Jane Lynch weegt op Lea Michele's 'Funny Girl'-reactie

Inhoudsopgave:

Jane Lynch weegt op Lea Michele's 'Funny Girl'-reactie
Jane Lynch weegt op Lea Michele's 'Funny Girl'-reactie
Anonim

Eerder deze week onthulde Lea Michele dat ze een levenslange droom zal vervullen door Fanny Brice te spelen in de Broadway-revival van Funny Girl. Haar opwindende nieuws werd echter overschaduwd door een oudere tegenspeler die het onprofessionele verleden van de actrice ter sprake bracht.

Samantha Ware – die samen met Lea speelde in het zesde en laatste seizoen van Glee – onthulde eerder in 2020 dat Lea vanaf het begin van de opnames onbeleefd tegen haar was. Ze beweerde zelfs dat Lea dreigde in haar pruik te poepen.

Nadat Lea had aangekondigd dat ze de rol in Funny Girl had gescoord, ging Samantha naar Twitter om haar teleurstelling te uiten. "Ja, ik ben vandaag online", twitterde ze. 'Ja, ik zie jullie allemaal. Ja, ik geef erom. Ja, ik ben beïnvloed. Ja, ik ben een mens. Ja, ik ben zwart. Ja, ik ben misbruikt. Ja, mijn dromen waren bezoedeld. Ja, Broadway handhaaft witheid. Ja, Hollywood doet hetzelfde. Ja, zwijgen is medeplichtigheid. Ja, ik ben luid. Ja, ik zou het zo weer doen.”

Jane's vroege vertrek van Funny Girl lijkt schaduw naar zich toe te werpen

Lea begint de nieuwe rol op 6 september na het vroege vertrek van Beanie Feldstein. Momenteel speelt Lea's oude Glee-co-ster Jane Lynch de hoofdrol in de productie, hoewel ze ook heeft aangekondigd dat ze de show eerder zal verlaten.

Jane's onverwachte vertrek heeft geleid tot een reeks online grappen ten koste van Lea, waarbij velen beweren dat Jane's Glee-personage Sue Sylvester eerder zou hebben gedaan. "Jane Lynch die de cast van Funny Girl verlaat net op het moment dat Lea erbij komt, is de Gleest-ding ooit Glee sinds EXACT hetzelfde gebeurde in de show", tweette een persoon.

Jane feliciteerde Lea met de nieuwe rol

Te midden van de controverse heeft Jane zich sindsdien uitgesproken om te verduidelijken dat ze niets dan warme wensen heeft voor Lea als ze in haar nieuwe rol stapt.

Jane wordt vervangen door Tovah Feldshuh als de moeder van Fanny Brice. Ze ging door met het sturen van haar felicitaties aan Lea. 'Ik ben dol op haar,' zei ze. "Ze gaat gewoon deze show nemen en het haar eigen maken. Ik ben zo blij dat ze de kans krijgt in het echte leven om de show te doen en niet alleen op Glee."

Ongeacht wat Glee-fans denken, lijkt er geen drama te zijn tussen Sue Sylvester en Rachel Berry – eh, we bedoelen Jane Lynch en Lea Michele.

Aanbevolen: