8 dingen die Tom Cruise doet om op 59 in topvorm te blijven

Inhoudsopgave:

8 dingen die Tom Cruise doet om op 59 in topvorm te blijven
8 dingen die Tom Cruise doet om op 59 in topvorm te blijven
Anonim

In 1986 verscheen een jonge en extreem fitte Tom Cruise in de hitfilm Top Gun. 36 jaar later is hij terug in het langverwachte vervolg, Top Gun: Maverick, en ziet hij er nog net zo in vorm uit als toen hij in de twintig was. Kijkers waren verbaasd toen de toch al iconische Top Gun: Maverick-voetbalscène een shirtloze Cruise toonde met dezelfde wasbordbuikspieren die hij had toen hij een tienerhartenbreker was. Niet alleen ziet hij er nog steeds fantastisch uit, Cruise is ook nog steeds in staat om veel van zijn eigen zwaartekracht tartende stunts uit te voeren in films zoals de Mission Impossible-franchise.

Cruise's schijnbare eeuwige jeugd heeft kijkers verbijsterd, maar zijn geheim is onthuld. De acteur volgt een strikt maar effectief fitnessregime, gericht op een actieve levensstijl en een schoon dieet. Blijf lezen om acht dingen te ontdekken die Cruise doet om jaar na jaar in topvorm te blijven.

8 Varieert zijn trainingen

De sleutel tot het effectieve fitnessregime van Cruise lijkt afwisseling te zijn. Volgens Jacked Gorilla heeft Cruise gezegd dat hij jong blijft door een breed scala aan fysieke activiteiten te ondernemen. "Zeekajakken, speleologie … schermen, loopband, gewichten … rotsklimmen, wandelen … ik jog … ik doe zoveel verschillende activiteiten ", zei Cruise. In plaats van dag in dag uit dezelfde sportschoolroutine te volgen, houdt Cruise zijn trainingen fris en spannend.

7 Reguliere cardio

Of het nu gaat om hardlopen in de sportschool of het beklimmen van een berg, Cruise zal zeker zijn cardio krijgen. Zijn hart regelmatig laten kloppen en zijn lichaam in beweging krijgen, is een uiterst belangrijk onderdeel van zijn regime, maar dat is het niet het enige deel. Het fitnessplan van Cruise is een combinatie van cardio- en krachttraining. Op de dagen dat hij niet in de sportschool ijzer aan het pompen is, doet hij een of andere inspannende activiteit.

6 Gewichtstraining

Als hij niet vrij is op een 'activiteitendag', is Cruise meestal aan het ophopen in de gewichtsruimte. Volgens Man of Many wijdt Cruise drie dagen van zijn trainingsregime aan krachttraining. Elk van de drie dagen richt zich op een ander deel van het lichaam: boven-, onder- en kern. Sommige van zijn go-to-oefeningen omvatten drie sets en 10 herhalingen van deadlifts, schouderdrukken, gewogen lunges en meer.

5 Neemt rustdagen

Als het op training aankomt, neemt zelfs Cruise vrije dagen. Volgens Jacked Gorilla neemt de acteur zaterdag en zondag vrij, om zijn spieren te laten ontspannen en te verjongen. Zijn rustdagen kunnen lichte oefeningen omvatten, zoals een wandeling, maar je zult Cruise off niet vinden om te kajakken in de zee of door een grot te klimmen in het weekend.

4 Beperkt zijn calorie-inname

Cruise volgt naar verluidt het advies op van zijn vriend en trainingsmaatje, David Beckham, en beperkt zijn dagelijkse calorie-inname tot 1200. Cruise is strikt over zijn dieet en het tellen van calorieën - voorzichtig om vette junkfood te vermijden. Het merendeel van zijn ma altijden is gegrild en bestaat uit vis, eiwitten, kip, havermout en groenten.

3 let op zijn koolhydraten

Om zijn aantal calorieën laag te houden, vermijdt Cruise koolhydraten. Zijn afkeer van koolhydraten kan ook een sleutelfactor zijn in zijn minimale veroudering. Zoals Dr. Paul Clayton vertelde aan Men's He alth, produceren koolhydraten insuline, een hormoon dat veroudering kan versnellen door spier- en huidweefsel te beschadigen. Clayton zei dat het vervangen van complexe koolhydraten door andere voedingsmiddelen zoals peulvruchten en het grillen van voedsel bij lage temperaturen kan helpen de door insuline veroorzaakte veroudering te vertragen.

2 Vereist de juiste suppletie

Cruise verrijkt zijn toch al voedzame dieet met extra vitamines en supplementen. De acteur neemt meerdere supplementen om de nodige voedingsstoffen binnen te krijgen, ziekte te voorkomen, lichaamsfuncties zoals het immuunsysteem te versterken en spiermassa op te bouwen. Volgens dr. Training, enkele van de primaire supplementen van Cruise omvatten foliumzuur, omega-3 vetzuren, magnesium en wei-eiwitsupplementen.

1 Slaat cheat-dag over

In tegenstelling tot Dwayne "The Rock" Johnson, eet Cruise tijdens zijn vrije dagen geen forse, decadente cheat-ma altijden. Een cheat-dag is een aspect van het traditionele fitnessregime waar Cruise niet aan deelneemt. In plaats van zichzelf te trakteren op een cheat-dag, concentreert de acteur zich op een consequent schoon en uitgebalanceerd dieet

Aanbevolen: