Wat Kiefer Sutherland heeft gedaan sinds 24

Inhoudsopgave:

Wat Kiefer Sutherland heeft gedaan sinds 24
Wat Kiefer Sutherland heeft gedaan sinds 24
Anonim

Kiefer Sutherland speelde de hoofdrol van Jack Bauer in Fox' actie-dramaserie 24. In de serie speelde de Lost Boy-acteur de rol van de voormalige federale agent die verantwoordelijk was voor het redden van burgers van potentieel catastrofale terroristische aanslagen op verschillende gelegenheden. Met een sterke acteerachtergrond, een ervaren actrice-moeder en een acteur-vader die weigerde naast de acteur te spelen in 24, was het geen verrassing dat Sutherland de rol vertolkte.

Sutherlands vertolking van Jack Bauer was geweldig, zozeer zelfs dat hij twee Emmy's, één Golden Globe en verschillende andere topprijzen won voor zijn optreden in de serie. Sinds zijn verschijning in 24:Live Another Day vragen fans zich misschien af wat hun favoriete tv-hoofdrolspeler heeft uitgespookt. Om te beginnen heeft Sutherland de filmindustrie nooit verlaten, maar nu is hij doorgebroken in de muziekindustrie als alt-countrymuzikant.

8 Kiefer Sutherland verloor zijn moeder

In 2020 verloor Kiefer Sutherland zijn moeder, veteraan actrice Shirley Douglas, aan de koude handen van de dood. De 86-jarige actrice stierf aan complicaties rond een longontsteking. In de tweet die de ongelukkige gebeurtenis aankondigde, verwees de acteur naar zijn moeder als "een buitengewone vrouw die een buitengewoon leven leidde". Sinds de Canadese actrice stierf op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie, benadrukte Sutherland dat het overlijden van zijn moeder niet het gevolg was van het coronavirus, waardoor er geen ruimte was voor misvattingen.

7 Kiefer Sutherland maakt countrymuziek

Niet veel mensen wisten dat Kiefer Sutherland het in zich had om countrymuzikant te worden. Maar met familiewortels in de prairie van Saskatchewan, was het slechts een kwestie van tijd voordat zijn wortels kwamen roepen. In 2016 bracht de Lost Boy-acteur zijn debuutalbum Down In A Hole uit met waarheidsgetrouwe nummers als Not Enough Whiskey en Can't Stay Away. Jarenlang beperkte de bekroonde acteur zijn liefde voor muziek tot het schrijven van liedjes voordat hij een countrymuziekcarrière nastreefde.

6 Kiefer Sutherland speelde de hoofdrol in Designated Survivor

Kiefer Sutherland was de belangrijkste cast en uitvoerend producent in ABC's drama met een politiek thema, Designated Survivor. Hoewel hij op verschillende televisieprojecten speelde voordat hij in het politieke drama verscheen, werd Designated Survivor zijn op één na langste tv-project na 24. In het drama portretteert Sutherland Thomas Kirkman, een minister die werd verheven tot president na een terroristische aanslag die iedereen in de presidentiële lijn van opvolging heeft gedood. Zoals verwacht speelde Sutherland de rol, maar helaas werd de show na het derde seizoen geannuleerd.

5 Kiefer Sutherland vocht met een ernstige blessure

In de zomer van 2019 liep Kiefer Sutherland een ernstige blessure op tijdens zijn Europese tour voor zijn tweede album, Reckless $ Me. De countrymuzikant gleed uit op de trappen van een bus die onderweg was en bezeerde daarbij zijn ribben. De zanger annuleerde de rest van zijn tourdata omdat zijn verwondingen zijn ademhaling aantasten en het hem onmogelijk maakten om te zingen. "Het spijt me enorm voor het ongemak dat ik heb veroorzaakt bij de fans die tickets hebben gekocht", zei Sutherland in een Instagram-bericht.

4 Kiefer Sutherland houdt nog steeds vast aan de fles

De 24-ster had een gewelddadige relatie met alcohol. Tussen 1987 en 2007 werd Sutherland vier keer gearresteerd voor DUI. Hoewel Sutherland's drankprobleem werd toegeschreven aan de vloek op de cast van The Lost Boys, lijkt het erop dat de acteur van zijn alcohol houdt omdat hij heeft geweigerd te stoppen met drinken. In een aflevering van de Jess Cagle Podcast onthulde Sutherland dat hij liever hard zou werken om de uitstekende saus te krijgen dan ermee te stoppen.

3 Kiefer Sutherland bezocht de liefdesdriehoek opnieuw met zijn Costar

Voor het eerst sinds het schandaal in Hollywood op zijn grondvesten deed, openden The Lost Boys Co-stars Kiefer Sutherland en Jason Patric zich over de liefdesdriehoek in een aflevering van de Inside Of You-podcast. De beste vrienden waren openhartig over de gebeurtenissen rond die tijd en hoe ze eraan voorbij gingen. Sutherland gaf toe dat hij een moeilijke tijd had gehad na de breuk, terwijl hij beweerde dat het even moeilijk moet zijn geweest voor zijn voormalige geliefde en beste vriend.

2 Kiefer Sutherland gaat de hoofdrol spelen in een andere actie-tv-show

Van de 24 acteur is bekend dat hij tot leven komt wanneer hij optreedt in actiescènes; deze keer zal hij te zien zijn in Rabbit Hole van Paramount +. In de achtdelige serie portretteert Kiefer Sutherland John Weir, privéspionage en een meester in bedrog die beschuldigd wordt van moord. In de actieserie zal de hoofdrolspeler het lot van de democratie op het spel zetten terwijl hij het opneemt tegen wereldbeheersende krachten. Naast de hoofdrol, zal Sutherland als uitvoerend producent werken naast John Requa en Glenn Ficarra.

1 Kiefer Sutherland open voor een 24 terugkeer

Net als vele andere 24 enthousiastelingen gelooft Sutherland dat het verhaal onopgelost is."Ik hou ervan om dat personage te spelen, en ik geloof dat het verhaal onopgelost is", vertelde de 24-acteur aan GQ Magazine. Sutherland onthulde dat zijn terugkeer naar de show gebaseerd zou zijn op de kwaliteit van het schrijven. Omdat de poging van de 24 franchise om een comeback te maken met de spin-off serie 24: Legacy mislukte, stelde de acteur een nieuwe cast voor om zijn personage, Jack Bauer, uit gevangenschap te redden.

Aanbevolen: