The Times Jada Pinkett Smith heeft gesproken over Tupac sinds zijn dood

Inhoudsopgave:

The Times Jada Pinkett Smith heeft gesproken over Tupac sinds zijn dood
The Times Jada Pinkett Smith heeft gesproken over Tupac sinds zijn dood
Anonim

Jada Pinkett Smith is bijna vijfentwintig jaar getrouwd met acteur en rapper Will Smith. Het echtpaar heeft samen twee kinderen - Jaden Smith en Willow Smith - evenals een productiebedrijf genaamd Overbrook Entertainment, dat films heeft geproduceerd zoals The Karate Kid (2010), To All the Boys I've Loved Before en Bad Boys For Life en tv-programma's zoals Cobra Kai. Hun huwelijk is een van de langstdurende in Hollywood, en Will en Jada houden duidelijk heel veel van elkaar.

Dat gezegd hebbende, suggereren fans vaak dat de relatie tussen Will en Jada op zijn einde loopt en dat de twee zouden moeten overwegen om te scheiden. Een reden hiervoor zijn alle onthullingen over Jada's relatie met Tupac Shakur die de afgelopen jaren naar buiten zijn gekomen. Het was nooit een geheim dat de twee vrienden waren, maar veel fans denken dat er meer tussen hen aan de hand was. Sommigen denken zelfs dat Jada bij de legendarische rapper was toen hij stierf. Jada Pinkett Smith heeft zich de afgelopen jaren meerdere keren uitgesproken over haar relatie met Tupac. Dit is wat ze te zeggen heeft.

7 Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten

Jada Pinkett Smith herinnert zich nog levendig dat ze haar vriendin voor het eerst ontmoette op de B altimore School for the Arts, waar de twee sterren samen naar de middelbare school gingen. Het is misschien moeilijk te geloven, maar Jada beschreef hem eigenlijk als "een beetje raar" op de middelbare school, en zegt dat hij "niet per se het type kat was waarmee ik zou willen omgaan."

6 Ze zei dat hij "als een magneet" was

Jada geeft toe dat, hoewel ze hem een beetje raar vond, ze al snel werd gegrepen door zijn charme. Ze legde uit: "Toen je eenmaal aandacht aan hem schonk, zoog hij je een beetje naar binnen." Ze zei verder dat het niet lang duurde voordat ze wist dat ze goede vrienden zouden worden.

5 Ze zei dat hem zoenen "walgelijk" was

Omdat de twee sterren al zo lang vrienden waren, zullen fans zich altijd afvragen of er ooit een romantische band tussen hen was. Jada zegt dat zelfs zij zich dit op een gegeven moment afvroeg, dus zei ze tegen Tupac dat ze haar moest kussen. Het ging echter niet goed, en ze zegt dat het moment "de meest walgelijke kus voor ons beiden" was.

4 Ze dacht dat de Tupac-biopic 'All Eyez On Me' 'kwetsend' was

In 2017 werd een biopic over het leven van Tupac uitgebracht, genaamd All Eyez on Me. Jada was diep ongelukkig met de film, en in het bijzonder met de manier waarop ze haar relatie met de rapper verbeeldde. Ze ging naar Twitter om haar ongenoegen te uiten en schreef: "Het opnieuw bedenken van mijn relatie met Pac is diep pijnlijk geweest."

3 Ze zei dat zijn dood "een enorm verlies" was in 'Red Table Talk'

Het is niet verwonderlijk dat Jada Pinkett Smith diep getroffen was door de dood van haar vriend. In een aflevering van haar Red Table Talk-serie op Facebook, vertelde ze haar medepresentatoren Willow Smith en Adrienne Banfield-Norris dat zijn dood "een groot verlies in mijn leven was, omdat hij een van die mensen was die ik verwachtte te zijn." hier… ik heb het gevoel dat hij me heeft verlaten. En ik weet dat dat niet waar is… maar ik geloofde echt dat hij hier voor de lange termijn zou zijn."

2 Ze deelde een gedicht dat hij voor haar schreef

In juni 2021, op wat Shakur's vijftigste verjaardag zou zijn, uploadde Jada een video op Instagram waarin ze haar volgers een gedicht liet zien dat Tupac voor haar schreef. Pinkett Smith deelde de video omdat ze wilde dat fans 'hem zouden herinneren voor datgene waar we het meest van hielden', waarmee ze 'zijn manier met woorden' bedoelde. Voor zover ze wist, was het gedicht (dat "Lost Soulz" heette) nog nooit eerder met het publiek gedeeld.

1 Een keer dat ze niets zei

In de zomer van 2021 vertelde een rapper genaamd Napoleon, die een goede band met Tupac had gehad, aan The Art of Dialogue dat Jada Tupac ooit smeekte om Will Smith, die haar vriend was (en nog niet haar echtgenoot) in elkaar te slaan. destijds. Het verhaal was een aantal weken een belangrijk trending topic en fans hadden er veel over te zeggen, maar het lijkt erop dat Jada Pinkett Smith zelf heeft besloten dat het niet de moeite waard was om publiekelijk op de beschuldigingen te reageren.

Jada is ook opvallend stil geweest over de brief die haar dochter Willow schreef aan Tupac toen ze nog maar elf jaar oud was, waarin Willow zei: "Beste Tupac, ik weet dat je ergens leeft. Ik denk dat mijn moeder mist je echt. Kun je alsjeblieft terugkomen?" Willow schreef de brief tien jaar geleden, maar hij duikt regelmatig op wanneer de relatie tussen Jada en Will weer in het nieuws is, en fans roepen Jada altijd op om het voor eens en voor altijd aan te pakken.

Aanbevolen: