Waarom deze beroemdheden in andermans DM's gleden

Inhoudsopgave:

Waarom deze beroemdheden in andermans DM's gleden
Waarom deze beroemdheden in andermans DM's gleden
Anonim

Beroemdheden zijn niet immuun voor vreselijke ophaallijnen en bewegingen. Navigeren in de krankzinnige wereld van daten kan voor iedereen lastig zijn. Net als de rest van de samenleving slikken mensen in het publieke oog soms hun trots in en nemen ze een sprong in het diepe via sociale media. Glijden in iemands DM's, ongeacht de bedoeling, kan eng zijn. Het is een gewaagde zet, vooral als er IRL geen interactie is geweest.

De DM-strategie kan succesvol zijn, maar dat is niet altijd het geval. Tal van beroemdheden zijn gecrasht en verbrand in andermans DM's, en sommigen hebben de liefdes van hun leven gevonden. Stranger Things ' Noah Schnapp kreeg reactie nadat hij de DM van Doja Cat had ontmaskerd waarin hij vroeg naar Schnapp's co-ster, Joseph Quinn. Hier zijn enkele andere beroemdheden die in DM's zijn gegleden en of ze al dan niet succesvol waren in hun poging.

8 Kyle Kuzma sloeg twee keer op Winnie Harlow

De basketbalster Kyle Kuzma en model Winnie Harlow hebben sinds 2020 een wervelende romance. Ze hebben het erg moeilijk met hun relatie, dus niemand weet ooit echt wat er met het stel aan de hand is. Momenteel zijn ze samen en sinds eind 2021.

Een heel jaar voordat ze elkaar ontmoetten, gleed Kuzma in de DM's van Harlow. Hij hoopte haar te leren kennen, maar ze reageerde nooit omdat ze het bericht nooit had gezien. Een jaar later probeerde Kuzma het opnieuw, en deze keer slaagde hij erin een date met het model te krijgen.

7 Barbara Palvin liet Dylan Sprouse achter bij Read

Model Barbara Palvin en acteur Dylan Sprouse zijn nu een van de schattigste koppels van beroemdheden in Hollywood. Het duurde echter erg lang voordat de twee tot nu toe waren.

Na een ontmoeting op een feestje volgde Palvin Sprouse op Instagram. Het is niet verrassend dat Sprouse de interactie als een positief teken opvatte en haar een DM stuurde om haar mee uit te vragen. Of ze het nu wel of niet expres deed of gewoon de boodschap niet zag, Palvin negeerde Sprouse 6 maanden lang! Gelukkig zijn de twee nu gelukkig samen, maar de dingen hadden anders kunnen zijn als Palvin nooit op Sprouse had gereageerd.

6 Harry Jowsey gleed in de DM's van Hailee Steinfeld

Harry Jowsey kreeg zijn start met Too Hot To Handle van Netflix en de wereld werd snel verliefd op zijn accepterende en brutale houding. Het lijkt erop dat Jowsey dacht dat zijn roem hem elk meisje kon bezorgen dat hij maar wilde zonder enige moeite te doen, want hij gleed in de Dms van Hailee Steinfeld.

Zijn poging was een eenvoudig "hey", waarop hij onmiddellijk een "nee" kreeg van Steinfeld. Ze wilde niets te maken hebben met de Netflix-ster. Steinfeld is niet de enige beroemdheid die Jowsey neerschiet in een DM. Saweetie deed blijkbaar hetzelfde nadat hij zijn hand uitstak.

5 Nick Jonas Hit Up Priyanka Chopra

Over een powerkoppel gesproken! Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn geweldig samen, en Jonas is de perfecte echtgenoot. Om de bal aan het rollen te brengen in hun relatie, bedacht Jonas een redelijk goed excuus om Chopra te DM-en. Hij beweerde dat hun wederzijdse vrienden dachten dat ze elkaar moesten ontmoeten voor een date. Chopra was het daarmee eens, en de rest is geschiedenis!

Ze trouwden in 2018 via drie ceremonies en verwelkomden eerder dit jaar een meisje door middel van draagmoederschap.

4 Julia Michaels wilde schrijven met JP Saxe

Julia Michaels en JP Saxe zijn twee van de beste singer/songwriters in de populaire muziek. Ze bundelden hun krachten in 2019 om If The World Was Ending te schrijven, dat later werd genomineerd voor Song of the Year tijdens de 63e jaarlijkse Grammy Awards. De tijd die ze samen doorbrachten met het schrijven van dit nummer leidde tot hun relatie en de twee zijn sindsdien samen.

Dit zou allemaal niet zijn gebeurd als Michaels geen contact had opgenomen met Saxe! Na het ontdekken van zijn muziek, Michaels Dmed Saxe in de hoop samen een nummer te schrijven. Ze wist niet dat ze ook de liefde van haar leven zou vinden!

3 Wells Adams dacht dat Sarah Hyland schattig was

Modern Family alum Sarah Hyland heeft haar verloofde ontmoet via sociale media. Wells Adams, die in populariteit groeide na zijn tijd bij The Bachelorette en Bachelor in Paradise, nam in 2017 contact op met Sarah Hyland in een DM. Hyland vond hem grappig, dus stemde ze ermee in ga met hem uit.

Adams vroeg Hyland in 2019 ten huwelijk. Helaas voor het gelukkige paar moest hun huwelijk worden uitgesteld vanwege de pandemie. Ze hebben zojuist prachtige verlovingsfoto's op Instagram gedeeld en ze zijn van plan om dit jaar ergens te trouwen!

2 Lizzo schiet haar schot met Chris Evans

Fans kunnen Lizzo niet kwalijk nemen dat ze een kans wil met 'America's Ass'. Lizzo ging naar TikTok om te onthullen dat ze dronken de Marvel-ster had DMed, en dat Evans terugschreef! In reactie op de emoji's die Lizzo stuurde, zei Evans: Nee, hetzelfde in een dronken DM. God weet dat ik het slechter heb gedaan met deze app lol.”

De interactie zorgde ervoor dat fans over de hele wereld de muzikant met Chris Evans stuurden. Lizzo is heel open geweest over haar verliefdheid op Evans, maar het lijkt erop dat de twee gewoon vriendelijk zijn op sociale media.

1 Joe Jonas maakte een zet tegen Sohpie Turner

Net als zijn broer is Joe Jonas een meester in het zetten van de eerste stap. De twee hadden veel gemeenschappelijke vrienden en volgden elkaar al heel lang op Instagram, hoewel ze nooit officieel een date hadden. Jonas nam het op zich om het te laten gebeuren. Turner vertelde Harper's Bazaar dat Jonas "op een mooie dag mij rechtstreeks een bericht stuurde, uit het niets" om haar eindelijk mee uit te vragen.

Blijkbaar houden de Jonas-broers van vieren. Net zo hadden Nick en Priyanka, Jonas en Turner twee huwelijksceremonies - een in Las Vegas en een andere in Zuid-Frankrijk. Sindsdien hebben ze een meisje op de wereld verwelkomd.

Aanbevolen: