Kijkers denken dat de Kardashians hun nieuwe show faken

Inhoudsopgave:

Kijkers denken dat de Kardashians hun nieuwe show faken
Kijkers denken dat de Kardashians hun nieuwe show faken
Anonim

Als er één ding is waar Kim Kardashian en haar zussen om worden geprezen, is het hun echte leven delen met de camera. De beroemde familie heeft in de loop der jaren miljoenen fans gewonnen dankzij hun openhartigheid als het gaat om het portretteren van de echte versies van zichzelf in het openbaar.

Hun originele realityshow, Keeping Up with the Kardashians, documenteerde alle mijlpaalmomenten in het leven van elk gezinslid: bruiloften, geboorten, tranen en zelfs fysieke gevechten werden allemaal gefilmd met toestemming van de familie.

Fans met arendsogen hebben echter een paar aanwijzingen gezien in het eerste seizoen van de nieuwe Hulu-show van de familie, The Kardashians, die lijken te suggereren dat de familie misschien toch niet zo eerlijk is. Bij het matchen van de outfits van de Kardashian-zussen in de show met die op openhartige paparazzi-foto's, zijn sommige fans ervan overtuigd dat ten minste enkele scènes in de show worden opgevoerd.

Fans denken dat sommige scènes in scène zijn gezet

Aan het einde van het eerste seizoen van The Kardashians komt Kim erachter dat Tristan Thompson, die een knipperlichtrelatie heeft met Khloé sinds de twee verwelkomde dochter True, mogelijk de vader is van de zoon van Maralee Nichols terwijl ze betrokken was bij Khloé.

Kim, Kourtney, Kris Jenner en Corey Gamble gaan zitten voor een discussie over de kwestie in een scène waarvan aanvankelijk werd aangenomen dat deze in december was opgenomen. Maar fans merkten dat Kourtney een zwarte jumpsuit droeg die ze later in januari droeg.

Hoewel ze de outfit gewoon had kunnen herhalen, merkten fans ook op dat Kourtney in beide gevallen verse chromen nagellak droeg.

Fans gingen het internet op om hun vermoedens te uiten dat de scène in scène was gezet, en velen zeiden dat Kim de vakantiefotoshoot noemde die de familie elk jaar doet om kijkers er nog meer van te overtuigen dat de scène plaatsvond in december toen Thompson's vaderschap rechtszaak werd voor het eerst openbaar gemaakt.

Zijn Tristan en Khloé weer bij elkaar?

De onthulling over Tristans vermeende relatie met Maralee Nichols was een nieuwe klap voor Khloé, die al sinds het begin van hun relatie te maken had gehad met valsspelen en schandalen.

"Ik kom erachter wat Tristan met de rest van de wereld doet", gaf Khloé toe in een masterinterview tijdens de aflevering in kwestie.

“Een beleefdheid zou het niet doen, maar goed, als je het doet, ga je me dan niet eens waarschuwen voor de rest van de wereld? Het is gewoon een extra klap in mijn gezicht. Het is vernederend.”

Echter, wie meldt dat sommige fans geloven dat Khloé en Tristan er weer bij betrokken zijn nadat Khloé een Instagram-verhaal plaatste van roze pioenrozen die haar voor haar verjaardag waren gegeven en haar ex had getagd met het bijschrift "dank je".

Khloé heeft het verhaal snel verwijderd en vervolgens opnieuw geüpload zonder Tristan te taggen. Terwijl sommige fans denken dat het mogelijk is dat Tristan Khloé bloemen heeft gestuurd voor haar verjaardag zonder dat er iets romantisch tussen hen is gebeurd, vermoeden anderen dat de twee stiekem weer samen zijn.

Hebben de Kardashians andere scènes geënsceneerd?

De familiebijeenkomst is niet de eerste scène waarvan de Kardashians zijn beschuldigd van enscenering. Een van de meest beruchte scènes die werd opgevoerd, was de verloving van Kim met Kris Humphries in Keeping Up with the Kardashians.

Your Tango meldt dat een van de uitvoerende producenten van de show onder ede heeft getuigd dat het voorstel opnieuw is opgenomen nadat Kim niet blij was met haar reactie in de originele scène, die authentiek was.

Ik herinner me, zoals, Kim - ze wist op dat moment niet dat hij een aanzoek zou doen, en ze kwam binnen, en ze was compleet verrast, en ik denk dat ze een slechte reactie had of zoiets, en ze schaamde zich.”

Sommige fans vermoeden ook dat Kim's verloving met Kanye West in scène was gezet, aangezien ze werd gefilmd terwijl ze haar verlovingsring droeg tijdens een scène die werd uitgezonden vóór het voorstel, terwijl ze kleren vouwde voor haar dochter North West.

Iemand van het productieteam bevestigde echter aan de Daily Mail dat het voorstel niet in scène was gezet en de scène waarin Kim de ring al draagt, werd gefilmd na hun verloving. Het beeldmateriaal is in een eerdere aflevering geplaatst omdat het beter bij de boog van die aflevering past.

Een andere beroemde scène was de arrestatie van Khloé DUI in het eerste seizoen van de show, die in november 2007 werd uitgezonden. Khloé werd echter daadwerkelijk gearresteerd in maart 2007, toen de show nog moest worden uitgezonden.

Ten slotte vermoeden fans dat Kendall en Kylie's oppas uit het eerste seizoen, voormalig volwassen actrice en Charlie Sheen's ex-vriendin Bree Olsen, werd ingehuurd door de productie, niet door Kris Jenner.

In de aflevering arriveert Olsen om voor de jonge Kendall en Kylie te zorgen, maar wordt al snel ontslagen omdat hij rookt bij het zwembad. Fans denken dat dit is opgezet omdat Olsen destijds ongelooflijk beroemd was.

Aanbevolen: