Rattlesnake' belooft de volgende grote horrorhit van Netflix te worden

Rattlesnake' belooft de volgende grote horrorhit van Netflix te worden
Rattlesnake' belooft de volgende grote horrorhit van Netflix te worden
Anonim

Netflix gaat binnenkort in première met Rattlesnake, met in de hoofdrol Carmen Ejogo en geregisseerd door Zak Hilditch. De horrorfilm, die net op tijd voor Halloween arriveert, belooft de volgende grote hit van de streamingdienst te worden.

Rattlesnake vertelt het verhaal van Katrina (Carmen Ejogo), een alleenstaande moeder die door het land rijdt om een nieuw leven te beginnen met haar dochter Clara (Apollonia Pratt). Nadat hun auto in het midden van nergens kapot gaat, wordt Clara gebeten door een giftige ratelslang terwijl haar moeder de band verwisselt. In een poging om het leven van haar dochter te redden, accepteert Katrina hulp van een mysterieuze vrouw, maar nadat ze het meisje op wonderbaarlijke wijze heeft genezen, vraagt de vrouw Katrina haar terug te betalen door een vreemdeling te vermoorden in ruil voor het leven van haar dochter voor zonsondergang.

Volgens Hilditch: "Ik hou echt van films die, of de gewone persoon die de buitengewone situatie doet, of waarin je je alleen maar in het gezichtspunt van een personage bevindt. Het nemen van een gewoon persoon die er op een dag in werd gegooid, zoveel buitengewone situatie."

De vorige film van de regisseur, 1922, was een horrorfilm gebaseerd op de gelijknamige novelle van Stephen King met in de hoofdrollen Thomas Jane, Neal McDonough en Molly Parker, en werd op 20 oktober 2017 op Netflix uitgebracht. kreeg positieve recensies, voornamelijk voor Jane's vertolking van Wilfred James, een man die terugkeert naar Omaha, Nebraska om een bekentenis te schrijven van een misdaad die hij in 1922 op de familieboerderij heeft begaan.

Rattlesnake maakt deel uit van de "Netflix and Chills"-line-up, de nieuwe Sci-Fi/Horror-categorie van de streamingdienst. De eerste collectie films werd op vrijdag 13 september uitgebracht en loopt door tot 25 oktober. Kijkers worden getrakteerd op 15 films en shows die zowel Netflix-originelen als Rattlesnake zijn als klassieke horrorfilms zoals Scream 2 en series zoals American Horror Story: Apocalyps.

Titels die momenteel beschikbaar zijn, zijn onder meer Marianne (origineel van Netflix), Head Count, We Have Always Lived in the Castle, The Curse of Oak Island, A Haunting at Silver Falls: The Return en The Last Kids on Earth (origineel van Netflix).

De volgende films en series gaan in oktober ook in première op Netflix: Fractured (Netflix origineel) en Haunted (Netflix origineel) op 11 oktober, Sinister 2 op 16 oktober, Eli op 18 oktober, Revenge of Pontianak en Daybreak (Netflix origineel) op 24 oktober en Assimilate, Rattlesnake (Netflix origineel) en Prank Encounters (Netflix origineel) op 25 oktober.

Aanbevolen: