Will Ferrell was legitiem doodsbang tijdens deze racescène in Talladega Nights

Inhoudsopgave:

Will Ferrell was legitiem doodsbang tijdens deze racescène in Talladega Nights
Will Ferrell was legitiem doodsbang tijdens deze racescène in Talladega Nights
Anonim

Als je een fan bent van komediefilms, dan heb je door de jaren heen waarschijnlijk een groot deel van de Will Ferrell-films gezien. De man was tenslotte op een gegeven moment misschien wel de grootste komische filmster, en hij was zeker aan de kassa. Ferrell heeft kaskrakers, hilarische en gedenkwaardige momenten op het scherm gehad en heeft onderweg een aantal mooie salarisstrookjes ontvangen.

In de jaren 2000 nam de ster deel aan een racekomedie, en terwijl hij zich voorbereidde op de film, had hij een angstaanjagende ervaring.

Laten we eens kijken naar de film en de ervaring die Will Ferrell deed schrikken.

Will Ferrell is een grote comedy-ster

In de jaren negentig leek Will Ferrell een belangrijke speler in Hollywood te worden door rollen te spelen in film- en tv-projecten. Het zou een paar jaar duren, maar uiteindelijk groeide hij uit tot een enorme komische ster.

1995 was het jaar waarin Will Ferrell debuteerde op Saturday Night Live, en deze show speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van Ferrell. Hij had de kans om zijn karbonades te laten zien in de hitshow, en zijn connecties leverden hem ook wat kansen op buiten de show.

Terwijl Ferrell zijn ontwikkeling op SNL voortzette, verzamelde hij gestaag filmcredits. Zijn rollen groeiden gestaag, toen mensen begonnen te zien wat hij kon doen als hij aanbevolen rollen kreeg.

Tijdens de jaren 2000 brak Ferrell eindelijk door in de mainstream met een aantal succesvolle hits in het begin van het decennium. Films als Jay en Silent Bob Strike Back, Zoolander, Old School en Elf veranderden alles voor de ster, en dat was pas in 2003. Vanaf dat moment werd het alleen maar groter en beter.

Tegenwoordig is Ferrell een komische legende, en hij maakte zelfs een grote terugkeer naar tv in een serie met Paul Rudd.

Ferrell heeft een aantal populaire films, waaronder een film over snel gaan.

Hij speelde in 'Talladega Night'

In 2006 kwam Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby in de bioscoop op zoek naar een nieuwe comedy-hit voor Will Ferrell. De film nam de briljante beslissing om Will Ferrell en John C. Reilly te casten als hoofdrolspelers, en vanaf dat moment werd het een hit.

Ferrell en Reilly waren subliem als Ricky Bobby en Cal Naughton Jr., en de rest van de cast was net zo solide. Deze cast bestond uit Amy Adams, Sacha Baron Cohen, Michael Clarke Duncan, Jane Lynch, Gary Cole en zelfs Leslie Bibb. Dat is een hoop talent, en ze deden wonderen met het script van Ferrell en Adam McKay.

Aan de kassa wist de film meer dan $ 160 miljoen op te halen, wat het een behoorlijk succes maakte. Het mag dan geen geweldige score hebben bij critici op sites als Rotten Tomatoes, maar de film heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een grote aanhang.

Fans kregen het geweldige eindproduct te zien, en ze hadden geen idee dat iets achter de schermen Will Ferrell absoluut doodsbang maakte lang voordat de film in de bioscoop debuteerde.

Waarom hij legitiem doodsbang was

Dus, wat beangstigde Will Ferrell tijdens het filmen voor Talladega Nights? Blijkt dat het de voorbereiding was voor de rol, waaronder een rijschool.

De voormalige instructeur van de school, Chris McKee, vertelde hierover aan ESPN.

"Het waren Adam McKay, Will Ferrell en John C. Reilly. Ze gingen de eendaagse rijschool doen en het eerste wat we deden was ze met een busje over het circuit rijden. waren klaar. Ze schreeuwden om van de baan te gaan. We dachten dat ze een grapje maakten, dus we lachten. Maar toen we stopten op de pitstraat, stapten ze alle drie uit en gingen recht op hun huurauto af, "zei hij.

McKee merkte op dat John C. Reilly onvermurwbaar was om door te gaan met trainen, maar daarna werd het niet veel beter.

"Dus we hebben met elk van hen tweezitters gereden… en hetzelfde gebeurde, ze waren helemaal in paniek", onthulde McKee.

Dit was de ervaring die Ferrell vervolgens zou relateren aan een scène in de film.

"De scène waarin Ricky terugkomt en denkt dat hij snel gaat, maar hij gaat eigenlijk maar 25 mijl per uur, totaal doodsbang. Dat was zo'n beetje gebaseerd op ervaringen uit het echte leven," zei Ferrell.

Om eerlijk te zijn tegenover Ferrell en de jongens, zou dat soort racen ongelooflijk intens zijn, en de meeste normale mensen zouden helemaal in paniek raken.

Hoewel de acteurs in de film doodsbang waren bij hun voorbereiding, hielpen ze allemaal om van Talladega Nights een succesvolle film te maken.

Aanbevolen: