Alles wat u moet weten over John Wick 4

Inhoudsopgave:

Alles wat u moet weten over John Wick 4
Alles wat u moet weten over John Wick 4
Anonim

Big-budget franchises zijn de films die tegenwoordig regelmatig de kassa domineren. Het kan een MCU-film zijn, of zelfs iets uit de Fast & Furious-film. Ongeacht de franchise, deze grote merken verdienen een fortuin wanneer ze een nieuwe film uitbrengen.

De John Wick-franchise heeft een traan gelaten, verdiende een ton aan de kassa en was zelfs groot genoeg voor een spin-off. Er is veel geroezemoes over de vierde film van de franchise, en we hebben enkele belangrijke details die fans nodig hebben om hyped te worden voor de film!

De 'John Wick'-franchise is een doorslaand succes

John Wick van 2014 was een geweldige actiehit waarvan maar weinig mensen voorspelden dat ze zo goed zouden zijn. Keanu had in die tijd niet echt een warme hand aan de kassa, maar de film was van goede kwaliteit, en toen hij eenmaal in de bioscoop kwam, werd het een behoorlijk succes.

Nadat de eerste film van de franchise een kassucces had gevonden, werd groen licht gegeven voor een vervolg. De studio ontdekte al snel dat ze een goudmijn in handen hadden nadat de film meer dan $ 170 miljoen had verdiend aan de kassa.

En zou je het niet weten, er is een derde film gemaakt, die de andere films gemakkelijk overtrof. Die derde film heeft wereldwijd meer dan 320 miljoen dollar opgebracht, waardoor het een enorme hit is geworden en iets dat de franchise uiteindelijk financieel naar een hoger niveau heeft getild.

Na drie succesvolle films maakt de franchise zich op om op het grote scherm te verschijnen voor een nieuw groot avontuur.

Fans zijn hyped voor 'John Wick 4'

Jaren geleden werd aangekondigd dat er een vierde en vijfde John Wick-film in de maak was, en eindelijk zijn we binnen de 8 maanden van John Wick 4 die tot leven komt.

Fans waren erg benieuwd naar de film, maar er is niet veel om van af te gaan. Dat gezegd hebbende, de regisseur van de film gaf wel een klein beetje inzicht in de aanstaande actie-ravotten.

Toen hij met Collider sprak, zei regisseur Chad Stahelski: "Ik denk dat hoofdstuk 4 een goede voortzetting is van alle drie de vorige films, en het heeft een beetje een conclusie, wat geweldig is. We introduceren een heleboel nieuwe personages die veel te zeggen hebben over John Wick uit zijn verleden en natuurlijk uit het heden. Ik denk dat het broederschap is, het is hoop. Het is hoe het leven echt zou zijn als een beetje een existentiële crisis met John, en ik denk dat is het leuke van de film. Dat is wat het eindigt, maar er is een goede afsluiting van een emotionele draad die we al hebben gehad."

Nu, dat is niet veel om door te gaan, maar er zijn enkele belangrijke details die fans zeker willen weten.

De belangrijkste details

Net als zijn voorgangers zal John Wick 4 een aantal opwindende nieuwe artiesten aan boord brengen. Fans kunnen zich maar beter voorbereiden, want nieuwkomers in de franchise, Bill Skarsgård, Shamier Anderson, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada en Donnie Yen zijn op dit moment allemaal bevestigd als lid van de cast. Net als popster Rina Sawayama, die haar filmdebuut maakt, zegt IndieWire.

Dat is een hoop talent om voor de film te krijgen, en het is duidelijk dat de franchise nog beter wil worden met de leeftijd en de afleveringen.

De site vertelde ook hoe filmlocaties ons favoriete personage meenemen op een wereldwijde trektocht.

De film "zal de hele zomer locatie-opnamen maken, aangezien deze toevoeging aan de franchise Wick door heel Europa zal brengen - met name Berlijn, Duitsland. Naast de Europese opnamelocaties van Berlijn en Parijs, Frankrijk, "John Wick: Chapter 4” zal ook worden opgenomen in zowel Japan als het John Wick-oorsprongspunt, New York City, "per IndieWire.

Deze films kunnen goed gedijen in zowel grotere als kleinere omgevingen, en om John Wick in grote steden te zien opduiken, zou een beetje opwinding moeten toevoegen aan de volgende aflevering.

Over het algemeen zijn er niet veel belangrijke plotdetails bekend. De studio heeft goed werk geleverd door de zaken goed onder controle te houden, iets dat een zeldzaamheid is geworden voor bepaalde studio's en franchises. Hierdoor is het nog steeds niet te zeggen waar deze film over zal gaan, behalve enkele belangrijke punten uit eerdere afleveringen.

We moeten nog tot 2023 wachten om onze ogen te richten op de volgende John Wick-film, maar gezien het trackrecord van de franchise, kunnen we ons niet voorstellen dat het zal teleurstellen.

Aanbevolen: