Directeur Guy Ritchie's grootste projecten voor Hercules

Inhoudsopgave:

Directeur Guy Ritchie's grootste projecten voor Hercules
Directeur Guy Ritchie's grootste projecten voor Hercules
Anonim

Sinds de lancering van hun live-adaptatie van Assepoester, stort Disney zich op de remakes van klassieke animatiefilms om nieuwe acteurs, inhoud en begrip te brengen voor favoriete verhalen die zo oud zijn als de tijd. De meest recente onderneming in het Disney-renaissancetijdperk wordt Grieks, aangezien de film Hercules eindelijk in productie gaat. Hoewel er geen castingaankondigingen rond de film zijn gedaan, heeft de betrokkenheid van regisseur Guy Ritchie al furore gemaakt bij de fans vanwege zijn uitstekende reputatie in de filmwereld, waarbij hij meer dan 30 projecten heeft geregisseerd en aan vele anderen heeft bijgedragen. Ter ere van deze nieuwe speelfilm zijn hier enkele van zijn grootste projecten tot nu toe.

8 De langverwachte Hercules-film is de volgende voor Guy

Er is nog niet veel bekend over dit project, maar gezien eerdere Disney-aanpassingen kunnen we gerust stellen dat de fans enthousiast zijn. Nu de Russo Brothers (bekend van hun betrokkenheid bij de MCU) klaar zijn om te produceren en Guy Ritchie het podium als regisseur op zich neemt, hoef je alleen nog maar te overwegen om te casten. Iedereen heeft ideeën over wie er in Hercules gecast zou moeten worden, maar fans hopen op dit moment Lizzo op het grote scherm te zien met in de hoofdrol als een muze na het zien van haar moord in haar Rumours-muziekvideo.

7 Guy Ritchie heeft eerder geschiedenis geschreven met King Arthur: Legend Of The Sword

Guy Ritchie heeft de neiging om zijn favorieten te vinden als het gaat om acteurs en crew. Dat is zeker te zien in King Arthur: Legend of the Sword, aangezien de film Ritchie's derde samenwerking met acteur Jude Law markeert. Altijd geïnteresseerd in het laten zien van alternatieve kanten van de geschiedenis, verpakt deze film in een nieuw perspectief van de traditionele Arthur en Excalibur verhaallijn. Met een verbluffende cast, ongelooflijke kostuums en een voorheen onontgonnen richting bracht Ritchie het project nieuw leven in.

6 Guy bracht de actie met de man van U. N. C. L. E

Guy Ritchie bracht deze film tot leven door een lens uit de jaren 60 met de hulp van acteurs Henry Cavill en Armie Hammer. Als eerbetoon aan de tv-serie met dezelfde naam die liep van 1964 tot 1968, gaat deze verfilming rechtstreeks terug naar het tijdperk van de Koude Oorlog en duikt hij in een wereld van spionnen, geheime organisaties en stijl door een onwaarschijnlijke samenwerking tussen de CIA en de KGB. We kunnen gerust zeggen dat er genoeg actie is waar de fans van kunnen genieten.

5 Ritchie Balanced Class en Clashing In The Gentlemen

Veruit een van Guy Ritchie's meest met sterren bezaaide cast, The Gentlemen uit 2019 zag een samenwerking met Matthew McConaughey, Colin Farrell, Henry Golding, Hugh Grant, Michelle Dockery en Charlie Hunnam in één avontuur boordevol actie. Met het verhaal en het scenario dat ook door Ritchie is geschreven, is het geen wonder waarom deze film op de lijst van zijn beste en slimste werk staat.

4 Ritchie en Statham keren terug voor operatie Fortune: Ruse De Guerre

Naast het record van Ritchie in 2022, markeert Operation Fortune: Ruse de Guerre de vijfde samenwerking tussen Guy Ritchie en Jason Statham. Het duo trad voor het eerst gedwongen terug in 1998 in Lock, Stock, and Two Smoking Barrels, een van de eerste films voor beide mannen en begon een samenwerking in actiefilm van 25 jaar. De nieuwste in hun duo bevat ook fanfavorieten Aubrey Plaza, Cary Elwes en Hugh Grant in een sensationele spionagethriller.

3 Guy Ritchie greep harten met de 2000 Hit Snatch

Vanaf zijn eerste films vestigde Guy Ritchie zich als een man waar mensen graag mee werken. Hoewel veel regisseurs ruzie hebben met hun acteurs, lijkt Guy Ritchie tot nu toe dat probleem niet te hebben. Brad Pitt benaderde Ritchie zelfs voor een rol in deze film vanwege zijn liefde voor Lock, Stock en Two Smoking Barrels. Een nieuwe rol werd gecreëerd voor Pitt in deze misdaadkomedie en de acteur trad toe tot de gelederen van Jason Statham, Vinnie Jones, Sam Douglas en Stephen Graham.

2 Guy schreef het scenario en regisseerde de live-action Aladdin

Guy Ritchie liet zijn traditionele, rauwe straatfilms achter en schreef en regisseerde Disney's Aladdin voor de live-bewerking. Aangespoord door zijn verlangen om films te gaan maken waar zijn kinderen van zouden kunnen genieten, bracht Ritchie's toewijding en visie met succes meer dan $ 1 miljard op aan de kassa. De Disney-hit bracht zelfs een vervolg voort dat in 2025 zou verschijnen. Het is veilig om te zeggen dat Hercules niet Ritchie's eerste run in Disney Life zal zijn.

1 Sleuthing Sherlock Holmes had een grote hit met Robert Down Jr. aan boord

Een fan van de klassieke verhalen, Guy Ritchie vond dat eerdere portretten te veel op Sherlock leunden als intelligent en te vaak negeerde hij de actiescènes van de boeken. Ritchie probeerde de perfecte balans te vinden tussen actie, komedie en humor en nam de leiding in het leiden van een nieuw Sherlock-tijdperk. De combinatie van Guy Ritchie, Robert Downey Jr., en Jude Law zag succes in zowel de eerste als de tweede aflevering van de serie. Tot op heden vragen fans nog steeds om een derde film om de collectie af te ronden.

Aanbevolen: