Fans wensen dat deze beroemde koppels de echte deal waren

Inhoudsopgave:

Fans wensen dat deze beroemde koppels de echte deal waren
Fans wensen dat deze beroemde koppels de echte deal waren
Anonim

Liefde: het is een lastig iets. Romantiek kan snel groeien, maar net zo snel vervagen. In het publieke oog kunnen deze ups en downs van een relatie groter lijken dan het leven. Er is niet veel privacy voor koppels van beroemdheden om zaken van het hart rustig af te handelen. Elk klein gevecht of onschuldige date wordt opgeblazen op sociale media en fans krijgen een kijkje in het leven van hun favoriete beroemdheden.

Maar hoe zit het met de beroemde koppels die nooit echt hebben gedate? Net als de rest van de samenleving houden beroemdheden soms hun verliefdheden voor zichzelf. Er zijn tal van beroemdheden die bijna gedateerd zijn, en fans zijn er kapot van dat ze dat niet hebben gedaan. Hier zijn acht beroemde koppels die bijna bij elkaar kwamen en dat zeker zouden moeten hebben.

8 Emma Stone en Ryan Gosling

Fans zijn verbijsterd hoe Emma Stone en Ryan Gosling samen zoveel romantische films hebben gemaakt zonder verliefd te worden. Het paar heeft samen in drie films gespeeld, Crazy Stupid Love, Gangster Squad en La La Land. Ze hebben de beste chemie op het scherm, waardoor fans smeken om de acteurs om hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

Gosling en Stone hebben er een punt van gemaakt om hun relatie professioneel te houden, maar sommigen denken dat ze in het verleden in het geheim met elkaar zijn uitgegaan. Dit lijkt echter alleen fans te zijn die hopen dat het waar is.

7 Leo DiCaprio en Kate Winslet

DiCaprio en Winslet speelden het meest tragische en iconische koppel in de bioscoop. Over hun personages, Jack Dawson en Rose Calvert, wordt in de film Titanic nog steeds gesproken als een van de meest romantische relaties. Toen de film in 1997 werd uitgebracht, hoopten fans dat de twee samen zouden eindigen, omdat hun personages dat niet konden.

Helaas voor fans van deze beroemdheden, lijken de twee gewoon vrienden te zijn. Hun band werd versterkt tijdens het filmen van Titanic toen Winslet het op zich nam om het ijs te breken. Ze flitste DiCaprio tijdens hun eerste scène samen, en de opname kwam uiteindelijk in de film terecht.

6 Nicki Minaj en Drake

Nicki Minaj en Drake's vriendschap staat al meer dan tien jaar in de publieke belangstelling. Het begon allemaal toen Drake 'Miss Me' uitbracht, met de tekst: "Ik hou van Nicki Minaj, ik vertelde haar dat ik het zou toegeven, ik hoop dat we op een dag gaan trouwen om te zeggen dat we het verdomme hebben gedaan."

Er was eens een gerucht dat de twee muzikanten echt getrouwd waren. Ze voedden het vuur door berichten op sociale media te plaatsen, maar het lijkt erop dat het huwelijk nooit echt heeft plaatsgevonden. Als reactie op het nephuwelijk, dubbelde Drake en zei: Ik zou met Nicki trouwen. Ik denk dat Nicki een van de weinige mensen zou zijn die me aan het einde van dit alles zouden begrijpen en van me zouden kunnen houden.”

5 Antoni Porowski en Jonathan Van Ness

Een ander stel dat het vuur voedt met een neprelatie zijn Antoni Porowski en Jonathan Van Ness. De twee sterren in Queer Eye, en in 2019 creëerden ze in wezen het gerucht dat ze een stel waren. Ter voorbereiding op een komend seizoen van Queer Eye, gingen de twee naar sociale media om een reeks foto's van knuffels en gestolen kusjes te plaatsen.

Fans waren dolblij met de foto's, in de hoop dat hun 'schip' eindelijk zou gebeuren. Helaas waren de foto's alleen bedoeld om hun show te promoten en de twee zijn niet echt aan het daten.

4 Lady Gaga en Bradley Cooper

De afgelopen jaren heeft Lady Gaga naam gemaakt buiten haar muziek en in de acteerwereld. Bradley Cooper hielp bij haar acteercarrière door haar te casten in de nieuwste vertolking van A Star Is Born. Hun chemie in de film was onmiskenbaar en fans hoopten meteen op een echte relatie.

Gaga en Cooper hebben de fans geen plezier gedaan tijdens de Oscars toen ze hun nummer 'Shallow' uitvoerden. Ze kwamen behoorlijk dichtbij op die pianobank! Maar het lijkt erop dat de twee gewoon vrienden zijn.

3 Keanu Reeves en Sandra Bullock

Keanu Reeves en Sandra Bullock ontmoetten elkaar voor het eerst in 1994 op de set van de film Speed. Ze speelden ook samen in The Lake House. De twee zijn nooit uitgegaan, maar dat weerhoudt fans er niet van te denken dat ze perfect voor elkaar zouden zijn. Ze zeggen altijd de liefste dingen over elkaar in interviews.

Bullock zei in The Ellen DeGeneres Show dat ze vroeger verliefd was op Reeves! "Ik denk aan hoe lief Keanu Reeves was en hoe knap hij was", zei Bullock over haar voormalige co-ster. 'Ik heb nooit met hem gedate. Ik denk dat er iets met mij was, ik denk dat hij het niet leuk vond.'

2 Noah Centineo en Lana Condor

Noah Centineo en Lana Condor werden beroemd door hun Netflix-film To All The Boys I Loved Before. De film had twee vervolgfilms, waarin de relatie van hun personages werd beschreven terwijl ze door het proces van opgroeien worstelden. Maar alleen omdat de twee acteurs een geweldig filmkoppel vormden, wil dat nog niet zeggen dat de twee die drempel in het echte leven hebben overschreden.

Condor vertelde waarom ze nooit met haar co-ster Noah Centineo is uitgegaan. Ondanks hun duidelijke chemie en gevoelens voor elkaar, kozen ze ervoor om hun relatie professioneel te houden. Het potentieel om uit elkaar te gaan en dan minnaars te moeten spelen was teveel voor haar.

1 Jennifer Aniston en David Schwimmer

Ross en Rachel, het meest iconische koppel in de televisiegeschiedenis. Jennifer Aniston en David Schwimmer speelden de hoofdrol in de hitshow Friends, waarbij hun personages gedurende de hele show een zeer af en toe een relatie hadden. Fans hoopten altijd dat de twee elkaar in het echt zouden ontmoeten, maar Aniston en Schwimmer zijn door de jaren heen alleen maar vrienden gebleven.

In de Friends-reünie onthulde de cast echter dat Aniston en Schwimmer vroeger echt verliefd op elkaar waren! Helaas kwam de timing nooit goed voor hen omdat ze in afzonderlijke relaties zaten. Ze beweren nooit een grens te hebben overschreden, maar fans vragen zich af of er misschien iets tussen hen is gebeurd.

Aanbevolen: