Oprah's stiefmoeder bestempelde de relatie van de talkshow-mogul met Stedman Graham als 'ongezond

Inhoudsopgave:

Oprah's stiefmoeder bestempelde de relatie van de talkshow-mogul met Stedman Graham als 'ongezond
Oprah's stiefmoeder bestempelde de relatie van de talkshow-mogul met Stedman Graham als 'ongezond
Anonim

Veel mensen vragen zich af of Oprah Winfrey en Stedman Graham, die in 1986 begonnen te daten, ooit zouden trouwen omdat hun liefde langer heeft geduurd dan al onze levens. Het stel is al heel lang aan het daten. Ze waren op een gegeven moment verloofd, maar ze zijn nooit getrouwd.

Hierdoor gaan mensen vaak speculeren over hun relatie. Ondanks dat ze een van Hollywood's langste verlovingen hebben, zullen ze waarschijnlijk niet trouwen. Als toevoeging aan het probleem bekritiseerde Oprah's stiefmoeder de talkshow-diva. Ze onthulde Oprah's connectie met Stedman en beweerde dat het meer als een zakelijk partnerschap werd behandeld en beschreef het als 'bizar'.”

Barbara Winfrey onthult hoe de relatie tussen Oprah en Stedman echt is

Oprah's stiefmoeder, Barbara Winfrey, onthulde hoe de relatie tussen Oprah en Stedman echt leuk was. Ze beschuldigde haar er ook van onzeker te zijn en beweerde dat ze niet zo aardig en gevend is als ze mensen zou willen doen geloven. Volgens haar, zoals gerapporteerd door de Daily Mail, zijn Oprah en haar oude vriend niet echt verliefd.

Ze beweerde dat het partnerschap meer als een zakelijke transactie wordt behandeld. Bovendien beschreef ze hun relatie als 'bizar' en 'ongezond'. Het is nooit een relatie geweest die bekend staat om uitingen van passie. Hoewel Oprah in 1986 met Stedman begon te daten, vertelde Barbara dat ze in al die keren dat ze hen samen zag, nooit getuige was van hoe het paar elkaars hand vasthield of kuste.

Ze voegde er ook aan toe dat de twee duidelijk dol op elkaar waren en zei: Hij voelde zich comfortabel als een oude schoen, voor haar. Ze verbleven in dezelfde kamer toen ze hier waren, maar hij woonde niet precies bij haar. Hij reist zoveel; hij zou hier en daar naar haar toe vliegen. Hij staat op haar wenken en belt.”

Barbara deelde verder: Ik denk dat het in het begin anders was. Vernon (Oprah's vader) vertelde me hoe hij een keer reed en Oprah Stedman meenam naar familie in Mississippi. Hij zei dat ze de hele reis met haar handen door zijn haar ging, totdat hij het zo zat was dat hij haar uit de auto wilde zetten.

Hoewel veel mensen wachten om het paar in het huwelijksbootje te zien stappen, zal het waarschijnlijk niet gebeuren. “Ze wilde eerst trouwen, maar hij was niet zo enthousiast. Toen werd ze deze machtige persoon en dingen veranderden, de balans veranderde…Waarom zouden ze nu trouwen? Hij is er op haar wenken en bellen. Hij kent zijn rol in haar leven, 'legde Barbara uit.

Barbara speculeerde over de ware relatie van Oprah met Stedman (en Gayle)

Hoewel sommigen worstelen om iemand te vinden om de rest van hun leven mee door te brengen, blijft Oprah vrijwillig ongehuwd. In haar OprahDaily-essay gaf ze meer duidelijkheid over haar besluit om niet met Stedman te trouwen. “Het moment nadat ik ja zei tegen zijn voorstel, had ik mijn twijfels”, schreef ze.

“Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen huwelijk wilde. Ik wilde gevraagd worden. Ik wilde weten dat hij vond dat ik het waard was om zijn vrouw te zijn, maar ik wilde niet de opofferingen, de compromissen, de dagelijkse toewijding die nodig zijn om een huwelijk te laten slagen. Mijn leven met de show was mijn prioriteit, en we wisten het allebei, 'voegde Oprah eraan toe. Ze bleef schrijven dat ze het er allebei over eens waren dat als ze in de jaren '90 waren getrouwd, ze vandaag niet samen zouden zijn.

Barabara Winfrey onthulde echter een explosief detail over de relatie van Oprah, Stedman en Gayle in haar interview met Daily Mail. Ze suggereerde dat de relatie van het trio niet is wat ze mensen laten geloven. Ze geloofde dat Oprah en Stedman op hun gemak bij elkaar leken, maar niet romantisch. Tegelijkertijd leken Oprah en haar beste vriendin Gayle vrijwel onafscheidelijk.

Ze herinnerde zich: Gayle is heel erg aanwezig. Ik ken geen man met wie ik ooit heb gedate die dat zou kunnen verdragen, maar Stedman weet dat Gayle nergens heen gaat. Ze praten drie of vier keer per dag aan de telefoon.” Ze bestempelde de relatie van Oprah en Gayle zelfs als 'ongezond'.

Barbara deelde een keer dat Oprah haar, Vernon, Stedman en Gayle meenam op een cruise, maar het voelde helemaal niet als een familie-uitstapje. “Ze bracht geen tijd met ons door. Zij was het altijd, Stedman en Gayle. De drie van hen. Elke keer dat je opkeek, waren ze samen. Voor mij was het gewoon bizar.”

Barbara is zich terdege bewust van de geruchten over de aard van de relatie van Oprah en Gayle King. Ze voegde eraan toe: "Ik kan alleen maar zeggen wat ik door de jaren heen heb gezien en waargenomen. Gayle was meer aanwezig dan Stedman.” Ze zei ook: "Soms geloof ik dat Oprah meer afhankelijk is van Gayle dan andersom. Ik weet niet wat ze zou doen zonder haar vriendschap en als het niet meer is dan vriendschap, dan geven ze er zeker alle schijn van dat het is.”

Heeft een van de drie opmerkingen gemaakt over de geruchten over een 'ongezonde' manier van hun relatie? Er zijn veel speculaties geweest, waaronder die dat ze 'throuple' zijn en anderen beweren dat Oprah lesbisch is. Omdat ze zelden van elkaars zijde wijken, hebben Oprah en Gayle de geruchten moeten verdrijven dat ze een romantische relatie hebben.

"Ik ben geen lesbienne… ik ben niet eens een soort lesbienne", vertelde Winfrey aan Barbara W alters. "En de reden waarom het me irriteert is omdat het betekent dat iemand moet denken dat ik lieg. Dat is nummer één. Nummer twee… waarom zou je het willen verbergen? Dat is niet de manier waarop ik mijn leven leid."

Aanbevolen: