Wie speelt Sasha Banks in seizoen twee van 'The Mandalorian'?

Inhoudsopgave:

Wie speelt Sasha Banks in seizoen twee van 'The Mandalorian'?
Wie speelt Sasha Banks in seizoen twee van 'The Mandalorian'?
Anonim

Sasha Banks van de WWE maakte haar onheilspellende debuut in de trailer van Mandalorian seizoen twee, waardoor fans zich afvragen welk personage uit de Star Wars-canon ze zou kunnen vertolken. Er zijn veel gissingen, waaronder enkele vergezochte, maar de meest haalbare moet Sabine Wren zijn. De reden dat Banks dit personage waarschijnlijk uitbeeldt, is dat ze nogal wat fysieke overeenkomsten deelt met Sabine Wren. Niet alleen dat, maar de vermoedens van dit Star Wars-personage dat haar live-actie maakt, zijn terecht.

In de Star Wars-mythos heeft Wren nauwe banden met de Darksaber, die voor het eerst in live-action verscheen tijdens The Mandalorian Season One Finale. Ze hield ooit zelf het sabel vast en schonk het later aan Bo-Katan Kryze. De laatste was de laatste die de Darksaber hanteerde voordat deze in het bezit van Moff Gideon belandde, wat werd bevestigd in hoofdstuk 8: Redemption.

Het Star Wars: Rebels-personage is hier van bijzonder belang omdat Katee Sackhoff Bo-Katan speelt in seizoen twee. De context van haar uiterlijk is nog onbekend, maar ongeacht wat het is, suggereert haar betrokkenheid dat de Disney+-serie ook Wren zal introduceren. Aangezien de twee nauwe banden hebben met de Darksaber en vermoedelijk het wapen terug willen in de handen van een echte Mandalorian, zullen ze zich waarschijnlijk mengen in de botsing tussen Din-Djarin (Pedro Pascal) en Gideon (Giancarlo Esposito).

Waarom Banks hoogstwaarschijnlijk het Star Wars: Rebels-personage is

Afbeelding
Afbeelding

Wat onduidelijk is, is of Bo-Katan (Sackhoff) nog leeft. Moff Gideon heeft haar vermoedelijk niet in leven gelaten na zijn verwerving van de Darksaber, wat betekent dat ze alleen in flashback-sequenties kon verschijnen. Er is een duidelijke mogelijkheid dat Bo-Katan de ontmoeting heeft overleefd, hoewel hij op basis van Gideons meedogenloze benadering in The Mandalorian Season One haar geen genade toonde.

Het voordeel van een offscreen-dood is dat het Sabine Wren - vermoedelijk gespeeld door Banks - een motief zou geven om Gideon op te zoeken. Ze weet waarschijnlijk dat Moff de Darksaber hanteert, en dat is al het bewijs dat ze nodig heeft om zijn moord op Bo-Katan te bevestigen. En als onze theorie juist blijkt te zijn, zou dat verklaren waarom Banks zo woedend kijkt op die ene foto van haar in de trailer.

Een andere afleiding van Wrens mogelijke klacht met Gideon is dat ze als resultaat een onwaarschijnlijke alliantie kan vormen met Din-Djarin en zijn bende buitenbeentjes. Het team van de Mandalorian is langzaam gegroeid, ondanks zijn onwil om iemand anders te betrekken bij zijn missie om het Kind te redden, en Wren zou kunnen besluiten om samen te werken met de nieuwerwetse helden.

Is er ruimte voor Ezra Bridger op 'The Mandalorian'?

Afbeelding
Afbeelding

De zoektocht houdt echter niet op voor Wren of Djarin als ze Moff Gideon neerleggen. Ze zullen de taak hebben om een nieuwe leider van Mandalore te vinden om de Darksaber te hanteren, iets wat moeilijk te bepalen is als er niet veel meer over zijn. Sabine zou ervoor kunnen kiezen om het zelf terug te vorderen, maar er is een kleine kans dat ze getuige zal zijn van de heroïsche acties van Djarin in seizoen 2 en hem het meest gekoesterde wapen van Mandalore waardig acht. Dat zou op zijn beurt Wren ook de vrijheid geven om op zoek te gaan naar Ezra Bridger.

Wat Ezra betreft, zijn verblijfplaats is op dit moment onbekend. Hij werd overboord gegooid in de hyperruimte tijdens de bevrijding van Lothal, en sindsdien is hij afwezig. De kans is groot dat de rebel ergens op een verre planeet vastzit, of dat hij in oorlogstijd gewoon rustig heeft gelegen. Hoe dan ook, zijn afwezigheid zorgt ervoor dat The Mandalorian-schrijvers hem op een bepaald moment kennis kunnen laten maken met het verhaal. Tegelijkertijd biedt het de schrijvers een perfect afscheid voor Banks' Wren.

Ondanks theorieën wijzen alle aanwijzingen erop dat Banks Sabine Wren speelt in de komende Disney+-serie. Het is nog steeds niet bevestigd, maar op basis van de toevoeging van Katee Sackhoff als Bo-Katan, samen met de prominente aanwezigheid van de Darksaber in seizoen 2, is het veilig om te zeggen dat Banks zich bij de strijd voegt als Wren.

Aanbevolen: