Fase 4 Marvel Heroes, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Fase 4 Marvel Heroes, gerangschikt op nettowaarde
Fase 4 Marvel Heroes, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Marvel Cinematic Universe heeft al zijn producties in fasen verdeeld. Zowel de films als de nu uitgebrachte televisieprogramma's vallen in de categorie van fase één, twee, drie of vier, afhankelijk van wanneer het debuteert. Het huidige seizoen is Phase Four, dat vorig jaar in 2021 begint met Black Widow en WandaVision en eindigt in 2023 met de aankomende Blade- en Fantastic Four-films.

Dankzij de Disney+ streamingdienst hebben we via zowel de televisieseries als de films kennis gemaakt met veel nieuwe helden en verhaallijnen. Van eerste films zoals Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings en Eternals tot sequels zoals Doctor Strange and the Multiverse of Madness en Guardians of the Galaxy Vol.3, zullen fans overal hun favoriete supers opnieuw zien en nieuwe ontmoeten. Hier zijn de nieuwe helden van Marvel's Phase Four gerangschikt op hun huidige vermogen.

9 Nieuwe held 'Ms. Marvel' heeft een nettowaarde van $ 500, 000

Mej. Marvel is een van de nieuwste miniseries die beschikbaar is op Disney+ en die zich afspeelt in de MCU. Kamala Khan, een tiener die geobsedeerd is door superhelden, krijgt op een dag onverwachts krachten. Dit nieuwe personage wordt gespeeld door Iman Vellani, die haar acteerdebuut maakte in deze televisieserie. Omdat ze zo nieuw is in het vak, ligt haar vermogen momenteel rond de $ 500.000.

8 Aankomende Ant-Man-ster, Kathryn Newton is $ 1 miljoen waard

Kathryn Newton zal volgend jaar de rang van helden vervoegen via Ant-Man and the Wasp: Quantumania als Cassie Lang, de dochter van Ant-Man. Ze heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen dankzij haar betrokkenheid bij producties zoals Big Little Lies, Pokémon: Detective Pikachu en Lady Bird. Newton speelt de volwassen versie van Cassie en treedt in de voetsporen van haar vader door een eigen heroïsch pak aan te trekken.

7 Lauren Ridloff, Of Eternals, heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Eternals bracht verschillende nieuwe gezichten naar het Marvel Cinematic Universe. Een van deze helden is Makkari, die wordt gespeeld door Lauren Ridloff. Hoewel deze productie haar bekendheid als filmacteur een boost gaf, stond ze eerder bekend om haar rol in de serie The Walking Dead. Met slechts twaalf credits op haar cv heeft ze naam gemaakt met een nettowaarde van $ 2 miljoen.

6 She-Hulk: Attorney At Law Star, Tatiana Maslany's netto waarde is $3 miljoen

Tatiana Maslany maakt in augustus van dit jaar haar Marvel-debuut via de tv-serie She-Hulk: Attorney at Law. Voordat Maslany een super werd, is hij in meer dan 70 projecten gegoten. Enkele van haar meest prominente zijn The Harper House, Orphan Black en Perry Mason, die haar vermogen hebben verhoogd tot $ 3 miljoen.

5 De Shang-Chi-held, Simu Liu is $ 4 miljoen waard

Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings komen in september 2021 in de bioscoop en stellen ons voor aan Simu Liu als het titulaire personage. Hij heeft een huidige netto waarde van $ 4 miljoen. Buiten zijn betrokkenheid bij de MCU, verscheen hij in een aflevering van Star Wars: Visions, speelde hij in Kim's Convenience en kreeg hij een rol in Taken.

4 Gemma Chan, Of Eternals, heeft een nettowaarde van $6 miljoen

Een andere ster die uit Eternals komt, is Gemma Chan, die centraal stond als Sersi. Terwijl ze eerder in Marvel verscheen via Captain Marvel, genoot Chan van deze kans om een hoofdrol te spelen, wat hielp haar vermogen te verhogen tot $ 6 miljoen. Naast deze film is ze te zien in Crazy Rich Asians en Disney's animatiefilm Raya and the Last Dragon.

3 Florence Pugh, van Black Widow, is $8 miljoen waard

Florence Pugh is een geliefde actrice die in veel producties speelde, van Midsommar tot de Little Women 2019 tot Fighting with My Family. Ze is zelfs ingesteld om te schitteren in de komende Dune: Part Two naast de vorige costar Timothée Chalamet. Een van Pugh's recente rollen was Yelena in Marvel's Black Widow, wat haar nettowaarde op $ 8 miljoen bracht.

2 Hawkeye Star, Hailee Steinfeld heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Om 2021 af te sluiten, bracht het Marvel Cinematic Universe de miniserie Hawkeye uit op Disney+. Tegenover Jeremy Renner als Hawkeye speelde Hailee Steinfeld als Kate Bishop. Ze staat bekend om haar vele rollen, zoals Pitch Perfect, Spider-Man: Into the Spider-Verse en Dickinson, om nog maar te zwijgen van haar jarenlange muziekcarrière. Al deze prestaties hebben haar vermogen verhoogd tot $ 10 miljoen.

1 Moon Knight Star, het vermogen van Oscar Isaac is $ 12 miljoen

Moon Knight is een recente favoriet onder Marvel-fans, de eerste aflevering werd uitgezonden in maart van dit jaar. Oscar Isaac toonde zijn immense talent als acteur en speelde niet één maar twee rollen. Hij maakte deel uit van het Star Wars-universum als Poe Dameron, de animatiefilm The Addams Family en Dune. Vanwege zijn wonderbaarlijke vaardigheden heeft Isaac nu een nettowaarde van $ 12 miljoen.

Aanbevolen: