Billie Eilish is niet echt comfortabel als een posterkind voor lichaamspositiviteit

Inhoudsopgave:

Billie Eilish is niet echt comfortabel als een posterkind voor lichaamspositiviteit
Billie Eilish is niet echt comfortabel als een posterkind voor lichaamspositiviteit
Anonim

Billie Eilish kwam in 2015 in de schijnwerpers en won in 2020 een Grammy, als jongste persoon ooit die er een won voor album van het jaar. Het is geen geheim dat het publiek constant commentaar heeft geleverd op de stijl, het uiterlijk en het figuur van Billie Eilish zodra ze beroemd werden. Sinds ze in de publieke belangstelling staat, heeft haar stijl een evolutie ondergaan en mensen hebben er nog steeds veel over te zeggen. Haar stijl had voorheen veel wijde kleding en ze draagt nog steeds zulke outfits, maar het lijkt erop dat ze nu veel comfortabeler is geworden in het dragen van wat ze maar wil.

Waarom had het publiek zoveel te zeggen over Billie's stijl?

Eilish heeft een enorm succesvolle muziekcarrière en toch maakten mensen altijd opmerkingen over wat ze droeg. De meeste haat kwam van haar sociale media. Mensen hadden constant iets negatiefs te zeggen over haar wijde kleding, maar ook als ze afweek van haar gebruikelijke stijl. Haar stijl is beschreven als baggy, straatkleding en ze heeft een duidelijke liefde voor sneakers.

In 2020 doken er foto's op van haar die een nauwsluitende outfit droeg in plaats van wat ze gewoonlijk droeg. Eilish zei dat de foto veel aandacht besteedde aan haar lichaam en dat mensen in haar binnenste cirkel bezorgd waren. Haar stijlevolutie is de afgelopen jaren zeker veranderd. De kritiek van het publiek en de haat op sociale media kwamen absoluut over als body-shaming. Ze verklaarde zelfs dat ze een hekel had aan mensen die over haar lichaam spraken.

Het leek voor fans alsof, ongeacht wat Eilish droeg, mensen er iets over te zeggen hadden. Een ander aspect van Eilish' stijl waar veel over wordt gesproken, is haar haar. Op een gegeven moment had ze zwart haar met groene wortels, blauw haar en zilverkleurig haar. Ze werd toen platinablond. Eilish onthulde dat haar "gitzwarte haar en neongroene tips haar te opvallend maakten voor het publiek."

Billie vertelt over haar lichaamspositiviteitsreis

Het kan een worsteling zijn om in de openbaarheid te komen en Eilish heeft onlangs openhartig verteld over haar ervaring met het leren liefhebben en accepteren van haar lichaam/stijl. Ze had eerder onthuld dat ze op een gegeven moment op 12-jarige leeftijd niet at. Ze zei: "Ik dacht dat ik de enige zou zijn die te maken zou hebben met mijn haat voor mijn lichaam, maar ik denk dat internet ook een hekel heeft aan mijn lichaam."

Maar sindsdien lijkt het erop dat Eilish zichzelf heeft omarmd en nu draagt wat ze maar wil. Ze verfde onlangs haar platinablonde haar terug naar brunette, waar fans dol op waren. Ze zei: "Ik vind het geweldig dat mijn lichaam van mij is en dat het overal bij me is waar ik ga… Ik beschouw mijn lichaam een beetje als mijn vriend." Ze droeg onlangs een prachtige jurk naar het 2022 Met Gala waar fans absoluut over slenterden. Het bevatte een korset en de hele outfit is ontworpen door Gucci. Alle stoffen waren gerecyclede materialen.

Ze stond op de meeste van de best geklede lijsten voor het Gala. Ze heeft onlangs verklaard: "Nu voel ik me eindelijk op mijn gemak in de persoon die ik werkelijk ben en al die dingen tegelijk te zijn." Dus ook al zullen mensen altijd iets te zeggen hebben, Eilish heeft ook veel fans en geliefden die haar steunen. Haar carrière is verbazingwekkend succesvol en wat ze draagt zou geen grote factor moeten zijn in wie ze is.

Billie Eilish maakt stappen in haar carrière

Eilish kopte Coachella 2022 in april. Tijdens haar Coachella-sets trad ze op met speciale gasten Khalid, Hayley Williams en Gorillaz. Ze is momenteel ook op tournee waarbij ze door drie landen zal reizen. Deze tour, The Happier Than Ever-tour, komt na de release en het succes van haar laatste album, Happier Than Ever, dat in 2021 werd uitgebracht.

Naast haar muziekcarrière heeft ze ook een nieuw parfum. De geur heet Eilish. Ze heeft haar eigen documentaire op Netflix en was onlangs presentator en muzikale gast bij Saturday Night Live. Eilish' carrière is buitengewoon succesvol en er is veel meer aan haar dan alleen haar stijl en de kritiek die ze ervoor krijgt.

Eilish heeft zeven Grammy's op de leeftijd van 20, en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze daarna gaat doen. Hoewel haar nieuwe album nog maar een jaar geleden uitkwam, hopen fans binnenkort op nieuwe muziek.

Aanbevolen: