Chrissy Teigen viert een jaar nuchter, maar geeft toe dat ze weer open staat om te drinken

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen viert een jaar nuchter, maar geeft toe dat ze weer open staat om te drinken
Chrissy Teigen viert een jaar nuchter, maar geeft toe dat ze weer open staat om te drinken
Anonim

Chrissy Teigen staat bekend om haar controversiële sociale-mediagewoonten en is in het verleden open geweest over haar worsteling met alcohol. Maar onlangs vierde ze een enorme mijlpaal in haar nuchterheidsreis en ze deelde het online met haar volgers.

De kookboekauteur postte op haar Instagram-verhaal op maandag 18 juli dat ze een heel jaar nuchter is geweest. Chrissy deelde een afbeelding van een app die haar feliciteerde met 365 dagen zonder alcohol. "Lol eindelijk", schreef ze bij de post.

Ze volgde het op met een video die op haar nieuwsfeed werd gedeeld met inhoud van de recente reizen van haar familie. Chrissy opende over haar nuchterheid in het lange bijschrift van de post.“Geen druppel alcohol in 365 dagen!” zij schreef. "Ik mis het soms om me sullig en zorgeloos te voelen, maar om eerlijk te zijn tegen het einde gaf het toch niet dat leuke gevoel meer."

Chrissy haatte haar persoon die ze had met alcohol

Chrissy reflecteerde ook op de nadelen van overconsumptie van alcohol in het bijschrift, en gaf toe dat ze worstelde met angst voordat ze nuchter werd. "Ik dronk om een einde te maken aan de gekke angst die later meestal wegging toen ik - snap dit - stopte met drinken! zucht. hoe dan ook, ik voel me echt goed, "legde ze uit.

De moeder van twee gaf ook toe dat alcohol haar geheugen beïnvloedde en haar vermogen om van spannende momenten in het leven te genieten belemmerde.

"Ik wou dat ik daarvoor wakker was", vervolgde ze. "Ik wou dat ik me echt een prijsuitreiking herinnerde lol."

Maar ze zweert niet voor altijd op alcohol

Chrissy stopte vorig jaar met alcohol. Ze vertelde over de ingrijpende beslissing in januari, toen ze zes maanden nuchter was."Zes maanden geen alcohol! Eerlijk gezegd, het is een beetje klote om het te zeggen, want hoewel ik er nu nooit naar hunkert, is de tijd niet echt voorbij gevlogen haha", schreef ze in een Instagram-bericht

In de post liet ze doorschemeren dat haar nuchterheid misschien niet van lange duur is. "Ik zal waarschijnlijk niet opgewonden zijn tot een grotere mijlpaal, zoals ten minste 5 jaar, en soms weet ik niet eens of ik noodzakelijkerwijs nooit meer zal drinken?", schreef Chrissy.

The Swimsuit Illustrated-model herhaalde een soortgelijke verklaring in haar nieuwste Instagram-post.

"Hoewel ik eerlijk gezegd NOG STEEDS niet weet of ik nooit meer iets zal drinken, weet ik wel dat ik nooit meer zo wil zijn", schreef ze. “En voorlopig is geen enkele de beste. Ik laat de nare dromen naar boven komen en probeer ze in therapie op te lossen, zonder drank.”

Gefeliciteerd met een jaar nuchter, Chrissy!

Aanbevolen: