Lady Gaga gaf toe dat ze worstelde om verder te gaan na House Of Gucci

Inhoudsopgave:

Lady Gaga gaf toe dat ze worstelde om verder te gaan na House Of Gucci
Lady Gaga gaf toe dat ze worstelde om verder te gaan na House Of Gucci
Anonim

Al meer dan een decennium zit Lady Gaga stevig in de harten van velen toen ze de popwereld stormenderhand veroverde 'één pailletten per keer'. Terwijl haar carrière voortdurend nieuwe hoogten bereikte, deden haar prestaties dat ook. Sinds haar wereldwijde bekendheid in 2008 heeft Gaga zes nummer één albums en vijf nummer één singles gehad, evenals miljarden views op haar muziekvideo's en talloze prijzen gewonnen voor haar kunstenaarschap en muzikale talenten.

Het zijn echter niet alleen Gaga's muzikale talenten die prijzen hebben gewonnen. De ster heeft ook prijzen gewonnen voor haar indrukwekkende acteervaardigheden, die fans konden proeven tijdens A Star Is Born en American Horror Story, en meest recentelijk, House Of Gucci. De Poker Face-zangeres ontving een Golden Globe Award voor Beste Actrice voor A Star Is Born in 2018, evenals nominaties voor haar acteerwerk in House Of Gucci en American Horror Story, wat geen sinecure is gezien haar muzikale achtergrond.

Heeft House Of Gucci goede recensies gekregen?

Sinds haar hoofdrol in American Horror Story, heeft Gaga verschillende acteerrollen op zich genomen. De nieuwste film waar Gaga in speelde was House Of Gucci in 2021, waarin ze zich op ware Gaga-manier wist te wijden aan de rol van Patrizia Reggiani - met honderd procent passie.

Het filmen van de film zou naar verluidt in mei 2021 zijn afgerond, en de film zal later in het jaar november worden uitgebracht. Dus, heeft House Of Gucci goede recensies gekregen?

Op Google heeft de film meer dan 3142 beoordelingen verzameld sinds de release, met een totaalscore van 3,6 sterren op 5. Veel van de recensies complimenteerden Gaga's prestaties en acteervaardigheden als Patrizia, en sommigen suggereerden zelfs dat het 'de lange film erdoorheen trok'. Anderen gaven ook commentaar op de lengte van de film en suggereerden dat het te lang duurde. Anderen leken echter meer van de film te genieten, aangezien er ook delen van vijf- en viersterrenrecensies zijn.

Over het algemeen lijken Google-beoordelingen een gemengd geheel te geven als het gaat om recensies, waarbij kijkers de film ofwel 'oké' leken te vinden, terwijl anderen er meer van leken te genieten.

House Of Gucci scoorde over het algemeen ook goed op andere platforms voor entertainmentrecensies, met een score van 63% op Rotten Tomatoes en een score van 6,6/10 op IMDb. The Independent gaf de film uit 2021 echter maar liefst vier van de vijf sterren, wat een behoorlijk indrukwekkende score is.

Lady Gaga gaf toe dat ze worstelde om verder te gaan van House Of Gucci

Het is geen geheim dat Lady Gaga zich volledig heeft ondergedompeld in de wereld van House Of Gucci, met regisseur Ridley Scott die uitlegde hoe Gaga elke minuut van de dag zo karaktervol was. Zelfs sociaal had ze gelijk in karakter. In feite nam de zangeres de rol zo serieus dat ze naar verluidt achttien maanden lang in haar personage bleef, wat behoorlijk indrukwekkend is.

In een interview met Variety vertelde Gaga de online publicatie dat ze " altijd Patrizia was. Ik sprak altijd met mijn accent. En zelfs als ik sprak over dingen die niets met de film te maken hadden. Ik was nog steeds mijn leven leiden. Ik leefde het gewoon zoals zij."

Na zo lang in karakter te zijn gebleven, is het niet echt verwonderlijk dat Gaga moeite had om door te gaan met de rol nadat ze letterlijk Patrizia Reggiani was geworden. Volgens The Telegraph worstelde Gaga met 'psychologische problemen' na zo lang in karakter te zijn gebleven. Het artikel vermeldt zelfs dat de popster 'het contact met de realiteit begon te verliezen', wat tegen het einde van de opnames tot moeilijkheden leidde, zo erg zelfs dat ze zelfs een psychiatrisch verpleegkundige moest inhuren, omdat ze vond dat het op die manier veiliger was. Als dat geen echte toewijding is, dan weten we het ook niet meer.

Na zoveel tijd in karakter op zo'n toegewijd niveau te hebben doorgebracht, lijkt het alleen maar logisch dat de Bad Romance-zangeres misschien moeite heeft gehad om zich aan te passen en weer zichzelf te worden. Het lijkt er echter op dat ze het nog steeds leuk vond om de film te filmen en dat het haar er niet van weerhoudt om in de toekomst te acteren, aangezien ze eraan toevoegde dat "ze op een dag graag haar weg naar Broadway zou vinden."

Neemt Lady Gaga nieuwe acteerrollen op zich?

Volgens online publicatie Variety is Gaga in 'vroege onderhandelingen' geweest om de rol van Harley Quinn te spelen voor de nieuwe Joker: Folie à Deux-film, waarvan ook het gerucht gaat dat het een muzikaal vervolg is op de kaskraker van 2019. Dit zou een van Gaga's grootste rollen kunnen zijn sinds A Star Is Born, een film waarin ze een prijs won voor haar acteervaardigheden.

Er is echter nog niets officieel bevestigd, dus de rol ligt nog voor het oprapen, en het is waarschijnlijk dat ook veel andere acteurs in aanmerking komen voor de rol. Margot Robbie was de meest recente beroemdheid die Harley Quinn speelde in de Suicide Squad-film in 2021.

Aanbevolen: