The Walking Dead' verlengd seizoen 10: wie speelt Robert Patrick?

Inhoudsopgave:

The Walking Dead' verlengd seizoen 10: wie speelt Robert Patrick?
The Walking Dead' verlengd seizoen 10: wie speelt Robert Patrick?
Anonim

The Walking Dead verwelkomt weer een oude veteraan van de industrie in seizoen 10, Robert Patrick. De Terminator 2-acteur betreedt de rol in "One More" als een mysterieus personage dat alleen bekend staat als Mays. Er is nog steeds geen beschrijving beschikbaar, hoewel een glimp van aflevering 19 een beetje inzicht heeft gegeven in wie hij is.

Ten eerste: de trailer van het verlengde seizoen 10 toont Mays (Robert Patrick) die Aaron (Ross Marquand) onder schot houdt. Mays heeft eigenlijk een pistool tegen Aarons hoofd gedrukt en telt af om vermoedelijk de trekker over te halen. De clip wordt afgebroken voordat er iets belangrijks gebeurt, maar dit kan de dood van Aaron zijn. De synopsis van aflevering 19 spreekt van een "ultieme test" en "tragedies", die kunnen verwijzen naar het offer van een andere overlevende.

Hoewel de synopsis niet veel anders biedt op het gebied van details, onthullen stills uit "One More" iets meer. Een paar beelden Gabriel (Seth Gilliam) af die oog in oog komt te staan met Mays achter in een verlaten pakhuis. Ze hebben een vreedzame vergadering, terwijl ze aan het eten zijn, hoewel de blik op Mays' gezicht in één nog steeds zegt dat hij niet tevreden is. Misschien verandert iets wat Gabriël zegt de situatie zuur.

Waar is Mays zo verbolgen over

Afbeelding
Afbeelding

Voor zover Gabriël kon doen om zo'n woede op te wekken, sprak hij waarschijnlijk over religie met een man die geen geloof heeft. De aflevering verwijst naar een "geloofscrisis", die waarschijnlijk de oorzaak is van het meningsverschil tussen Gabriël en Mays.

In het scenario dat May een man is die van het geloof is gevallen, kan zijn wrok tegen iemand die religie niet heeft opgegeven, verklaren waarom hij dreigt Aaron in de trailer te vermoorden. Als Gabriël beslist of hij zijn vriend wil laten sterven of een onschuldige man wil vermoorden, plaatst hij de voormalige priester tenslotte voor een existentieel dilemma. Hij zou moeten beslissen of het redden van Aaron het waard is om zijn eigen ziel te verdoemen, en dat zou de crisis waarover in de synopsis wordt gesproken, goedmaken.

De vraag is, is "One More" de ondergang voor Aaron? Hij heeft een lange run op The Walking Dead gehad, waarbij hij meer dan eens uit krappe situaties is gekomen. Aaron vermeed zelfs de dood toen er een boomstam op hem rolde. Hij verloor uiteindelijk een arm bij het ongeluk, maar alleen overleven is een wonder. Natuurlijk zal Aarons geluk hem maar zo lang veilig houden.

Aaron is niet de enige TWD-veteraan die in het stof bijt. Vooral Gabriel heeft een grotere kans om te overlijden in de komende aflevering. De reden hiervoor is dat zijn tegenhanger uit de graphic novel een gruwelijk einde kwam tijdens de Whisperer War. En aangezien de televisiebewerking van Gabriel niet stierf, zou zijn toekomst in gevaar kunnen komen.

Gabriël of Aaron verliezen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het niet te zeggen is hoe "One More" eindigt of wie sterft in de aflevering, is de kans groot dat het publiek getuige zal zijn van een vroegtijdig overlijden van ten minste één grote speler. Het zou Gabriel of Aaron kunnen zijn, hoewel de promotionele foto's een ander verhaal vertellen.

Eén afbeelding in het bijzonder toont Aaron met het geweer dat Mays oorspronkelijk had, en hij en Gabriel kijken naar iets buiten de camera. We kunnen niet bepalen waar ze zo aandachtig naar kijken, maar op basis van de grimmige blikken op hun gezichten, is het Mays' lichaam.

Afbeelding
Afbeelding

Nogmaals, misschien baant Mays zich een weg uit het magazijn wanneer Aaron en Gabriel de situatie onder controle krijgen. Door hem te laten ontsnappen, zouden de schrijvers van de show de kans krijgen om Mays later terug te halen, dus misschien is dat de richting waarin de dingen gaan.

Of dat nu het geval is of niet, Robert Patrick's Mays zal een intrigerende toevoeging zijn aan The Walking Dead. De jury is er nog niet uit wie hij precies is, welke rol hij speelt of of hij een toekomst heeft in de show, maar zijn rol zou iets interessants moeten toevoegen aan de huidige plot.

Aanbevolen: