Kan er een Austin en Ally reboot komen?

Inhoudsopgave:

Kan er een Austin en Ally reboot komen?
Kan er een Austin en Ally reboot komen?
Anonim

De goede oude tijd van The Disney Channel, vol tienerpopsterren in leuke outfits en lieve familiemomenten. In de vroege jaren 2000 was Disney Channel op zijn hoogtepunt, met shows die bewezen tijdloos zijn, met verschillende Disney-liefhebbers die hun oude favoriete tv-programma's opnieuw bekeken op de nieuwe streamingdienst van het bedrijf, Disney+. Flash forward naar de dagen van reboots en nostalgie, en werkelijk alles is mogelijk. Disney Channel heeft een aantal van zijn vorige sterren teruggebracht in nieuwe shows en onlangs zelfs oude opnieuw gedaan, met Brenda Song en Raven Symone om er maar een paar te noemen. Meer recentelijk verscheen de voormalige Disney-ster Laura Marano op de People Magazine-podcast en nu zijn er geruchten over een reboot van Austin & Ally naar boven gekomen, dus wat is de waarheid en hoe denken de voormalige Disney Stars erover?

6 Wat is Austin & Ally ?

P8925044_b_h9_ac
P8925044_b_h9_ac

De Disney Sitcom werd uitgezonden van 2011-2016 en volgde de heldendaden van de populieren tegenover titelpersonages, die hun talenten combineren om te proberen muzikale sensaties te worden en uiteindelijk een romance op gang te brengen. De combinatie van Austin's zang en zijn extraverte charme, en Ally's songwriting en zoete verlegenheid, het paar werd van de ene op de andere dag beroemdheden en de show begint daar pas. Deze show bracht ons de geweldige talenten van Ross Lynch, Laura Marano, Raini Rodrigeuz, Calum Worthy en zelfs Noah Centineo.

5 Waarom zijn Austin & Ally geëindigd?

ab67616d0000b27338b94a4d5298e09df877723e
ab67616d0000b27338b94a4d5298e09df877723e

Disney onthulde dat het de bedoeling was dat de show maar 3 seizoenen zou hebben, maar toen het enorm populair werd, besloten ze er een vierde seizoen aan te geven. De mede-makers van de show, Kevin Kopelow en Heath Seifert waren bedroefd dat het moest eindigen, en zeiden dat ze het geweldig hadden gevonden als het voor altijd zou doorgaan, maar Disney stopt meestal hun shows na 3 of 4 seizoenen. In een interview met Variety in 2016 zeiden ze: "In feite was onze show zo goed als gedaan na seizoen drie, maar we hebben heel hard gewerkt om die laatste afleveringen te krijgen. Het was interessant omdat we het einde van seizoen drie moesten schrijven als als het de laatste zou zijn. Toen we de finale van seizoen vier deden, wisten we dat we klaar waren."

4 Hoe is het afgelopen?

austin-ally-series-finale-recap
austin-ally-series-finale-recap

De laatste aflevering nam de kijkers mee op een wilde rit, 14 jaar in de toekomst. Beginnend met een sprong van 4 jaar die aan de kijkers onthult dat het gelijknamige stel uit elkaar is gegaan en in die tijd niet heeft gesproken, maar wordt gedwongen zich te herenigen om op te treden in een talkshow, genaamd The Helen Show. Deze talkshow blaast hun romance nieuw leven in, waarna de show 10 jaar in de toekomst springt en de fans vertelt dat het stel nu is getrouwd en twee kinderen heeft gekregen, Alex en Ava. Absoluut wild.

3 De cast door de jaren heen

Ross Lynch als Jeffrey Dahmer
Ross Lynch als Jeffrey Dahmer

Ross Lynch (Austin) had veel succes met Disney, ook starend in Teen Beach Movie, maar nadat zijn sitcom eindigde, begon hij muziek te maken met zijn nieuwe bands R5 en The Driver Era. Hij blijft echter acteren en is te zien in de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina en de film My Friend Dahmer. Co-star, Laura Marano (Ally) is onlangs teruggekeerd naar het scherm, met in de nieuwe Netflix-show The Royal Treatment.

2 Is de cast nog steeds vrienden?

laura-reünie
laura-reünie

Natuurlijk! Alle castgenoten hebben gezegd dat het voor hen de leukste ervaring was om deel te nemen aan deze show, en ze creëerden levenslange vriendschappen. Laura Marano zei zelfs in een interview met Elite Daily dat iedereen elkaar altijd erg steunt, zelfs nu.

1 Is een reünie mogelijk?

De cast van 'Austin &Ally' Raini Rodriguez, Ross Lynch, Laura Marano en Calum Worthy
De cast van 'Austin &Ally' Raini Rodriguez, Ross Lynch, Laura Marano en Calum Worthy

Marano heeft in verschillende interviews gezegd dat ze helemaal klaar zou zijn voor een reünie. Ze onthulde ook dat er blijkbaar na het einde van de show sprake was van een film, maar helaas kwam er niets van. Vanaf nu weten we alleen dat Ally aan boord is om terug te keren! Op de podcast brainstormde Marano zelfs enkele ideeën voor een groot rendement. Ze gooiden ideeën weg, zoals een film, een rapbattleshow, of maakten het zelfs voor een volwassen publiek als een HBO-special. Andere castleden hebben gezegd dat ze geïnteresseerd zouden zijn, en het zou leuk zijn. Raini Rodriguez zei in een interview in 2017: "Ik zou zo een reünie doen", vervolgde ze: "We maakten altijd grapjes tijdens het filmen van de show. We zouden zeggen: 'O, laten we over 10 jaar terugkomen en een reünie doen, jongens … we zullen nu volwassenen zijn.'”

De dames van de succesvolle sitcom zijn aan boord en Calum Worthy grapte tijdens een rode loperinterview dat hij het idee van rapgevechten zou waarderen. Hoewel het voorlopig allemaal grappen en speculaties lijkt te zijn, is drie van de vier van de cast op zoek naar een reüniespecial. Het is mogelijk dat de drie Ross Lynch kunnen overtuigen om zijn charmes terug te brengen op de Disney-manier, de tijd zal het leren.

Aanbevolen: