Hoe was Angelina Jolie als stiefmoeder?

Inhoudsopgave:

Hoe was Angelina Jolie als stiefmoeder?
Hoe was Angelina Jolie als stiefmoeder?
Anonim

We kennen Angelina Jolie als een supermoeder van 6 - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne. Maar voor hen was de Eternals-ster een stiefmoeder van de zonen van Billy Bob Thornton, Harry James en William. Jolie en Thornton waren begin jaren 2000 drie jaar getrouwd. Ze leidden tot controverse toen ze elkaar in 1997 begonnen te zien terwijl ze 20 jaar jonger was dan hij. Ondanks het leeftijdsverschil en honderd andere bizarre dingen over het paar, had Thorntons zoon de aardigste dingen te zeggen over Jolie als stiefmoeder. Dit is alles wat hij over haar heeft gezegd.

De waarheid over het huwelijk van Angelina Jolie en Billy Bob Thornton

Jolie en Thornton hadden een chaotische relatie. De Sling Blade-acteur was verloofd met Laura Dern toen hij wegliep met de Girl, Interrupted-ster in Las Vegas in 2000. Maar het was niet het meest schokkende aan die affaire. Het paar droeg flesjes van elkaars bloed om hun nek tijdens het uitwisselen van geloften. Sommige mensen zeggen zelfs dat de verloving van Megan Fox en Machine Gun Kelly een "oplichting" was, zoals Fox op Instagram schreef dat ze "elkaars bloed dronken" nadat ze ja had gezegd.

"Mensen denken dat ze veel weten over onze relatie", zei Jolie over haar huwelijk met Thornton. "Ze weten heel weinig. Over het weinige dat ze weten, hebben ze behoorlijk sterke meningen. Daar kan ik niets aan doen. Maar ik denk niet dat er iets raars aan ons is … Ik ben gewoon een heel normale vrouw die gek is over haar man. En ik ben ook een heleboel andere dingen." Jammer dat hun gepassioneerde huwelijk niet lang duurde.

De twee gingen in 2002 uit elkaar om een aantal redenen. In 2016 zei Thornton dat hij het gevoel had dat hij niet goed genoeg was voor zijn toenmalige vrouw. Maar Jolie zei dat ze in 2005 uit elkaar gingen omdat ze verschillende dingen in hun eigen leven nastreefden. "Hij is echt een goede man", zei Jolie over Thornton in een Vanity Fair-interview. "Hij is hysterisch - we hebben veel gelachen… Wat ging er mis, of niet eens fout, maar wat niet de bedoeling was, want hij concentreerde zich op zijn muziek en ik was boven aan het lezen. Ik ging door een verandering in mijn leven en begon meer aandacht te schenken aan het nieuws en te leren over andere landen en politiek actiever te worden." De twee zijn al die jaren goede vrienden gebleven.

Billy Bob Thorntons zoon Harry onthult hoe Angelina Jolie was als stiefmoeder

Nu 27, heeft Harry onlangs onthuld hoe Jolie als stiefmoeder voor hem was. "Ze was zo cool", zei hij over de Maleficent-ster. "Ze nam ons elke week mee op kamp en ze huurde een keer een camper, en we gingen op een volledige kampeertrip." Jolie en haar ex-man Brad Pitt hadden ook iets om hun kinderen mee te nemen naar soortgelijke buitenactiviteiten. Harry voegde eraan toe: "Ze was gewoon zo leuk voor ons toen we jonger waren. Ze was erg leuk." Oké, we snappen het, ze was een coole moeder.

De jonge Thornton is nu te zien in de realityserie Relative Famous: Ranch Rules. Het is een revival van Filthy Rich: Cattle Drive met Kourtney Kardashian voor Keeping up with the Kardashian. De show gaat over kinderen van beroemdheden die hun boujee-levensstijl verruilen voor leven op de boerderij. Harry's co-sterren in de serie zijn Martin Lawrence's dochter Jasmin Lawrence, David Hasselhoff's dochter Taylor "Tay" Hasselhoff, Eazy-E's dochter Ebie, Ray Parker Jr.'s zoon Redmond Parker, Billy Gunn's zoon Austin Gunn, Shaquille O'Neal's zoon Myles O'Neal en Hana Giraldo, dochter van muzikanten Pat Benatar en Neil Giraldo.

Angelina Jolie stuurt nog steeds cadeautjes naar Harry, de zoon van Billy Bob Thornton

Harry heeft onthuld dat hij al die jaren contact heeft gehouden met zijn ex-stiefmoeder. "Tot op de dag van vandaag stuurt ze me nog steeds elk jaar kerstcadeaus en dat soort dingen", zei hij over Jolie."Ik spreek haar niet elke dag aan de telefoon, maar af en toe praten we wel." Toen hem werd gevraagd naar de stormachtige affaire van het ex-koppel, zei Harry dat dit altijd het eerste is dat mensen hem vragen. "Als iemand erachter kwam, was dat het eerste wat ze zouden zeggen," zei hij. "En iedereen heeft dezelfde zin die ze altijd zeggen… Het werd na verloop van tijd vervelend." Het moet ongemakkelijk zijn om het seksleven van je beroemde vader te bespreken. Daarover gesproken, Thornton voelde zich zeker op zijn gemak om over het seksleven van hem en Jolie te praten.

Tijdens een rode loper evenement in 2000 voor de actrice' film Gone In 60 Seconds, heeft hij te veel gemorst over het meest opwindende wat ze ooit samen in een auto hebben gedaan. "Ik denk dat het vandaag was", vertelde Thornton aan MTV. Jolie kuste en beet de hele tijd in zijn gezicht. "Mijn favoriete in een auto was vandaag … net voordat we hier aankwamen," vervolgde hij. "Wat is dit voor MTV? Wil je dat ik eerlijk tegen je ben? We hebben gefed in de auto."

Aanbevolen: