Hoe Larry David eigenlijk is, volgens fans die hem hebben ontmoet

Inhoudsopgave:

Hoe Larry David eigenlijk is, volgens fans die hem hebben ontmoet
Hoe Larry David eigenlijk is, volgens fans die hem hebben ontmoet
Anonim

Brutaal eerlijk. Sociaal onhandig. Een germafoob. Hevig privé. Een zuurpruim. Dit zijn de eigenschappen van Larry David in zijn geliefde HBO-show Curb Your Enthusiasm, die deze maand voor nog een seizoen terugkeert. Natuurlijk speelt Larry een verhoogde versie van zichzelf op Curb, net als de andere beroemdheden die hij voor de show weet te krijgen. Maar er zijn ook talloze verhalen over Larry's real-life capriolen die in overeenstemming zijn met het personage in de show. Zijn ervaringen hebben tenslotte direct de plotlijnen geïnspireerd op Curb, evenals op Seinfeld, dat hij samen met Jerry Seinfeld heeft gemaakt. George Costanza van de NBC-sitcom was zelfs gebaseerd op Larry. Dus, hoe vergelijkbaar is Larry met zijn alter-ego?

Hoewel Larry's echte vrienden en collega's hier een mening over hebben, bieden de fans een interessante kijk op hoe LD in het echt is. Hoewel sommige fans vanwege hun eigen slechte gedrag niet te vertrouwen zijn met hun mening over beroemdheden, bieden anderen juist een uniek inzicht in de waarheid van de persoon. Dit is wat Larry's fans over hem hebben gezegd…

Hoe Larry denkt dat hij is met fans

Zoals besproken in een cast-panel in het Paley Center of Media, zijn fans van Curb niet de typische fans. Ze schreeuwen niet naar de sterren van Curb zoals fans van Justin Bieber zouden doen, en ze stalken ze ook niet. Meestal zeggen ze de sterren gedag en laten ze ze met rust… precies zoals ze het willen. Hoewel de fans van Susie Essman willen dat ze ze van tijd tot tijd vervloekt. Dan zijn er de fans die beweren dat ze een geweldig idee hebben voor de show, iets wat de cast absoluut niet leuk vindt om te horen. Volgens Jeff Garlin is geen van de ideeën ooit goed. Maar afgezien daarvan zijn de meeste Curb-fans behoorlijk intelligent en daarom denkt Larry dat ze echt teleurgesteld zijn door hem wanneer ze elkaar ontmoeten …

"Mensen die fan zijn, als ze me eenmaal hebben ontmoet, zijn ze zo snel teleurgesteld. Het is ongelooflijk", vertelde Larry David aan Seth Meyers in zijn talkshow. "Over twee minuten kun je hun gezicht zien. De teleurstelling staat op hun gezicht gegrift. Het is zoiets van: 'Dit is de man die ik wilde ontmoeten? Er is niets voor hem. Er is niets.'"

Larry zegt dit omdat hij gelooft dat hij eigenlijk niet de vrek is die hij op televisie speelt. Hij beweert dat hij een gelukkig man is met een redelijk normaal leven… afgezien van het feit dat hij onrealistisch rijk is. Hij hangt rond met zijn vrienden, zijn dochters (inclusief Pete Davidson's ex, Cazzie), zijn nieuwe vrouw, en hij speelt golf. Hij is wat teruggetrokken, maar niet onvriendelijk tegen fans. Maar sommige fans geloven dat Larry eigenlijk niet zo verschilt van zijn Curb-persona en dat is precies waarom ze graag met hem omgaan.

Hoe Larry is vanuit het perspectief van de fans

Er is geen tekort aan fans die beweren dat Larry veel van de eigenschappen van zijn Curb Your Enthusiasm-personage heeft. Zelfs zijn tegenspeler, JB Smoove, heeft dat gezegd. Maar deze eigenschappen zijn niet enorm ongepast of veroordelend. Volgens fans is Larry echter een beetje een zuurpruim die zich nogal ongemakkelijk voelt in de buurt van vreemden. Hoewel, deze vreemden zijn meestal het soort mensen dat wanhopig vrienden wil zijn met Larry… en dat… hij heeft duidelijk een hekel aan…

James Hritz op Quora vertelde andere fans dat een vriend van hem en zijn vrouw Larry hebben ontmoet tijdens een privé politieke inzamelingsactie in 2008. In zijn verhaal zei James dat zijn vrienden oogcontact probeerden te maken met Larry die alleen zat en wilde duidelijk met niemand praten. Terwijl ze met Larry wilden chatten, wilde de ster van Curb Your Enthusiasm niet lastig gevallen worden. Uiteindelijk verplaatste hij zelfs een sierkussen van onder zijn arm naar de lege ruimte op de bank en creëerde zo 'een scheidingsmuur' tussen hem en degenen die met hem wilden chatten. Ook al hadden ze teleurgesteld moeten zijn, ze vonden het eigenlijk hilarisch en vormgetrouw.

Een soortgelijk geval deed zich vier jaar geleden voor toen een fan op Reddit een selfie liet zien die hij met Larry David kon maken tijdens een evenement. De jongeman was zo dom om zijn arm om Larry te slaan voor de foto. Zoals de die-hard fans van Larry weten… wil de gast niet aangeraakt worden door vreemden. Hoewel Larry er maar matig ongemakkelijk uitzag op de foto, beweerde de poster dat Larry het evenement snel verliet nadat dit was gebeurd. Het was een totale LD-zet.

Larry is gefotografeerd met iets positievere ontmoetingen met fans. Hoewel hij op de beste manier nog steeds enigszins afstandelijk en onhandig is. Hoewel hij af en toe handtekeningen zal zetten en zeer korte gesprekken met fans voert, heeft hij gewoon een hekel aan selfies. In één video is te zien hoe een fan Larry bijna dwingt een selfie met hem te maken en Larry op een steenworp afstand. De mede-bedenker van Seinfeld is ook geen fan van opdringerige paparazzi of journalisten die geloven dat hij, alleen al omdat hij beroemd is, zijn tijd aan hen te danken heeft. In een aantal gevallen heeft hij ze recht in zijn gezicht geroepen.

Samenvattend, het lijkt alsof Larry de hele tijd helemaal zichzelf is. Hij zet geen shows of gezichten op. Hij is gewoon wie hij is. Dat betekent dat hij soms niet wil praten. Maar dat betekent ook dat hij in staat is om over te lopen en beleefd enkele handtekeningen te tekenen voor mensen die niet onbeleefd zijn. Hoewel hij misschien niet dezelfde soort ontmoetingen met fans biedt als iemand als Bill Murray, lijkt Larry fans moeiteloos te vermaken door gewoon zichzelf te zijn. Het maakt niet uit hoe Larry zich voelt over zijn ontmoetingen met fans, het is duidelijk dat ze van ze houden.

Aanbevolen: