19 Weinig bekende feiten over het filmen van de jongens

Inhoudsopgave:

19 Weinig bekende feiten over het filmen van de jongens
19 Weinig bekende feiten over het filmen van de jongens
Anonim

'The Boys' richt zich op een wereld die veel lijkt op de onze, maar met één verschil: sommige mensen hebben superkrachten. Er is de meest populaire Amerikaanse groep genaamd The Seven, een groep die door grote merken wordt gebruikt om hun agenda te vervullen in plaats van misdaden te bestrijden. Dit is niet jouw typische Marvel-type show. Deze show werpt een harde blik op wat echte mensen zouden doen als ze superkrachten hadden.

Mensen in het algemeen kunnen meedogenloos, egoïstisch en materialistisch zijn. Het zou dwaas zijn om te denken dat mensen die met voordelen zijn geboren, ze op geen enkele manier zouden misbruiken. We zien het de hele tijd in het echte leven. 'The Boys' doet geweldig werk door een discussie op gang te brengen over alle mensen en hun gebreken.

Terwijl 'The Boys' zich koestert in een succesvol moment, is het grootste deel van de productie stil gehouden. Als liefhebbers van de show moesten we meer informatie krijgen over wat er aan de hand was. Hier zijn enkele weinig bekende feiten over het filmen van 'The Boys'. Deze feiten zullen de manier waarop je ernaar kijkt veranderen.

19 Het is niet gefilmd in New York City

De foto hierboven toont het hoofdkantoor van Vought. Het is waar de beruchte groep (The Seven) woont en zaken doet. De show speelt zich af in het bruisende New York City, maar daar is niet gefilmd. De onderste foto laat zien wat de bovenste foto probeert te repliceren. Op de onderste foto is de echte New York City te zien. Niet slecht voor recreatie!

18 Filmen duurde slechts vijf maanden

Het is belangrijk op te merken hoeveel content er is geproduceerd in het eerste seizoen van 'The Boys'. Het eerste seizoen heeft acht afleveringen en elke aflevering duurt ongeveer een uur. Als je bedenkt hoeveel er is gefilmd, zouden we zeggen dat 5 maanden filmen helemaal geen tijd is! Er zijn tal van films die minder dan twee uur duren en toch jaren duren om te filmen.

17 De inhoud werd steeds relevanter

Laat ons de achtergrond voor je instellen. 'The Boys' staat op het punt opgepikt te worden door Cinemax en Barack Obama is nog steeds president van de Verenigde Staten. Er is geen MeToo-beweging en die zal er voorlopig ook niet zijn. Als ik nu naar de show kijk, lijkt het een perfecte timing. De show gaat over machtsmisbruik, seksuele intimidatie en seksisme op de werkplek, maar het was in ontwikkeling lang voordat dit alles op de voorgrond van onze media kwam.

16 Canada's winter heeft de show bijna verpest

De tijdlijn van 'The Boys' loopt van mei tot half oktober. Canada staat bekend om hun extreme winters, dus het was een enorme opgave om alles gefilmd te krijgen voordat alle buitenfilmlocaties bedekt zouden zijn met sneeuw. Een natuurgerelateerde vertraging had de releasedatum nog een jaar kunnen uitstellen.

15 Geen van de cast kende elkaar

'The Boys' is een groot project waaraan veel geld is verbonden. Bovendien kende geen van de castleden elkaar voorafgaand aan het filmen. Al die informatie komt neer op druk voor de acteurs. Er is druk om geweldige chemie op het scherm te hebben. Vooral voor die nauwe en extreem intieme scènes.

14 Gelukkig konden ze het allemaal met elkaar vinden

Als je nu naar de cast kijkt, zou je hebben geraden dat ze vrienden voor het leven waren. De cast is te zien terwijl ze samen gekke poses aan het doen zijn op de rode loper en tijdens paneldiscussies bewonderend naar elkaar glimlachen. Je kunt de acteurs zelfs zien rondhangen na het filmen op elkaars sociale media.

13 Seizoen 2 werd gefilmd in Toronto

Spoiler alert!: seizoen 2 komt eraan! De cast werd opnieuw gespot tijdens het filmen in Toronto. Het is geen verrassing dat de cast en crew zouden terugkeren naar dezelfde plek waar ze het eerste seizoen opnamen. Maar het is interessant dat ze dezelfde plaats zouden kiezen waar de weersconsistentie een probleem zou kunnen zijn. Misschien krijgen we in het tweede seizoen wat scènes van 'NYC' tijdens de winter!

12 Ze filmden een openbare zedenscène die werd afgebroken

Als je zelfs maar de trailer van deze show hebt gezien, dan zou je weten dat de schrijvers graag de grenzen verleggen van wat acceptabel is. De cast en crew hadden een van de hoofdpersonen gefilmd die zich midden in de stad blootlegde terwijl hij schreeuwde dat hij kon doen wat hij wilde. Amazon was er snel bij om de scène te knippen omdat het niets toevoegde aan de ontwikkeling van het personage.

11 Bewoners protesteerden tegen een scène omdat ze te ongevoelig waren

In het script was er een scène van immens geweld. Hoewel dat niet ongebruikelijk is voor 'The Boys', trof het een beetje te dicht bij huis met een aantal van de bewoners die in de buurt woonden. De scène was bedoeld om een aanval uit te voeren op een menigte mensen. Helaas leed Toronto onder een aanval die niet veel leek op die in het script een korte tijd geleden.

10 Raadslid van Toronto moest tussenbeide komen om een scène te laten verwijderen

De productie werd halverwege het filmen stopgezet toen John Filion tussenbeide kwam om de scène te verwijderen. Filion verklaarde dat de inwoners van Toronto genoeg hadden geleden van de aanval (een man die een busje bestuurde, rende naar beneden en doodde voetgangers) en dat burgers het trauma niet opnieuw hoefden te beleven.

9 De relatie tussen slager en Hughie kreeg de hoogste prioriteit

Voordat het filmen begon, rende een van de producenten (Seth Rogen) naar de maker van de strips (Garth Ennis) voor advies. In de geest van het proberen om dezelfde essentie van de geliefde strips te behouden, vroeg Rogen Ennis wat het belangrijkste was om niet te verknoeien met de strips. Ennis vertelde Rogen dat de relatie tussen Hughie en Butcher (de twee hoofdpersonen) perfect moest zijn.

8 Amazon Cut A Wild Love Scene

Als je 'The Boys' hebt gezien, zou je weten dat ze bekend staan om hun zeer intense seksscènes. Als je het nog niet hebt gezien, weet je het nu. De cast en crew zouden een intieme scène filmen met een ijsman en een vrouw in een bontjas. Helaas sneed Amazon het toneel af omdat het te duur was om te maken.

7 De show bleef niet bij de strips

Als je een die-hard fan bent van de strips, dan is de tv-show misschien niets voor jou. De show geeft grote knipoogjes naar de strips, maar uiteindelijk gebruiken de makers de strips niet als richtlijn of script. Voordat je het afschrijft, draaien strips en televisie in extreem verschillende formaten. Strips zijn als mini-mysteries die in één boek worden opgelost, terwijl een serie veel langer moet duren.

6 Seth Rogen zou de eerste aflevering regisseren

Seth Rogen is een komiek die we allemaal kennen en waarderen! Het zou perfect voor hem zijn geweest om de eerste aflevering van de show te regisseren, gezien de donkere humor ervan. Helaas kon Rogen vanwege planningsconflicten geen regisseur spelen en moest Dan Trachtenberg ingrijpen. We zullen ons altijd afvragen wat er had kunnen zijn.

5 Seth Rogen eindigde als producer

Hoewel Rogen planningsconflicten had waardoor hij niet kon regisseren, kon hij als producer bij het team blijven. Rogen zei dat hij blij was een van zijn favoriete strips aller tijden tot leven te brengen en dat er meer gekwalificeerde mensen waren om het te doen, maar ze konden het niet omdat ze de wereld niet begrepen zoals hij.

4 makers probeerden de strips te overtreffen op het gebied van geweld en seksualiteit

De stripreeks waaruit 'The Boys' is aangepast, is niet zo gewelddadig of pikant als de show. Het kan voor sommigen een grote schok zijn, maar de makers van de show waren van plan om de grenzen van geweld en seksualiteit te verleggen totdat ze niet verder konden. Het is echt verbazingwekkend wat er niet uit de show is geknipt en dat het helemaal is opgepikt voor nog een seizoen.

3 Cinemax kon de show niet betalen

Toen de show voor het eerst groen licht kreeg, kwam het van Cinemax. Zoals je je kunt voorstellen, was iedereen enthousiast om het project te doen. Helaas was die droom van korte duur. Cinemax had niet het budget om alles op zich te nemen wat de show nodig zou hebben.'The Boys' heeft veel speciale effecten die kostbaar kunnen worden. Gelukkig liet Cinemax het project los.

2 … En Amazon heeft het opgeslagen

Nadat 'The Boys' door Cinemax was uitgebracht, pakte Amazon het op. Amazon had de juiste hoeveelheid geld en visie. Het is dankzij Amazon dat 'The Boys' werd voltooid en werd voltooid met zijn oorspronkelijke integriteit intact. Afgezien van het knippen van een paar scènes, is de show precies zoals de makers het bedoeld hadden.

1 Seizoen 2 is al klaar met filmen

Als je net als wij een grote fan van de show bent, dan weet je al dat seizoen twee klaar is met filmen! Natuurlijk moeten we nog steeds wachten tot het is bewerkt en hoewel we weten dat dit maanden kan duren, gaan we die tijd besteden aan het opnieuw bekijken van het hele eerste seizoen van het Amazon Prime-origineel.

Aanbevolen: