Hoe Peacemaker de carrière van John Cena herdefinieert

Inhoudsopgave:

Hoe Peacemaker de carrière van John Cena herdefinieert
Hoe Peacemaker de carrière van John Cena herdefinieert
Anonim

Geliefde WWE-superster, legende en gewilde acteur John Cena is geen onbekende op het grote scherm en een enorme fandom. Omdat hij in de voorhoede van de WWE was, heeft hij fans gevangen en nog steeds vast te leggen met zijn geestige charme en humor, onbetwistbare talenten, gebeitelde fysieke compositie en onbeschaamd charisma.

Na onlangs zijn 20e WWE-jubileum te hebben gevierd en met de première van zijn recordbrekende HBO-superheldenserie Peacemaker, is John Cena klaar om het grote scherm stormenderhand te veroveren en een welverdiende stempel te drukken als een van Hollywood's favoriete acteurs. Nu Peacemaker precies dat doet, volgen hier enkele interessante feiten die ertoe hebben geleid dat John Cena zijn rol op Peacemaker heeft geland en hoe het zijn filmcarrière onmiskenbaar omhoog zou schieten.

9 Peacemaker-personage hernomen uit hitfilm Suicide Squad

Peacemaker is ontstaan uit de populaire DCEU-film Suicide Squad, die in augustus 2021 in de bioscoop en op HBO Max in première ging. Het speelde enkele van de grootste namen in Hollywood, zoals Idris Elba, Margot Robbie en Viola Davis. Hoewel het titulaire personage werd gedood door Bloodsport (gespeeld door Idris Elba), werd aan het einde van de film getoond dat Peacemaker niet echt stierf. Peacemaker lijkt hier te zijn om te blijven in het DC Extended Universe en kijkers leven ervoor.

8 De geboorte van antiheld Christopher Smith

Christopher Smith, ook bekend als Peacemaker, is geboren uit Suicide Squad en levert adembenemende momenten en doorgewinterd patriottisme, ook al zijn ze politiek incorrect. Een door geweld gevoede patriot en zelfingenomen psychopaat die alles zal doen, zolang hij het kan rechtvaardigen in de naam van zijn land. Hij leeft volgens zijn motto: "Ik heb een gelofte gedaan om vrede te hebben, hoeveel mensen ik ook moet doden om die te krijgen."

7 John Cena was niet de eerste keuze om Peacemaker te spelen

Hoewel de acteur ja zei tegen de rol van zijn leven voordat hij zelfs maar wist wat de maker van de show James Gunn hem voorschotelde, was hij niet de eerste keuze om Peacemaker te spelen. In een interview met Esquire Middle East verklaarde Cena: Ik weet niet zeker of ik James' eerste keuze voor Peacemaker was.”

6 John Cena werd afgewezen om twee keer een superheld te spelen

Met het enorme succes dat Peacemaker heeft gehad, wie had gedacht dat John Cena niet één keer, maar twee keer werd afgewezen voor een superheldenrol. Na een moeilijke start in de filmindustrie, kreeg hij teleurstellingen te verwerken in de rollen die hij al zo lang begeerde. Hij vond Shazam interessant en wilde de rol, maar kreeg hem nooit. Hij deed ook auditie voor de rol van Cable in Deadpool 2 die uiteindelijk naar Josh Brolin ging. Nu lijkt alles goed te zijn verlopen voor de ster.

5 Anti-held persona contrasteert met worstelende superheld en geef nooit karakter op

Met zijn drukte, loyaliteit en respectmantra is John Cena onmiskenbaar een superheld in de ring geworden die heeft gesproken over nooit opgeven. Nu staat de wannabe superheld-persona van dit personage met antiheld-daden die tot een supersterrendom is geschoten, in contrast met Cena's WWE-kernwaarden en oprechte deugden. Peacemaker is gebrekkig, kwetsbaar en meedogenloos in naam van vrede en zeker niet deugdzaam. Dit komt niet overeen met de versie van John Cena die de WWE-universumfans al zo lang kennen en liefhebben. Dit toont alleen maar de veelzijdige bekwaamheid van de Peacemaker-acteur aan.

4 Peacemaker hielp Cena een groter publiek te bereiken

Peacemaker blijft de geluksbrenger die Cena's carrière nodig heeft. Voor iemand die een echte superheld wilde spelen en die acteermijlpaal wilde bereiken, zoals collega-worstelaar die filmster werd, Dwayne Johnson (The Rock), waren zijn humor en humor in staat om het publiek te boeien en zijn WWE-ervaring in gechoreografeerde segmenten en gescript acteren maakte een nauwgezette uitvoering.

3 Eerste breakout-hoofdrol verbreekt records

John Cena was al een begrip in de acteerwereld en zeker in de worstelwereld voordat hij deze levensveranderende rol als Peacemaker kreeg. Hij had filmprijzen op zijn naam staan, variërend van Trainwreck tot Bumblebee, evenals de Fast & Furious-franchise F9 en nog veel meer. Met de ster die deze hitshow leidde, werd vastgelegd dat de seriefinale van Peacemaker de grootste eendagsuitvoering had voor een HBO Max Original-serie, wat een nieuw kijkersrecord voor de streamingdienst vestigde.

2 John Cena kijkt ernaar uit om terug te keren voor seizoen 2

Nadat was aangekondigd dat de show zou terugkeren voor seizoen 2, ging John Cena naar sociale media om te zeggen hoe opgewonden hij was om zijn rol opnieuw te spelen. Hij zei: "Ik ben opgewonden om terug te keren en meer vrede te creëren in seizoen 2." Voor iemand die opmerkelijk heeft gepresteerd, kunnen kijkers niet wachten om hem weer op het grote scherm te zien.

1 Peacemaker was niets zoals Cena eerder had gedaan en hij leverde meer dan verwacht

John Cena heeft verklaard dat hij de rol van Vredestichter op zich heeft genomen omdat het hem een schone lei bood. Er waren geen schoenen om te vullen en hij dacht aan de mogelijkheid om een carrière te verkennen die nog niemand eerder had gedaan. Terwijl de hitserie Cena's carrière als filmster herdefinieert, heeft Cena bewezen de beste man voor de rol te zijn, voor een man die relatief nieuw is bij de DCEU. The Guardian heeft Cena het sterkste kenmerk van de show genoemd.

Aanbevolen: