Beroemde acteurs die logen om een rol te krijgen

Inhoudsopgave:

Beroemde acteurs die logen om een rol te krijgen
Beroemde acteurs die logen om een rol te krijgen
Anonim

De uitdrukking "fake it 'til you make it" is niet exclusief voor het rijk van gemiddelde banen - het speelt in elk aspect van het leven. Bijna iedereen kan zeggen dat ze hebben gelogen in een interview of op een cv om eerder een baan te krijgen, dus waarom zou de wereld verwachten dat Hollywood anders zou zijn? Als mensen weten dat ze iets willen, zal niets hen ervan weerhouden om die rol te krijgen, zelfs als dat betekent dat ze een belofte moeten nakomen die niet helemaal eerlijk was. Deze beroemdheden bewezen dat het soms heilzaam kan zijn om de waarheid op te rekken, zelfs als de leugen uiteindelijk naar buiten komt.

9 Chloë Grace Moretz trok er een over op Scorsese

Martin Scorsese's naam wordt al lang in verband gebracht met Hollywood-hits, dus het is geen wonder dat Chloë Grace Moretz bij het horen van zijn onderneming in de kinderfilm Hugo de behoefte voelde om alles te doen wat ze moest om de rol te krijgen. Toen de castingoproep de zoektocht naar Britse kinderen specificeerde, weigerde Moretz te bukken en ging haar auditie binnen met een stevig Brits accent. Ze bleef tot het einde in haar rol, overtuigde Scorsese van haar accent en kreeg de rol.

8 Laura Fraser streed de waarheid Ein Bisschen

Voordat ze het scherm stal als de slanke zwarthandelaar Lydia Rodarte-Quayle in Breaking Bad, testte Laura Fraser haar acteervaardigheden op de beste manier - door te liegen tijdens een auditie. Toen studiohoofden haar benaderden met de vraag naar haar kennis van het Duits, glimlachte de Schotse actrice en vertelde ze dat ze gedekt was. Toegegeven, ze had wat Duits geleerd, maar kende slechts een paar zinnen uit haar schooltijd. De waarheid kwam naar buiten na het casten en filmen, maar ze kreeg de rol nog steeds niet.

7 Ceyair Wright speelde spelletjes met de casting director

Als het op sport en spel aankomt, heeft Ceyair Wright meestal vertrouwen in zijn vaardigheden. De acteur speelt een breed scala aan sporten en begrijpt hoe hij het beste met zijn capaciteiten kan pronken, zowel op het scherm als op het veld. De enige uitzondering? Hij speelt geen basketbal. Dat weerhield Wright er niet van om positief te reageren toen de casting director van Space Jam: A New Legacy erom vroeg. Wright kreeg de rol en ging naar de rechtbank om als een gek te oefenen voordat hij ging filmen.

6 Robert Pattinson schakelde in voor succes

Wie heeft niet eerder een cv versterkt? Voorafgaand aan zijn Twilight- en Harry Potter-dagen had Robert Pattinson geen andere keuze vanwege het gebrek aan ervaring op zijn naam. De Batman-acteur beweerde naar de Royal Academy of Dramatic Art en de Oxford University te gaan om indruk te maken. Alsof dat nog niet genoeg is, schakelde hij zelfs over op een Amerikaans accent tijdens audities waarvan hij voelde dat ze druk waren door de Britse bevolking.

5 Rachel McAdams reed niet rond

Niemand kan beweren dat Rachel McAdams niet toegewijd is aan haar vak. Toen de kans om met regisseur Terrance Malick samen te werken zich voordeed, greep ze de kans om voor Jane te lezen in To The Wonder. Om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid zou zijn op alle aspecten van de rol, werd haar gevraagd of ze paarden leuk vond en ermee werkte. McAdams stemde vrolijk in, zonder nog maar te spreken over haar angst en het feit dat ze allergisch was voor het dier. Ze slikte medicijnen tegen allergie en werkte door de angst heen om de klus te klaren.

4 Paul Mescal reed door een vereiste

Nadat Paul Mescal en zijn agent hoorden dat Sally Rooney's populaire roman Normal People op het scherm verscheen, wisten ze dat de rol voor hem was gemaakt. Er was maar één probleem: de rol vergde veel schermtijd achter het stuur van een auto en Mescal had geen vergunning. Zijn agent loog voorafgaand aan de auditie tegen de casting director en zei tegen Mescal dat hij er alles aan moest doen om het verkrijgen van die licentie voor de rol te stroomlijnen.

3 Morgan Freeman toonde enige stilte

Hoe groot de sterrenstatus ook is, soms ontkom je er niet aan om de waarheid uit te rekken om te krijgen wat je wilt. In de cast van Oblivion geroepen vanwege zijn iconische stem, wilde Morgan Freeman meer zijn dan alleen de verteller. De acteur duwde om te zien hoe ver hij kon gaan (en om te zien hoeveel hij wilde), en deed alsof hij een probleem met zijn keel had en beweerde dat hij de film niet kon vertellen. Om de acteur aan boord te houden, namen ze hem wat tijd voor het scherm en iedereen was blij.

2 Jodie Comer werd groot om groot te worden

Zelfs voordat Killing Eve een hot top was, wist ster Jodie Comer dat het een carrièrebepalend onderdeel zou zijn. Wanhopig om de rol van huurmoordenaar te spelen, zag Comer de vereisten voor een uitstekende lichaamsbouw, gevechtsvaardigheden en meertalige vloeiendheid over het hoofd. Om de een of andere reden werd ze nooit geroepen en hoewel ze door de korte timing die vaardigheden niet kon perfectioneren voordat ze ging filmen, heeft ze zeker een aantal vaardigheden opgepikt gedurende de hele show.

1 Sadie Sink schaatste voorbij een vraag

Stranger Things werd van de ene op de andere dag een hit met slechts één seizoen, dus het is geen wonder dat Sadie Sink mee wilde doen aan die actie. Bij de auditie voor de rol van Max verklaarde de casting director dat de actrice voor de rol moest skateboarden, met de vraag of Sink daar ervaring mee had of met skaten. Sink verklaarde meteen dat ze kon skeeleren, de waarheid oprekkend omdat ze het al minstens een jaar niet had gedaan. Het is veilig om te zeggen dat ze nu wat basis skateboarden heeft geleerd.

Aanbevolen: