De trieste waarheid over de ster van goede botten Mina Starsiak's opmerkelijke gewichtsverlies

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over de ster van goede botten Mina Starsiak's opmerkelijke gewichtsverlies
De trieste waarheid over de ster van goede botten Mina Starsiak's opmerkelijke gewichtsverlies
Anonim

Sinds het jaar 2016 is Mina Starsiak Hawk in de een of andere rol een hoofdbestanddeel van televisie geweest. Hawk is vooral bekend als HGTV-host en ontwikkelde een enorme schare fans vanwege haar tijd in de show Good Bones van 2016 tot 2019. Meer recentelijk verscheen Hawk in verschillende afleveringen van de 'reality'-show Battle on the Beach met een renovatiethema.

Als gevolg van het feit dat veel kijkers erg loyaal zijn aan het netwerk, willen ze elk verrassend feit achter de schermen over HGTV-shows weten, wat een goede zaak is. Bovendien is er veel interesse in het persoonlijke leven van de sterren van het netwerk. Er is bijvoorbeeld veel onschuldige nieuwsgierigheid naar de relatie van Mina Starsiak Hawk met haar man Steve. Aan de andere kant, toen Hawk veel gewicht verloor, onthulde de aandacht die ze van fans kreeg, een trieste waarheid over de moderne samenleving.

Hoe Mina Starsiak Hawk haar fans schokte op Instagram

In januari 2022 plaatste Mina Starsiak Hawk een verhaal op haar Instagram-account dat onthulde dat ze de afgelopen maanden haar lichaam had getransformeerd. Door twee foto's van zichzelf naast elkaar te plaatsen, benadrukte Hawk hoeveel gewicht ze had verloren en, belangrijker nog, hoeveel fitter ze eruitzag. Naast de twee foto's voegde Hawk een bijschrift toe dat uitlegde wat haar motiveerde om haar lichaam en haar kijk op het leven in het algemeen te veranderen.

“Ik heb de eerste helft van vorig jaar gewerkt aan mijn professionele ontwikkeling, wat uiteindelijk betekende dat ik aan mijn eigen mentale en emotionele ontwikkeling moest werken…. Tijdens die eerste 6 maanden heb ik geleerd dat een van de belangrijkste dingen over uiterlijk succesvol zijn, tijd voor mezelf en vertrouwen in mezelf is. Dat leidde tot veel veranderingen, niet in de laatste plaats mijn nieuwe kijk op mijn fysieke gezondheid.”

“Het gaat er niet om dat de maat aan de rechterkant beter is, van sommigen weet ik zeker dat ze mijn lichaamstype zouden verkiezen zoals het aan de linkerkant was (zoals berichten hebben weerspiegeld). De veranderingen die ik heb aangebracht zijn voor MIJ geweest, niet voor iemand anders; zowel fysiek als mentaal. Dus moraal van het verhaal: Do You! Hoe dat er ook uitziet! Zolang jij authentiek bent, is het de meest perfecte JIJ die er is.”

Hoe het gewichtsverlies van Mina Starsiak Hawk een verontrustende waarheid over de samenleving onthulde

Op basis van wat Mina Starsiak Hawk naast haar eerder genoemde Instagram-verhaal schreef, lijkt het er zeker op dat ze ervoor heeft gekozen om haar lichaam en leven om de best mogelijke redenen te veranderen. Daarom was het fijn dat veel van haar fans destijds steun en felicitaties voor haar uitstaken. Bovendien was het leuk om te zien dat Hawk in maanden sinds die eerste post nog steeds blij lijkt te zijn met haar algehele gezondheid.

Helaas, hoewel Mina Starsiak Hawk duidelijk probeerde haar Instagram-verhaal over haar gewichtsverlies te doordrenken met positiviteit en steun voor anderen, kreeg ze ook enkele negatieve reacties. In feite plaatste Hawk later een screenshot van een smerig privébericht dat ze ontving nadat ze had gepost over het aanbrengen van veranderingen in haar lichaam en leven. "Heb je niet veel operaties ondergaan? Dit komt niet alleen door lichaamsbeweging en goed eten."

Als reactie schreef Mina Starsiak Hawk een geweldige reactie op de hater. 'Nou Sassy Cyndy, je hebt gelijk. Het komt niet door lichaamsbeweging en goed eten. Het is ALLEEN van het sporten, want ik eet nog steeds niet goed! De foto links is 6 maanden na mijn operatie. En het stoort me niet om je te corrigeren, maar misschien aardiger te zijn voor andere mensen. Je weet nooit wie zich op een plek bevindt waar ze niet zo sterk zijn als ze zouden kunnen zijn. Gewoon een vriendelijk advies. Doe ermee wat je wilt."

Helaas, zelfs nadat Mina Starsiak Hawk het bovengenoemde bericht had geroepen, eindigde ze met het plaatsen van een screenshot van een ander antwoord dat ze op Instagram kreeg en dat haar beschaamde omdat ze was afgevallen. Hoewel Hawk erg stijlvol was in haar reactie, bewijst dit alles dat vrouwen niet kunnen winnen op sociale media, vooral niet als ze beroemd zijn.

Als een vrouw met een behoorlijk aantal volgers een foto van zichzelf op sociale media plaatst, is de kans groot dat een willekeurig persoon ze zal schamen omdat ze te groot zijn. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat dit walgelijk is, aangezien niemand iemand anders zo zou moeten behandelen en het verkeerd is om de lichamen van andere mensen te beoordelen. Erger nog, zoals de weerslag op de lichaamstransformatie van Mina Starsiak Hawk bewijst, als een vrouw gewicht verliest en onthult dat ze daar online ook haat voor zullen krijgen. Het is duidelijk dat, hoe een vrouw er ook uitziet, als ze een foto van zichzelf online plaatsen en genoeg mensen het zien, ze haat zullen krijgen als reactie en dat is ongelooflijk triest. Tenslotte hebben heel veel andere beroemdheden op dezelfde manier teruggeklapt naar bodyshamers.

Aanbevolen: