Chrissy Teigen legt uit waarom ze nu (meestal) nuchter is

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen legt uit waarom ze nu (meestal) nuchter is
Chrissy Teigen legt uit waarom ze nu (meestal) nuchter is
Anonim

Het is voor iedereen een moeilijk jaar geweest, maar Chrissy Teigen had het erger dan de meeste.

Van haar enorme persoonlijke liefdesverdriet dat afgelopen oktober de krantenkoppen haalde tot de beschuldigingen van pesten die Chrissy's socials maandenlang tot zwijgen brachten, het leven van dit model/mama nam een zeer serieuze wending. Tijdens die Twitter-pauze werkte ze niet alleen op een soort therapie-achtige manier aan zichzelf, hoewel het meisje onlangs onthulde dat ze twee keer per week gaat. Het bleek dat ze ook een aantal belangrijke veranderingen aanbracht in haar voedingsgewoonten.

Nu is Chrissy teruggekeerd in ons leven in de vorm van een IG-post hier en daar. De meest recente kwam dit weekend, toen mevrouw John Legend wat meer persoonlijke informatie over de app deelde.

Lees verder om meer te weten te komen over de indrukwekkende mijlpaal die Chrissy zojuist heeft bereikt, en hoe ze er precies over denkt in haar eigen woorden.

Chrissy stopte bijna een jaar geleden met drinken

Vanaf zaterdagavond vierde Chrissy Teigen 50 dagen nuchter! Ze gaf aan fans toe dat ze eigenlijk bijna een heel jaar nuchter probeert te blijven, maar strikt genomen was het dag 50:

"Vandaag is mijn 50 dagen nuchterheid streak!" haar onderschrift begint. "Het zou bijna een jaar duren, maar ik had een paar (wijn)problemen op de weg. Dit is mijn langste reeks tot nu toe!"

De hik van de wijn is misschien wel het meest herkenbare wat ze in tijden heeft gezegd.

Ze mist het niet

Chrissy's bijschrift legt verder uit dat drinken in het verleden misschien tot leuke tijden voor haar heeft geleid, maar nu niet meer.

"Ik weet nog steeds niet of ik nooit meer zal drinken, maar ik weet wel dat het me op geen enkele manier meer dient", vertelt ze."Ik krijg niet meer plezier, ik dans niet, ik word niet ontspannen. Ik word ziek, val in slaap en word ziek wakker, omdat ik heb gemist wat waarschijnlijk een leuke avond was. Ik had er plezier in en waardeer het iedereen die er verantwoord van kan genieten!!!!"

Haar ondersteuningssysteem is Hella Strong

Het commentaargedeelte op Chrissy's nuchterheidsbericht is opgeblazen met berichten van liefde, maar is iemand verrast? Chrissy heeft een aantal super ondersteunende mensen in haar hoek, waaronder een vader die onlangs haar gezicht op zijn arm heeft getatoeëerd.

Beroemdheden zoals Jen Atkin en Brooklyn Decker deelden hun steun voor Chrissy met opmerkingen die haar aanmoedigden.

Christine Quinn van 'Selling Sunset' schreef: "Zo trots op je! Eerlijk gezegd drink ik niet echt veel meer. Ik voel me niet zo gefocust en ik hou van de manier waarop ik me nuchter voel. Trots op je meisje."

Last but not least, manlief John Legend is ook helemaal voor Chrissy's nuchterheidsmijlpaal. Hij becommentarieerde zeven rode hart-emoji's op haar bericht erover en verdiende honderdduizenden likes van de fans van het paar. Hij is echt gemaakt om van te houden!

Aanbevolen: