Video van Dylan O'Brien op de set van 'Not Okay' gaat het internet over

Inhoudsopgave:

Video van Dylan O'Brien op de set van 'Not Okay' gaat het internet over
Video van Dylan O'Brien op de set van 'Not Okay' gaat het internet over
Anonim

Acteur Dylan O'Brien is te zien op verschillende foto's en video's van hem met bijna platinablond haar en armtatoeages voor een rol in zijn aankomende film Not Okay. Een recent geposte TikTok-video begint echter trend te worden op sociale media, waarbij fans ontzag voor hem hebben.

De video toont O'Brien op de set en in de kledingkast. Terwijl een nummer op de achtergrond speelt, is de ster te zien dampen met een masker op, waarbij de rook wolkjes veroorzaakt door de gezichtsbedekking. Hij trekt dan zijn masker naar beneden en trekt een gezicht van wat afschuw lijkt te zijn. Hoewel het onbekend is, deed O'Brien dit mogelijk als een manier om komedie aan de snelle video toe te voegen.

De video is gepost door productieassistent Reece Feldman, die bijna 800 duizend volgers heeft op TikTok. De video werd gebruikt om te reageren op de vraag: "Hoe ziet Dylans personage eruit in "Not Okay?" Hij ging hier verder op in in het bijschrift en zei: "Het heet method acting… zoek het maar op." Na het plaatsen van de video bevestigde Feldman later in de opmerkingen dat de vape eigenlijk een prop was.

De film is lang verwacht vanwege de promoties via sociale media

Verschillende mensen op sociale media zien al maanden foto's en video's van O'Brien op de set. Ze hebben ook opgemerkt hoe deze look hem aantrekkelijk maakt, en sommigen geloven zelfs dat hij er aantrekkelijker uitziet na zijn filmmake-over. Zijn transformatie werd vorig jaar voor het eerst getoond in een TikTok-video en begon meteen trending. Een andere video werd vrijgegeven kort nadat de acteur alle tatoeages had ontvangen, wat bevestigt dat ze nep waren.

Twitter kan het niet helpen, maar razend over de video

Verschillende gebruikers op Twitter hebben verklaard hoeveel ze van de video houden en dat sommigen "elke dag gratis" zijn. Mensen hebben de video gedeeld met hun opmerkingen, terwijl anderen zojuist vreugdevolle opmerkingen hebben gedeeld. Een gebruiker twitterde echter: "Waarom is dylan o brien pete davidson nu."

Not Okay vertelt het verhaal van Danni Sanders (Zoey Deutch), een jonge vrouw die op zoek is naar vrienden en roem, en een trip naar Parijs in scène zet om aandacht te krijgen. Door dit te doen, raakt ze echter verstrikt in de media door een reeks terreuraanslagen die daar plaatsvinden. De trailer toont O'Brien voor minder dan een seconde en heeft niet veel onthuld over de richting die de film op gaat. Mensen op YouTube hebben zelfs opmerkingen geplaatst over hoe de trailer niet veel informatie liet zien, en hoe ze dat het liefst in trailers zien.

O'Brien was onlangs de mannelijke hoofdrol in Taylor Swift's All Too Well: The Short Film, samen met actrice en vrouwelijke hoofdrol Sadie Sink. De film als geheel kreeg positieve recensies van critici. Op het moment van deze publicatie is het onduidelijk wanneer dit werd gefilmd, maar het lijkt erop dat het was voordat de Teen Wolf-aluin zijn haar verfde.

Not Okay wordt op 29 juli uitgebracht op Hulu. De promotie op sociale media is blijven groeien en Feldman heeft andere foto's met betrekking tot de film op zijn TikTok geplaatst. De acteur blijft ondertussen bezig en zijn film The Vanishing at Caddo Lake wordt momenteel gefilmd.

Aanbevolen: