor grotere rollen gekregen.

9 Kent Boyd - Seizoen 7

Kent Boyd was de tweede plaats in seizoen 7 van So You Think You Can Dance. Hij vervolgde zijn carrière als acteur in Disney's Teen Beach Movie, Teen Beach 2 en Freeform's Bunheads. Hij produceerde, schreef en speelde ook in de korte filmserie Free Period. Kent heeft gedanst en gechoreografeerd voor vele supersterren in de muziekindustrie, waaronder Billie Eilish, Dua Lipa, Becky G, Vanessa Hudgens en vele anderen.

8 Ariana DeBose - Seizoen 6

Ariana DeBose's weg naar roem was seizoen 6 van So You Think You Can Dance. Ze had geen enorm succes in de competitie, maar het publiek hield toch van haar. Ariana maakte haar Broadway-debuut in 2012 in Bring It On, The Musical. Sindsdien trad ze op in Motown the Musical, Pippin, Hamilton: An American Musical, A Bronx Tale: The Musical en Summer: The Donna Summer Musical. De Oscars in 2022 waren het hoogtepunt van haar harde werk. Ariana DeBose won de Oscar voor Beste Actrice in een Bijrol.

7 Travis Wall - Seizoen 2

Travis Wall brak door in seizoen 2 van de competitie. Sindsdien heeft hij een behoorlijke naam opgebouwd in de muziekindustrie. Travis was de choreograaf voor popsterren als Justin Bieber en Demi Lovato. Hij werkte ook samen met Michelle Obama aan haar Let's Move-campagne. Travis geeft danslessen over de hele wereld en hij is verbonden aan de NUVO-dansconventie.

6 Benji Schwimmer - Seizoen 2

Benji Schwimmer won het 2e seizoen van So You Think You Can Dance en werd een wereldwijde sensatie. Iedereen herkende meteen zijn talenten. Benji heeft meerdere danswedstrijden gewonnen, waaronder de U. S. Open Swing Dance Championships, de USA Grand Nationals en vele andere. Naast het winnen van danswedstrijden, heeft Benji gechoreografeerd voor dansshows, muziekvideo's, films en Olympische wedstrijden. Hij choreografeerde de Olympische Winterprogramma's voor de Amerikaanse kunstschaatsster Adam Rippon en Jeremy Abbott. Benji Schwimmer is ook mede-eigenaar van The Dance Center, een educatieve dansfaciliteit. Een idool en een inspiratie voor velen, hij probeert altijd om het de nieuwe dansers gemakkelijker te maken om hun kans in de schijnwerpers te krijgen.

5 Melanie Moore - Seizoen 8

Melanie Moore was de winnaar van seizoen 8 van So You Think You Can Dance. Nadat ze de wedstrijd had gewonnen, besloot ze haar talenten naar de felle lichten van Broadway te brengen. Ze speelde in Finding Neverland als Peter Pan, Fiddler on the Roof als Chava, Hello, Dolly! als Ermengarde en off-Broadway in A Chorus Line (2018). Ze speelde ook rollen in de miniserie Halston, de korte film Swept en The Little Mermaid Live!

4 Ricky Ubeda - Seizoen 11

Ricki Ubeda was de winnaar van seizoen 11 van So You Think You Can Dance. Ricky maakte optimaal gebruik van zijn schot. Sindsdien was hij te zien in de tv-serie What's New, Pussycat: Backstage at 'Cats' met Tyler Hanes, de miniserie Fosse/Verdon en de musical West Side Story. Hij heeft ook zijn kinderdroom vervuld om het Broadway-podium te betreden. Hij speelde in On the Town, Cats, en de meest recente herneming van Carousel.

3 Gaby Diaz - Seizoen 12

Gaby Diaz was de winnaar van seizoen 12 van So You Think You Can Dance. Haar hiphoproutines waren echt indrukwekkend en ze is de eerste tapdanser die ooit de show heeft gewonnen. Gaby gebruikte haar succes in de show om een professionele danscarrière na te streven. Ze was te zien in de musical West Side Story en de film Tick, Tick… BOOM!

2 Witney Carson - Seizoen 9

Witney Carson was te zien in seizoen 9 van de show. Ze eindigde de wedstrijd in de top 6, de fans waren dol op haar en het was de opstap naar een illustere danscarrière. Ze werd een professionele partner voor de beroemdheden om mee samen te werken in de show Dancing With The Stars. Ze was ook te zien in de musical: Dancin': It's On. Witney is een gevonden succes als model, modeblogger en ondernemer.

1 Stephen "tWitch" Boss - Seizoen 4

Misschien het meest bekende SYTYCD-aluin, Twitch was de tweede in seizoen vier. Hij werd vele jaren later beroemd als co-host en producer van The Ellen DeGeneres Show.

Aanbevolen: