De grootste film- en tv-projecten waar Angelina Jolie's ex-vriend Anton Schneider aan werkte

Inhoudsopgave:

De grootste film- en tv-projecten waar Angelina Jolie's ex-vriend Anton Schneider aan werkte
De grootste film- en tv-projecten waar Angelina Jolie's ex-vriend Anton Schneider aan werkte
Anonim

Angelina Jolie's relatiegeschiedenis fascineert zowel het publiek als de roddelbladen. Haar huwelijken met Billy Bob Thornton en Brad Pitt wekten natuurlijk de meeste interesse, maar je bent je misschien niet bewust van het verhaal achter haar allereerste vriendje - met wie ze van 14 tot 16 jaar uitging. Jolie heeft deze eerste liefde beschreven als zeer intens en was er kapot van toen het plotseling eindigde. Het paar woonde als jonge kinderen samen met Jolie's moeder, iets wat de actrice waardeert als een zeer positieve levenservaring.

Ze weigerde jarenlang haar eerste schoonheid te noemen, maar kort na haar huwelijk met Brad Pitt ontdekte de National Enquirer de identiteit van de mysterieuze man - klant Anton SchneiderHaar serieus getalenteerde ex heeft een indrukwekkend lange lijst met credits op zijn website en IMDb-pagina. Hij heeft geholpen op de kostuumafdeling voor muziekvideo's, tv-series, drama's en zelfs Hollywood-filmproducties met een groot budget, nadat hij in de loop van zijn twintigjarige carrière met tal van bekende acteurs en regisseurs heeft gewerkt. weet je van Angelina's voormalige vlam? En voor wat voor soort projecten heeft hij kostuums gedaan?

6 Hij heeft aan 'Mike &Molly' gewerkt

Schneider werkte aan de klassieke sitcom Mike & Molly, met in de hoofdrollen Billy Gardell en Melissa McCarthy. Hoewel de serie zeker niet bekend stond om zijn mode, werkte Anton hard aan de garderobe voor de show - perfect afgestemde stijlen op elk van de personages, en gepaste warmte gevend aan politieagent Mike en basisschoolleraar Molly's outfitkeuzes.

5 En ook in de hitserie 'Mad Men'

Jolie's oude liefde heeft ook de benijdenswaardige taak gehad om kostuums te leveren voor het populaire historische drama Mad Men. De show, die zich afspeelt in New York City uit de jaren 60 en het leven volgt van Don Draper, reclameman op Madison Avenue, staat bekend om zijn uitzonderlijke kostuumontwerp, waarin gedurfde trends uit het stijlvolle decennium zijn verwerkt. Schneider had zijn werk zeker niet, en hoewel hij maar aan één aflevering werkte, droeg hij bij aan de algehele zeer indrukwekkende kwaliteit van de kostuums in de show. Mad Men ontving talloze prijzen voor zijn kostuums gedurende de acht seizoenen dat het in de lucht was.

Anton werkte aan de eerste aflevering van het vierde seizoen, getiteld 'Public Relations', waarin de familie- en zakelijke spanningen voor Don sterk oplopen. Tijdens de aflevering vinden er verschillende belangrijke modemomenten plaats, met name voor de vrouwen in het leven van Don die hun uitgebreide kleding vaak gebruiken als uitdrukkingsmiddel. De garderobe voor de cast speelt zich af in het jaar 1964 en geeft uitstekend de snelle veranderingen weer in zowel kleding als de samenleving die destijds plaatsvonden, terwijl Amerika stevig overging van de conservatieve jaren '50 naar de veel wilder jaren '60.

4 En werkte aan tv-serie 'Too Old to Die Young'

Schneider heeft aan tal van populaire tv-series gewerkt, waaronder de miniserie Too Old to Die Young. Volgens IMDb volgt de show "detective Martin Jones, die een dubbelleven leidt als huurmoordenaar in de dodelijke underground van Los Angeles, en een existentiële crisis doormaakt die hem dieper in een met bloed besmeurde wereld van geweld leidt." Anton werkte in 2019 als assistent kostuumontwerper aan tien afleveringen van de show.

3 Schneider heeft ook meegewerkt aan 'John from Cincinnati'

Een andere show waaraan hij werkte, was John uit Cincinnati, een show die zich afspeelt in Imperial Beach, Californië, en volgt de 'disfunctionele Yost-familie' die botst met 'twee nieuwkomers in de gemeenschap: een dim-but- rijke surfliefhebber, en een man die jaren geleden door de Yosts werd afgewezen.' Anton's werk op deze show was wat tropischer. Denk aan veel strandkleding, korte broeken en Hawaiiaanse overhemden.

2 En werkte aan 'Dirt' met Courtney Cox

Antons cv is zeker eclectisch. Hij werkte ook aan de serie Dirt uit 2007, met in de hoofdrollen Courtney Cox en Ian Hart. Voor deze serie werkte hij aan dertien afleveringen. De serie onderzoekt het leven van Lucy, hoofdredacteur van een roddelblad, en haar heldendaden terwijl ze zich een weg baant door de meedogenloze wereld van roddels over beroemdheden. Hoewel de show na twee seizoenen werd geannuleerd, was het nog steeds een hit bij het publiek en demonstreerde het indrukwekkende acteervermogen van zijn hoofdrol. Cox' kostuums in de show waren ook behoorlijk fantastisch, dus Anton deed het duidelijk geweldig - en had een behoorlijk interessant personage om hem te inspireren.

1 Hij is ook klaar met 'Complete Savages'

Herinner je je Complete Savages uit het midden van de jaren 2000 nog? De serie, die werd gemaakt door Mike Scully, speelde Keith Carradine in de hoofdrol, nadat een alleenstaande brandweerman zijn jonge zonen opvoedde. De sitcom liep echter maar één seizoen. Lage kijkcijfers en slechte feedback van het publiek leidden tot de snelle ondergang van de show. Desalniettemin was het voor Anton een nieuwe kans om zijn vaardigheden als professionele klant te oefenen - en het aankleden van een selectie onstuimige jonge kinderen moet zeker een uitdaging zijn geweest!

Aanbevolen: