8 Weinig bekende feiten over het Playboy Mansion

Inhoudsopgave:

8 Weinig bekende feiten over het Playboy Mansion
8 Weinig bekende feiten over het Playboy Mansion
Anonim

The Playboy Mansion heeft altijd voor controverse gezorgd. Of mensen nu roddelden over wie het landgoed bezocht of over wie er binnen mocht, de Playboy Mansion heeft zijn relevantie in de moderne popcultuur behouden. Playboy is een van de meest succesvolle bedrijven van de eeuw, maar dat betekent niet dat het universele steun heeft. Het landhuis is groots en buitenaards. Geen wonder dat iedereen er maar over praat.

Er zijn enkele mysteries rond het Playboy Mansion. Het is niet verwonderlijk dat het vorige personeel meestal zwijgt over wat zich achter de smetteloze muren bevindt. Een Girls Next Door-ster zei dat haar tijd daar afschuwelijk en traumatisch was. Blijf scrollen om enkele feiten over de Playboy Mansion te ontdekken die je waarschijnlijk niet wist.

8 De kinderen van Hugh Hefner hebben het Playboy Mansion niet geërfd

Hugh Hefners kinderen hebben veel geërfd na het overlijden van hun vader. Ze erfden een aanzienlijk deel van zijn geld en bezittingen. Ze hebben het landhuis echter niet geërfd. Het landhuis was wettelijk niet in het bezit van hem toen hij langskwam, dus hij kon het niet aan hen hebben nagelaten als hij dat had gewild. Hierdoor hebben noch zijn kinderen, noch zijn wettelijke nalatenschap het Playboy Mansion geërfd.

7 Hugh Hefner was geen eigenaar van de Playboy Mansion

luchtfoto-van-hugh-hefners-herenhuis-gelegen-in-los-angeles-californië-1-1024
luchtfoto-van-hugh-hefners-herenhuis-gelegen-in-los-angeles-californië-1-1024

Als een van de beroemdste vrijgezellen in de geschiedenis, zal het je misschien verbazen dat Hugh Hefner zelf niet de eigenaar was van de Playboy Mansion. De waarheid is dat Playboy Enterprises het landgoed bezat. In technische termen stond Hugh Hefners naam niet op de akte van het landhuis. Hij huurde het eigenlijk van het bedrijf voor slechts honderd dollar per maand. Hij heeft absoluut een geweldige deal gekregen.

6 Het Playboy Mansion werd geplunderd

Als een van de grootste landgoederen in de Verenigde Staten, wat voor soort beveiliging heeft de Playboy Mansion? Blijkbaar niet genoeg. Toen het nieuws van het overlijden van Hugh Hefner naar buiten kwam, waren er vrijwel onmiddellijk plunderaars op het terrein van de Playboy Mansion. Elke kamer werd ontdaan van alles wat waardevol was en kon worden gedragen. Het enige wat achterbleef waren de voorwerpen die te groot of te zwaar waren voor de plunderaars om uit te voeren.

5 Hugh Hefner verwaarloosde het herenhuis

service ingang playboy herenhuis
service ingang playboy herenhuis

Hugh Hefner was notoir rijk, dus het zal je misschien verbazen dat hij de Playboy Mansion nooit heeft bijgewerkt. Het is naar verluidt vastgelopen in de jaren 1980. Zelfs vóór de plundering verkeerde het Playboy Mansion in een behoorlijk slechte staat. Hugh heeft het huis nooit verlaten, dus het is verrassend dat hij er geen moderner paradijs van zou maken. Zelfs de fitnessapparatuur is gedateerd. Deze verwaarlozing leidde tot een behoorlijk slechte geur, en veel gasten van Hugh merkten het op.

4 Er zijn alleen vaste lijnen in het Playboy Mansion

Nogmaals, iedereen weet hoe rijk Hugh Hefner was. Het maakt het feit dat hij de telefoons in de Playboy Mansion nooit heeft bijgewerkt, zeer verrassend. De enige telefoons die je kunt zien, zijn degenen die aan de muren zijn verbonden. Het maakt deel uit van hoe hij weigerde iets aan het landhuis te veranderen, en hij negeerde eenvoudig alle updates die hij had kunnen maken. Geen wonder dat iedereen het gevoel had dat het gedateerd was.

3 Hugh Hefner verkocht het Playboy Mansion

Voordat hij stierf, zette Hugh Hefner de Playboy Mansion te koop. Hij noteerde het voor 200 miljoen dollar met een vangst. De vangst was dat de nieuwe eigenaar het aan Hugh Hefner zou moeten verhuren totdat hij stierf. Hugh Hefner zou er 1 miljoen dollar per maand voor betalen. De nieuwe eigenaar werd uiteindelijk mede-eigenaar van Hostess Brands Daren Metropoulos. De nieuwe koper ging akkoord met de voorwaarden en hij verhuurde het landhuis voor de rest van zijn leven aan Hefner.

2 Daren Metropuolos (de nieuwe eigenaar) is van plan om de Playboy Mansion op te knappen

Het is geen geheim dat de Playboy Mansion in puin lag na de dood van Hugh Hefner. Daarvoor was het ook niet in topconditie. Het was, simpel gezegd, gedateerd en stonk. Toen Daren Metropuolos het pand kocht, zwoer hij het in zijn oude glorie terug te brengen. Hij was erg opgewonden dat hij de kans kreeg om het Playboy Mansion weer tot leven te brengen. Hij wil het beste vakmanschap en de beste technologie brengen om de Playboy Mansion te maken in het landgoed dat het vroeger was.

1 Het is "gemakkelijk" om in het Playboy-huis te komen

Vroeger moest je een speciale uitnodiging ontvangen om op het landgoed van Playboy Mansion te mogen. Nu, zoals de plunderaars laten zien, heb je alleen een koevoet nodig. Sinds Hugh's dood is het huis geplunderd en ziet het er slecht uit. Niemand wil er nu echt heen vanwege de beschuldigingen van misbruik die zijn opgedoken over Hugh Hefner en omdat het pand in een staat van vernietiging verkeert.

Aanbevolen: