Alles wat we weten over de nieuwe roman van Jasmine Lawrence en Eric Murphy

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwe roman van Jasmine Lawrence en Eric Murphy
Alles wat we weten over de nieuwe roman van Jasmine Lawrence en Eric Murphy
Anonim

Jasmine Lawrence is de oudste dochter van komiek en acteur Martin Lawrence. Ze is een van zijn drie meisjes, maar de enige dochter van zijn eerste vrouw, Patricia Southall. De 25-jarige maakt carrière voor zichzelf en treedt in de voetsporen van haar vader in de showbusiness. Ze verscheen in haar vaders film Bad Boys For Life en in de 2012-show Family Time. Ze is een voormalige student aan de Duke University.

Lawrence heeft een relatie met Eric Murphy, een van Eddie Murphy's tien kinderen. Eric is de zoon van de toenmalige vriendin van zijn vader, Paulette McNeely. Net als zijn moeder leefde de 32-jarige een relatief rustig leven, weg van sociale media, totdat hij medio 2021 met Lawrence begon te daten.

Sinds Lawrence een foto van de twee samen heeft gepost, gonst het internet van hun relatie. Hier is alles wat we weten over de nieuwe romance van Jasmine Lawrence en Eric Murphy.

Bijgewerkt op 15 juli 2022: Sinds de oorspronkelijke plaatsing van dit artikel is Jasmine Lawrence 26 geworden (op 15 januari) en heeft ze nog steeds een relatie met Eric Murphy. De twee hebben stappen ondernomen om hun relatie te bevorderen, waaronder het samen doorbrengen van Valentijnsdag en zelfs het bijwonen van de bruiloft van Bria Murphy (Eric's zus) eerder deze maand. Bij de receptie ving Jasmine het bruidsboeket op, wat erop duidde dat er in de nabije toekomst nog een Murphy-huwelijk zou kunnen zijn. Jasmine heeft ook onthuld dat zij en haar vriend elkaar hebben leren kennen via haar oom, in plaats van hun vaders die samen in films hebben gespeeld.

6 Hoe heeft het stel elkaar ontmoet?

Het is onduidelijk hoe deze twee met elkaar zijn begonnen of zelfs hebben ontmoet, maar we kunnen afleiden dat ze elkaar hebben ontmoet via hun komische vaders. Hun liefdesverhaal begon waarschijnlijk in de jaren '90. Murphy en Lawrence speelden samen in hun eerste film, Boomerang, en werden al snel vrienden voor het leven, wat betekende dat hun families waarschijnlijk zouden rondhangen. Een paar jaar vooruitspoelen naar 1999 en de komieken speelden de hoofdrol in de voor een Oscar genomineerde film Life, en misschien hebben de kinderen elkaar op de set ontmoet en toen vrienden geworden.

In 2010 hertrouwde Martin met zijn toenmalige vrouw, Shamicka Gibbs. Jasmine was een bloemenmeisje, samen met haar zussen, en Eddie was aanwezig. De twee zijn dus in elkaars leven sinds Jasmine werd geboren, en ze vielen waarschijnlijk voor elkaar terwijl de families met elkaar omgingen.

5 Ze zijn "Instagram Official" geworden

Niemand behalve hun families weet echt wanneer ze begonnen met daten, maar op 24 juni plaatste Murphy een foto van hem en Lawrence op zijn Instagram-pagina, waarmee ze hun officiële aankondiging als koppel markeerden. Hij ondertitelde de foto "Helemaal verliefd op JOU" en tagde de actrice met vier rode harten en schattige hashtags.

Dit was de eerste foto die van het stel werd gepost en de enige op zijn Instagram-feed. Het paar moet al ver in hun relatie zijn als hij het woord 'liefde' gebruikt. Het viel echter niet veel mensen op toen deze foto werd geplaatst, omdat Murphy niet veel volgers heeft.

4 Hun ouders lijken de relatie te steunen

Hoewel het niet definitief bekend is hoe Eddie Murphy of Martin Lawrence het vinden dat hun kinderen een romantische relatie hebben, kunnen we aannemen dat ze net zo blij zijn als hun fans. Martin en Eddie zijn zeer goede vrienden sinds het begin van elk van hun carrières. Eddie Murphy kwam zelfs langs om Will Smith en Martin Lawrence te bezoeken op de set van Bad Boys For Life voor een "mini-reünie" terwijl het aan het filmen was.

3 Jasmine deelde een Gushy verjaardagsbericht op sociale media

Een paar weken later, op 10 juli, ging het internet los toen Jasmine Lawrence een schattig eerbetoon aan Eric Murphy voor de 32e verjaardag plaatste."Gelukkige verjaardag, mijn liefste! Ik ben zo ongelooflijk gezegend om je te kennen, van je te houden en om je aan mijn zijde te hebben. Proost op nog veel meer zegeningen, gelach en mooie herinneringen! Ik hou zo veel van je!!, " ze ondertitelde de foto.

De twee foto's die ze plaatste waren een van hen glimlachend en de andere toonde Murphy die Lawrence op de wang kuste, en ze straalde. Nogmaals, het woord 'liefde' werd gebruikt, waardoor fans denken dat ze al een aanzienlijke tijd aan het daten zijn. Er zijn nergens andere foto's van het paar geplaatst.

2 Fans hebben niets dan liefde voor het koppel

Er was niets dan liefde voor het paar toen ze zichzelf Instagram officieel maakten. Twitter ontplofte met felicitaties en opwinding voor de vermenging van deze twee legendarische families. "Dit zou wel eens de grappigste bruiloft ooit kunnen worden", schreef een Twitteraar. Een andere gebruiker schreef: "Het feit dat de kinderen van Eddie Murphy en Martin Lawrence een stel zijn, maakt me enorm gelukkig." Andere mensen merkten op dat als ze een zoon hebben, hij de grappigste persoon ooit zal zijn. Er waren andere suggesties over de relatie van het paar, en zeiden dat er zo snel mogelijk een film over moest worden gemaakt met hun vaders erbij.

1 Wat houdt hun toekomst in?

Hoewel er niet veel bekend is over hun relatie, wil internet dat deze standhoudt. Hopelijk duurt het paar lang, lang genoeg om te trouwen, en dan zullen twee komische legendes echt familie zijn en kan de grootsheid doorgaan. Fans hopen dat hun vaders toespraken zullen houden op de verhoopte toekomstige bruiloft, omdat dit de grootste en grappigste toespraak aller tijden zou zijn. We wensen het stel veel liefde en geluk en hopelijk krijgen we in de toekomst meer inzicht in hun relatie.

Aanbevolen: