Oprah en Stedman Graham zijn 36 jaar samen, maar gaan waarschijnlijk niet trouwen

Inhoudsopgave:

Oprah en Stedman Graham zijn 36 jaar samen, maar gaan waarschijnlijk niet trouwen
Oprah en Stedman Graham zijn 36 jaar samen, maar gaan waarschijnlijk niet trouwen
Anonim

Oprah en Stedman Graham zijn al eeuwen samen. Hoewel ze ooit verloofd waren, hebben ze nooit de knoop doorgehakt. Het paar, dat in 1986 bij elkaar kwam, liet mensen vaak speculeren over hun verbintenis. Ondanks dat ze af en toe schattige paarfoto's delen op hun respectieve sociale media-accounts, hebben ze hun relatie grotendeels privé gehouden. Ze hebben een van de langste verlovingen in Hollywood gehad, maar het is onwaarschijnlijk dat ze zullen trouwen. Stedman was eerder getrouwd en heeft een dochter uit zijn vorige huwelijk. Terwijl hij en Oprah samen geen kinderen hebben.

Oprah werd de eerste zwarte vrouwelijke miljardair in 2003, ze heeft een geschat vermogen van $ 3.5 miljard. Ze is ongetwijfeld een van de meest invloedrijke mensen op aarde. Het is onduidelijk hoeveel Stedman waard is, wat bekend is, is dat hij een zakenman, auteur en opvoeder is. Hij verdient zijn eigen geld, ondanks geruchten dat hij de mediamagnaat gebruikt voor haar rijkdom. Geruchten hebben hun relatie vanaf het begin gevolgd - van beschuldigingen van bedrog tot haar vriendschap met Gayle. Sommige zijn van het soort waarvan ze zou willen dat het stilletjes zou verdwijnen.

Oprah wilde eigenlijk geen huwelijk

Zullen ze ooit in het huwelijksbootje stappen? Oprah en Stedman behoren tot een lange lijst van beroemdheden die niet willen trouwen; Ze geloven dat niet trouwen hun relatie heeft gered. Als het niet kapot is, repareer het dan niet, het paar heeft schijnbaar het geheim gevonden voor een duurzame relatie. Ze waren echter niet altijd tegen het idee van een huwelijk. Stedman deed een aanzoek en Oprah accepteerde zijn voorstel in de jaren '90, maar toch had ze twijfels. Ze realiseerde zich dat ze had gewild dat Graham met haar wilde trouwen, maar eigenlijk wilde ze niet trouwen.

Volgens Oprah wilde ze ten huwelijk gevraagd worden, maar wilde ze eigenlijk niet trouwen: "Jarenlang waren er wekelijks honderden roddelverhalen over de vraag of we zouden trouwen. In 1993, het moment daarna Ik zei ja tegen zijn voorstel, ik twijfelde. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen huwelijk wilde."

Ze voegde eraan toe: "Ik wilde gevraagd worden. Ik wilde weten dat hij vond dat ik het waard was om zijn vrouw te zijn, maar ik wilde niet de opofferingen, de compromissen, de dagelijkse toewijding nodig om een huwelijk te laten slagen. Mijn leven met de show was mijn prioriteit, en dat wisten we allebei."

Winfrey onthulde verder: "Hij en ik zijn het erover eens dat als we de huwelijkse knoop hadden doorgehakt, we niet nog steeds samen zouden zijn."

Stedman en Oprah hebben stilzwijgend hun bruiloft afgeblazen

Een beroemdheid van Oprah's statuur kan niet echt een privéleven hebben. Elk aspect van hun leven staat onder het toeziend oog van zowel fans als de media. In 1992 kondigde Oprah haar verloving met Stedman aan, wat de media in een razernij bracht. Toch heeft de bruiloft nooit plaatsgevonden, het duo heeft het afgeblazen. Ondanks het geannuleerde huwelijk bleven Winfrey en Graham bij elkaar en zijn ze tot op de dag van vandaag een stel.

Volgens ET Canada vertelde Winfrey tijdens een openhartig gesprek met Shonda Rhymes op Super Soul Sunday haar geannuleerde huwelijk met Graham destijds.

Ze zei: "Het was de bedoeling dat ik tegelijkertijd een boek zou schrijven … en de bruiloft en het boek vonden rond dezelfde tijd plaats. We waren onderweg van het boekenfeest en Stedman zei dat hij niet wilde om zijn huwelijk te laten verstoren door al die mensen die me naar het boek vroegen (wat ik uiteindelijk niet deed). Ik zei: 'Oké. Oké.' Dus, zei hij: 'We moeten deze bruiloft gewoon uitstellen.' Ik zei ok.' En dat was het. We hebben er nooit meer over gesproken."

Ze onthulde verder: "Wat ik me realiseerde, is dat ik niet getrouwd wil zijn … omdat ik het leven dat ik voor mezelf heb gecreëerd niet kon hebben. Ik wist dat ik het niet kon doen."

Hun beslissing om niet te trouwen voedde geruchten en speculaties, deze geruchten deden de ronde door de jaren heen. Een daarvan is een bewering dat hun relatie niet echt is. Winfrey's stiefmoeder voedde deze geruchten verder door niet-vleiende informatie te delen over Oprah's relatie met Stedman.

Ze beweerde dat Graham geen goede rentmeester is van geld en dat hij financieel afhankelijk is van Oprah.

Blijft Oprah vrijgezel om haar vermogen te beschermen?

De Oprah Winfrey Show debuteerde in 1986 en werd een succes. Haar talkshow overdag, The Oprah Winfrey Show, maakte de weg vrij voor enkele van de meest populaire talkshows van vandaag. Het is de best beoordeelde talkshow overdag in de Amerikaanse tv-geschiedenis. De presentator van de talkshow die mediamagnaat is geworden, heeft een onthutsend vermogen van $ 3,5 miljard dollar verzameld. Winfrey is een van de rijkste Hollywood A-listers.

Het is niet ongewoon voor mensen om aan te nemen dat beroemdheden die met gewone mensen trouwen altijd eindigen in bittere echtscheidingsgevechten waarbij tonnen geld betrokken zijn. Zou dit de reden kunnen zijn waarom de tortelduifjes het huwelijk niet doorgingen? Hoewel het vermogen van Stedman mijlenver verwijderd is van dat van Oprah, heeft hij een eigen carrière en verdient hij zijn eigen brood. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat hun financiën verantwoordelijk zijn voor hun beslissing om na al die jaren samen ongetrouwd te blijven.

Stedman Graham is een zakenman, auteur en pedagoog en is naar verluidt 10 miljoen dollar waard. Natuurlijk is Oprah meer waard, maar Stedman is op zichzelf financieel veilig. Veel mensen gingen ervan uit dat de zakenman op haar fortuin uit was, maar 36 jaar later zijn ze nog steeds samen. Als het paar was doorgegaan met het huwelijk, zou een huwelijkscontract echter geen slecht idee zijn geweest.

Volgens een artikel uit 2008 Today verliet de ster haar oude partner uit haar testament. Er stond: "Uit angst dat haar geschatte fortuin van $ 2 miljard (in 2008) zou worden verspild in het geval van haar vroegtijdig overlijden, laat Oprah Winfrey niets aan het toeval over. De titan van de talkshow heeft onlangs haar testament opgesteld en volgens de National Enquirer, ze heeft er een belangrijk iemand volledig uit gelaten."

"Liefdadigheidsinstellingen en nog te adopteren kinderen zullen het meest profiteren van het enorme landgoed, terwijl Stedman Graham, O's partner voor de afgelopen 21 jaar, naar verluidt geen cent zal zien."

Aanbevolen: