Hoe hebben prins Harry en Meghan Markle elkaar eigenlijk ontmoet?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben prins Harry en Meghan Markle elkaar eigenlijk ontmoet?
Hoe hebben prins Harry en Meghan Markle elkaar eigenlijk ontmoet?
Anonim

Ongetwijfeld een van de beroemdste koppels ter wereld, Prince Harry en Meghan Markle trouwden in mei 2018. Het paar verwelkomde hun tweede kind, dochter Lilibet in juni 2021, meer dan een jaar na het aftreden als senior leden van de koninklijke familie. Hoewel het paar sterker is geworden, heeft vooral Meghan Markle te maken gehad met veel negatieve aandacht sinds ze deel uitmaakte van het gezin.

Het paar zou een aantal juridische gevechten hebben geleverd om te voorkomen dat lasterlijk materiaal over Markle zou worden gepubliceerd, iets waar prins Harry zich vanaf het begin van hun relatie al zorgen over maakte.

Geen van beiden wisten veel van elkaar toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, maar het werd al snel duidelijk dat niet iedereen verliefd was op Meghan, ook al was Harry dat wel. Wat de vraag oproept, hoe hebben ze elkaar ontmoet en uiteindelijk getrouwd, gezien hun enorm verschillende achtergronden?

Wanneer ontmoette prins Harry Meghan Markle voor het eerst?

Prins Harry en Meghan Markle ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016. De Suits-actrice was in Londen om seizoen zes van de show te promoten. Prins Harry was net terug gevlogen naar Londen na het bijwonen van de herdenkingsbijeenkomst voor de 100ste verjaardag van de Slag aan de Somme. Tijdens het verlovingsinterview van het stel met de BBC beweerde prins Harry dat hij "ongelooflijk snel" verliefd werd op Meghan en dacht dat de sterren op elkaar afgestemd waren voor hun relatie:

"Ik had nog nooit naar Suits gekeken. Ik had nog nooit van Meghan gehoord. En ik was prachtig verrast toen ik die kamer binnenliep en haar zag. En daar zat ze en ik dacht 'oké, Ik moet hier echt mijn best doen' en ga zitten en zorg ervoor dat ik een goed gesprek heb."

Volgens rapporten duurde hun eerste date drie uur en vond deze plaats in het Dean Street Townhouse in Londen. Prins Harry genoot van een paar biertjes terwijl Meghan Markle aan martini's nipte.

De twee kregen snel een band over hun wederzijdse liefde voor humanitaire kwesties en filantropie. De prins vertelde na afloop zelfs aan een van zijn vrienden dat Meghan de mooiste vrouw was die hij ooit had gezien.

Wie heeft de eerste date van prins Harry en Meghan Markle geregeld?

Hoewel het verhaal nooit met zekerheid is bevestigd, gaat het gerucht dat Harry en Meghan, net als andere celeb-koppels, door gemeenschappelijke vrienden zijn opgezet op een blind date.

Violet von Westenholz is de dochter van een baron en een jeugdvriend van prins Harry. Ze werkte ook op de public relations-afdeling van Ralph Lauren, wat de reden was waarom ze Meghan Markle kende.

Volgens rapporten kan het Violet zijn geweest die het paar aan elkaar heeft voorgesteld en vervolgens een date heeft geregeld. Koninklijke biograaf Andrew Morton beweerde het volgende over Violet in zijn biografie, Meghan: A Hollywood Princess:

"Hoewel ze bescheiden is geweest over haar matchmaking-vaardigheden - 'Ik zou dat aan andere mensen kunnen overlaten om te zeggen, het lijkt waarschijnlijk dat ze Meghan en Harry heeft opgezet op hun beroemde blind date."

Volgens Finding Freedom was het echter modeontwerper Misha NoNoo en lidmaatschapsdirecteur van Soho House, Markus Anderson, die het paar op hun date regelde:

“Ondanks berichten dat Violet von Westenholz de datum had afgesproken, waren het vooral Meghan’s vrienden Misha NoNoo en Markus Anderson die bij de eerste ontmoeting aanwezig waren. Misha dacht dat Meghan een match zou kunnen zijn voor Harry.”

Misha was eerder getrouwd met prins Harry's vriend Alexander Gilkes en was een langdurige vriend van Meghan.

Het was bijna liefde op het eerste gezicht (tenminste voor Harry)

Een goedgeplaatste bron had beweerd dat prins Harry al snel wist dat hij de rest van zijn leven met Meghan wilde doorbrengen. Meghan had in een BBC-interview beweerd dat het paar elkaar op een echt "authentieke en organische manier" ontmoette. Maar Meghan had aanvankelijk haar bedenkingen bij het ontmoeten van het beroemde lid van de koninklijke familie:

"Ik wist niet veel over hem, dus het enige dat ik aan [onze wederzijdse vriend] had gevraagd toen ze zei dat ze ons wilde strikken, was: 'Nou, is hij aardig?' Want als hij niet aardig was, leek het gewoon niet logisch."

Het klikte echter meteen tussen de twee en ze waren al snel bezig met het plannen van hun volgende ontmoeting:

"We hebben elkaar ontmoet voor een drankje, en dan denk ik heel snel dat we zeiden: 'Nou, wat gaan we morgen doen? We zouden elkaar weer moeten ontmoeten.'"

Vanaf daar leek het snel te gaan tussen het paar. Het paar ging op een tweede date en binnen enkele weken waren ze hecht geworden. In feite nodigde prins Harry Meghan uit voor een reis naar Afrika, slechts drie of vier weken na hun eerste date. Meghan was het daarmee eens, want binnen een paar dagen brak het nieuws dat prins Harry aan het daten was met een Amerikaanse actrice:

"Ik slaagde erin haar over te halen om met mij mee te gaan naar Botswana en we kampeerden met elkaar onder de sterren. Toen waren we echt alleen, wat cruciaal voor mij was om ervoor te zorgen dat we een kans hadden om leer elkaar kennen."

Ondanks de voor de hand liggende problemen, is de relatie tussen prins Harry en Meghan Markle door de jaren heen sterk gebleven. Het stel is neergestreken in Montecito, Santa Barbara en lijkt van hun leven samen te genieten.

Aanbevolen: