This Stranger Things-complottheorie over Ted Wheeler heeft de volledige steun van Joe Chrest

Inhoudsopgave:

This Stranger Things-complottheorie over Ted Wheeler heeft de volledige steun van Joe Chrest
This Stranger Things-complottheorie over Ted Wheeler heeft de volledige steun van Joe Chrest
Anonim

Wat fans van Stranger Things echt aanspreekt, zijn de uitvoeringen. Afgezien van de spanning, muziek, referenties en het algemene jaren 80-gevoel, dat wel. Elk van de acteurs wijdt zich absoluut aan hun personages, zelfs als er plotgaten zijn of hun dialoog niet altijd zo soepel verloopt als het zou kunnen zijn. Ze maken de show geloofwaardig en resoneren emotioneel.

Terwijl Millie Bobby Brown meestal de opvallende artiest was op de Netflix-show (hoewel Sadie Sink de laatste tijd de show heeft gestolen dankzij haar epische en hartverscheurende seizoen vier boog) elk personage krijgt zijn moment in de zon.

Met uitzondering van de vader van Mike en Nancy…

Ted Wheeler is sinds het begin van de show buitenspel gezet, ondanks enkele van de beste oneliners en gezichtsuitdrukkingen. Misschien is dit het punt. Hij hoort afstandelijk en losgekoppeld te zijn. Maar fans online geloven dat er meer aan de hand is. En acteur Joe Chrest leek deze samenzweringstheorie te ondersteunen tijdens een interview met Devon Ivie bij Vulture. Dit is wat hij te zeggen had…

Wie is de vader van Mike over vreemdere dingen?

Joe Chrest is niet alleen adjunct-professor, maar ook een bekende acteur die is verschenen in projecten als True Detective, One Tree Hill, Deadwood, Law & Order, Assassination Nation, The Hunger Games: Mockingjay Deel 2, Oldboy, The Butler, en 21 en 22 Jump Street. Maar het lijdt geen twijfel dat hij vooral bekend is door het spelen van Mike en Nancy's ongeïnteresseerde, luie en knapperige vader, Ted Wheeler.

Veel kijkers zien Ted als de typische jaren 80-vader. Even apathisch en geen idee met minder dan een dubbeltje aan interesse in zijn kinderen. Maar tijdens zijn interview met Vulture legde Joe uit dat hij Ted anders ziet.

"Het is interessant, want toen we voor het eerst begonnen - en dat beweer ik nog steeds - heb ik het gevoel… als je je herinnert Who Framed Roger Rabbit, de vixen, Jessica Rabbit, zei: 'Ik ben niet slecht; ik 'ben gewoon zo getekend.' Ted is zo. Ook al was er niet veel voor Ted, hij is een liefhebbende vader, "zei Joe. "Zoals veel vaders die ik zag toen mijn kinderen opgroeiden, concentreren ze zich op het zijn van providers. Ze denken dat dat belangrijker is dan hun tijd. Als we Ted zien, is hij van het werk weggevaagd. Ik benader het nooit alsof hij dat niet doet zorg."

Waarom is de rol van Ted Wheeler zo klein?

De Duffer Brothers hebben niet veel gezegd over waarom ze schijnbaar Ted Wheeler hebben onderschreven, maar Joe Chrest gelooft dat de meeste volwassen personages zich in een vergelijkbare positie bevinden.

"Terwijl de verhalen afweken van Hawkins en de opgroeiende kinderen, is het moeilijk om ook de volwassenen erbij te betrekken", zei Joe tegen Vulture. "Karen, die de eerste seizoenen veel meer betrokken was, is afgebouwd. Met seizoen vier zijn er zoveel verhalen te vertellen. Als je in de richting van de bovenliggende rijstroken gaat, word je van het verhaal gehaald. Maar vooral in seizoen één kreeg ik zoveel brieven. Ik begon Cameo voor de lol te doen, en zoveel mensen hebben op Ted gereageerd. Vaders in het bijzonder. Ze neigen naar dat 'Wat heb ik gedaan?' lijn. Ik krijg te horen: 'Zo voel ik me altijd: wat heb ik in godsnaam gedaan?'".

De inspiratie voor Ted Wheeler over vreemde dingen

Hoewel sommigen online geloven dat Ted gemodelleerd is naar de eigen vader van de Duffer Brothers, gelooft Joe niet dat dit juist is.

"Voor zover ik heb begrepen, hadden ze een hele goede vader", legde Joe uit. "Als je naar de Spielberg-films kijkt, zoals E. T., of Disney-films door de jaren heen, gebeurt er altijd iets met de moeder. Ted was meer een eerbetoon aan de films uit de jaren 80 waar de vader om de een of andere reden niet vaak aanwezig is. De Goonies, bijvoorbeeld - ik denk dat dat vooral de inspiratie van de Duffers was. Het zijn Ted-fans. Ze vinden het heerlijk om zijn teksten te schrijven. Ik zal vaak om input worden gevraagd: 'Wat denk je dat Ted hier zou zeggen?' Dat is altijd leuk."

Maken de vader van Mike en Nancy stiekem deel uit van de CIA?

De grote online samenzweringstheorie is dat Ted Wheeler in het geheim deel uitmaakt van de CIA en observeert wat er gaande is in Hawkins en met zijn kinderen. Dit is wat Joe Chrest over de theorie heeft gezegd:

"Veel van de cast, zo'n beetje vanaf seizoen twee, hebben de Duffers aangemoedigd om Ted actiever in de show te krijgen. De speculatie is dat hij bij de CIA is - maakt hij er deel van uit? Zal het fuseren met het verhaal? Ik ben daar erg benieuwd naar. Met seizoen vijf zou ik graag meer van Ted willen zien, zoals velen van ons. Maar naarmate de show vordert, begin ik het gevoel te krijgen dat we' Ik ga dat niet zien. Er zijn nu zoveel verhalen te vertellen die moeten worden vastgebonden. Het lijkt erop dat er geen ruimte is voor een verhaal van Karen-en-Ted."

Aanbevolen: