Waarom is Margaret Cho zo populair op sociale media?

Inhoudsopgave:

Waarom is Margaret Cho zo populair op sociale media?
Waarom is Margaret Cho zo populair op sociale media?
Anonim

Waarom is stand-upcomedian Margaret Cho zo populair op sociale media? Veel sterren zoals zij gebruiken apps als Twitter en Instagram en zien hier en daar een bescheiden mate van succes, en anderen gaan viraal door gewoon te bestaan. Een voorbeeld: Johnny Depp verdiende miljoenen Tik Tok-volgers op de dag dat hij lid werd van de app voordat hij een enkele video had gepost.

Maar Cho is anders dan de meeste beroemdheden op sociale media. Ze praat met haar fans over zowel sociale als politieke kwesties, en ze heeft een andere etiquette op sociale media dan veel beroemdheden die niet echt met hun volgers omgaan en alleen posten om zichzelf en hun projecten te adverteren.

8 Margaret Cho volgt terug

Niet veel beroemdheden communiceren met hun fans op hun sociale media-accounts. Natuurlijk zullen ze af en toe de opmerking van een fan retweeten of hier en daar bedankt zeggen, maar de meeste sterren posten alleen maar over aankomende films, nieuwe producten die ze maken, of gebruiken de platforms om verklaringen af te geven. Cho is echter hartelijker en directer met haar volgers. Ze volgt nogal wat van haar fans op sociale media; ze volgt bijna 10.000 van haar fans alleen op TikTok.

7 Margaret Cho is openhartig

Veel sterren gebruiken sociale media, maar delen niet hun ware zelf. Toegegeven, het is heel gebruikelijk dat de grootste influencers op sociale media mooie verlichting, camerafilters, make-up, enscenering en andere technieken gebruiken om een minder authentieke versie van zichzelf te verkopen. Daar bemoeit Cho zich echter niet mee. Neem een diepe duik in haar accounts en je zult veel foto's en video's zien van Cho als haar natuurlijke, onbeschaamde zelf. Dit past perfect bij Cho, aangezien haar stand-up berucht is omdat ze eerlijk, bot en ongefilterd is. Als zodanig is haar sociale media-inhoud dat ook.

6 Margaret Cho is politiek

Fans houden ook van Cho vanwege haar standvastige politieke standpunten, niet alleen vanwege haar buitensporige stijl van komedie. Cho publiceert regelmatig over allerlei onderwerpen, variërend van raciale rechtvaardigheid, zoals Black Lives Matter en Stop Asian Hate, en LGBTQIA+-doelen. Cho is biseksueel en is er hardop en trots op. Ze steunt andere LGBTQIA+-mensen die misschien worstelen of hun problemen uiten.

5 Margaret Cho zit in elke app

Margaret Cho is in alle opzichten geliefd bij haar fans, en dat is geen woordspeling. Ze is geliefd op al haar sociale media-accounts omdat het lijkt alsof ze haar fans naar elke app en website heeft gevolgd. Ze is actief op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok om er maar een paar te noemen. Geen woord over of ze al dan niet een MySpace-pagina bijhield.

4 Margaret Cho was al populair

Je zou Cho's online populariteit kunnen wegredeneren alsof het een nieuw fenomeen was, maar in werkelijkheid is het gewoon een voortzetting van de aanbidding die ze jarenlang van fans heeft gekregen. Cho is al een enorm succesvolle stand-upcomedian met jarenlang werk op haar kredietlijst, waaronder verschillende grote tours en stand-upspecials. Ze heeft ook terugkerende rollen gehad in verschillende shows, zoals toen ze Kim Jun Il speelde op 30 Rock, waarbij ze de Noord-Koreaanse dictator beschimpte als een verwijfde gek.

3 Margaret Cho is gespannen

Haar rol als Kim Jung Il mag naar hedendaagse maatstaven als controversieel worden beschouwd, maar Cho is controverse nooit uit de weg gegaan. Zoals eerder vermeld, is ze erg politiek en uitgesproken over zaken als LGBTQIA+-kwesties, en als zodanig is ze niet bang om tot het uiterste te gaan om dwepers en tegenstanders ongemakkelijk te maken. Nogmaals, dit is perfect in het teken van Cho. Iedereen die bekend is met haar stand-up weet dat ze niet bang is om over wat dan ook te praten, of het nu gaat om ras, geslacht of seks. Degenen op sociale media weten dat het de scherpere posters zijn die de meeste aandacht trekken.

2 Margaret Cho geeft haar volgers shout-outs

Cho volgt niet alleen veel van haar trouwe fans, ze geeft ze ook regelmatig shout-outs. Veel fans, vooral haar LGBTQIA+-fans, zullen vaak posten hoe enthousiast ze zijn dat ze een followback hebben gekregen van de legendarische strip. Cho beantwoordt die liefde heel vaak in TikTok-video's en Twitter-retweets.

1 Margaret Cho's fanbase is gewoon zo loyaal

Ten slotte kan Cho haar fans bedanken die zo lang bij haar zijn gebleven. Vanaf haar vroege stand-updagen in de jaren negentig tot vandaag heeft Cho altijd een vaste schare fans gehad. Die fanbase blijft de strip volgen terwijl ze van het ene platform naar het andere gaat. In zekere zin is haar succes op sociale media niet alleen te danken aan haar werk, maar ook aan de fans zelf. Niet veel strips kunnen getuigen van zo'n loyale en progressieve schare fans, maar Cho is niet zoals de meeste strips.

Aanbevolen: