10 weinig bekende feiten over het leven van Kristen Stewart

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over het leven van Kristen Stewart
10 weinig bekende feiten over het leven van Kristen Stewart
Anonim

Als we aan Kristen Stewart denken, associëren we haar vaak met haar iconische rol als Bella Swan in de Twilight-franchise. Ja, het spelen van de rol van Bella Swan heeft Kristen's carrière omhooggeschoten, maar Kristen heeft veel meer te bieden dan de hoofdrol in Twilight.

Ze is actrice sinds ze voor het eerst werd ontdekt toen ze nog maar acht jaar oud was, en sindsdien stopt ze met school om haar acteercarrière na te streven. Natuurlijk brengt het in de schijnwerpers staan ook een beetje drama met zich mee, aangezien ze een paar jaar geleden werd betrapt op een vreemdgaanschandaal, maar dat is de prijs die Kristen moest betalen voor roem en een succesvolle acteercarrière.

10 Ze werd opgemerkt toen ze 8 jaar oud was

Kristen Stewart werd geboren in Los Angeles, Californië, maar haar familie verhuisde uiteindelijk naar Colorado, waar ze een paar jaar woonden voordat ze besloten terug te keren naar Los Angeles. Toen ze nog maar acht jaar oud was, speelde Kristen in een kerstspel. Wat ze zich niet realiseerde, was dat klein amateuristisch spel haar een kickstart zou geven van een carrière als actrice. Tijdens het stuk werd ze opgemerkt door een talentenscout die haar uiteindelijk de kans zou geven om haar carrière te beginnen.

9 Haar eerste rol was niet-sprekend

Toen Kristen Stewart werd ontdekt door de talentenscout tijdens het kersttoneelstuk waarin ze speelde, nam ze de beslissing om officieel te gaan acteren. Ze kreeg niet lang daarna haar eerste rol, maar het was niet precies de rol die ze hoopte dat het zou zijn. Je kunt Kristen zien in de Disney TV-beweging The Thirteenth Year, waar ze een heel kleine rol had. Het was zo klein dat Kristen niet eens aan het woord kon komen. Toch was het nog steeds een rol en toen begon haar carrière.

8 Ze kreeg een rol naast Jodie Foster

Hoewel Kristen Stewart hier en daar een paar rollen kreeg, duurde het tot 2002 voordat ze de rol kreeg die haar carrière uiteindelijk tot succes zou katapulteren. Ze verscheen in de film Panic Room naast Jodie Foster. Kristen speelde de getroebleerde tienerdochter van Jodie Foster en werd alom geprezen voor de rol, waar ze uiteindelijk bekend om werd. Andere grote namen in de film waren Forest Whitaker en Jared Leto. Na dat optreden was ze niet lang daarna op weg naar een superster.

7 Ze stopte met school

Hoewel Kristen echt betrokken raakte bij acteren toen ze nog maar acht jaar oud was, was het pas toen ze de zevende klas bereikte dat ze eindelijk besloot dat ze zou stoppen met school. Ze wilde haar acteercarrière echt serieus nemen, en dat betekende dat ze een stap terug moest doen van school en een normaal leven moest leiden om haar carrière na te streven. Hoewel ze in de zevende klas van school ging, bleef Kristen thuisonderwijs volgen, zodat ze nog steeds samen met haar klasgenoten zou kunnen afstuderen terwijl ze zich nog steeds op acteren zou concentreren.

6 Haar ouders hebben connecties met Hollywood

Kristen Stewart kwam misschien niet van de Hollywood-roy alty, maar haar ouders speelden wel een rol in Hollywood die haar hielpen voet tussen de deur te krijgen. Kristen's moeder was een scriptsupervisor, terwijl haar vader een toneelmanager was.

Hoewel ze rollen voor de camera hadden, hadden ze achter de schermen nog steeds belangrijke taken als het op filmen aankwam. Kristen's ouders werkten extreem hard in Hollywood en gaven dat zeker door aan hun dochter en haar succesvolle acteercarrière.

5 Ze zingt en speelt gitaar

Als het op acteurs en actrices aankomt, zijn ze soms in staat om hun talenten dubbel in de muziekwereld te dompelen. Gelukkig voor Kristen Stewart is ze een van die actrices. Kristen kan zingen en gitaar spelen, hoewel ze er misschien geen reclame voor maakt en haar eigen muziekcarrière heeft. Je kunt Kristen echter nog steeds zien zingen en gitaar spelen, zoals ze dat deed voor haar rollen in The Runaways en Into the Wild. We geven toe dat we niet wisten dat Kristen zo muzikaal was!

4 Ze was ooit een van de best betaalde actrices

Alle harde werk heeft echt zijn vruchten afgeworpen voor Kristen Stewart, want in 2012 werd door Forbes aangekondigd dat ze dat jaar de best betaalde actrice was en in de loop van het jaar ongeveer $ 34,5 miljoen verdiende. Destijds was ze slechts 22 jaar oud, wat haar de jongste actrice op de lijst maakte, nog een ongelooflijke prestatie voor Kristen. Sindsdien is Kristen alleen maar harder blijven werken om haar carrière te laten bloeien en in de schijnwerpers te blijven staan nadat de Twilight-franchise ten einde liep.

3 Ze regisseerde haar eerste film in 2017

Naast acteren en muziek, had Kristen Stewart laten weten dat ze ook haar hand in regisseren wilde proberen. In 2017 was ze in staat om die regiedromen waar te maken toen ze haar debuut maakte als regisseur voor de korte film Come Swim.

De korte film beleefde zijn grote première op het Sundance Film Festival en kreeg veel goede recensies. Hopelijk heeft de regie-bug Kristen echt gebeten, en het zou iets zijn dat ze zou willen blijven nastreven.

2 Ze werd berucht betrapt op vreemdgaan

Toen Twilight een paar jaar werd gefilmd, werd er veel gespeculeerd over het daten van Kristen Stewart en Robert Pattinson in het echte leven. Helaas werden de dingen in een slechte omstandigheid bevestigd, toen Kristen werd betrapt op het bedriegen van Robert met regisseur Rupert Sanders. Foto's van hen twee werden gepubliceerd in Us Weekly, wat een storm van gebeurtenissen veroorzaakte. Uiteindelijk gingen Kristen en Robert uit elkaar en was er geruime tijd veel media-aandacht rondom haar.

1 Ze is biseksueel

Na haar spraakmakende romance met haar co-ster Robert Pattinson, samen met een paar andere mannen, besloot Kristen Stewart dat ze naar buiten wilde komen en kondigde aan dat ze biseksueel is. Sinds haar grote aankondiging heeft Kristen nogal wat vrouwen gezien, zoals zangers en muzikanten Soko en St. Vincent, model Stella Maxwell, evenals stylist Sara Dinkin. Ze is momenteel aan het daten met Dylan Meyer en het lijkt behoorlijk serieus tussen hen twee. We wensen ze zeker veel succes met hun relatie.

Aanbevolen: