Phoebe Dynevor loog om Bridgerton te pakken en het werkte

Inhoudsopgave:

Phoebe Dynevor loog om Bridgerton te pakken en het werkte
Phoebe Dynevor loog om Bridgerton te pakken en het werkte
Anonim

Sinds hij een paar jaar geleden op Netflix kwam, is Bridgerton een enorm succes dat Shonda Rhimes nog een hit heeft opgeleverd. De show heeft twee uitstekende seizoenen uitgezonden, en met een derde seizoen en een spin-off op komst, zullen fans snel genoeg Bridgerton op hun pad krijgen.

Phoebe Dynevor was uitzonderlijk op Bridgerton als Daphne, en ze heeft een aantal mooie betaaldags voor haar werk kunnen binnenhalen. De castingafdeling was verstandig om de actrice aan boord te krijgen, en hoewel ze de karbonades had, gebruikte ze een leugen om haar te helpen de rol van haar leven te bemachtigen.

Laten we eens kijken hoe ze het voor elkaar kreeg!

Phoebe Dynevor is een solide artiest

In 2009 kwam Phoebe Dynevor in het bedrijf op zoek naar mainstream succes. Dat jaar kreeg de 14-jarige Dynevor de rol van Siobhan op Waterloo Road en sindsdien heeft ze haar carrière gestaag opgebouwd.

Dynevor heeft op tv een aantal prominente projecten binnengehaald, hoewel ze niet allemaal een enorme wereldwijde aanhang hebben zoals haar grootste hit.

Deze tv-credits omvatten projecten zoals Prisoners' Wives, Dickensian, Snatch en Younger.

De actrice maakte vorig jaar haar grote filmdebuut en kreeg een rol in The Color Room.

Ik doe al tv-werk sinds ik 14 was, dus naar de film gaan was altijd iets wat ik echt wilde… Het was geweldig om maar één script te hebben! En één regisseur. En het voelde gewoon een stuk intiemer. Ik denk dat dat is wat me echt enthousiast maakte over het medium film, vertelde de actrice aan Harper's Bazaar.

De actrice heeft het goed gedaan en met ruimte om te groeien heeft ze een succesvolle toekomst voor zich. Deze toekomst omvat het derde seizoen van een show die sinds het debuut een wereldwijd fenomeen is geweest.

Phoebe Dynevor is een ster op 'Bridgerton'

In 2020 vond Bridgerton zijn weg naar Netflix en werd in een oogwenk een fenomeen. De show was precies waar het publiek op dat moment naar op zoek was, en de sterren van de show hebben allemaal hun positie in Hollywood verhoogd, en dit geldt ook voor Phoebe Dynevor.

Toen ze met Glamour sprak, opende Dynevor wat ze haar personage Daphne had gegeven.

"Ik speelde echt met het idee dat ze angst had. Het was iets dat me met haar verbond omdat ik ook angst heb. Ik wilde alles wat naar binnen borrelde naar binnen brengen dat ze niet kon laten zien. Ze beeldt iets uit altijd heel anders aan de buitenkant dan wat ze van binnen voelt. Het is een uitdaging om dat te kunnen uitdrukken op een manier die duidelijk niemand anders kan zien. Het ging veel over de innerlijke werking van wat ze voelt en doormaakt, " zei ze.

Tijdens de twee seizoenen van de show op Netflix was Dynevor uitstekend. Ze is gegroeid als artiest en ze is net zo populair als altijd, en velen kijken uit naar wat ze in seizoen drie gaat doen.

De beslissing om Dynevor in de rol van Daphne te krijgen was briljant, en het werd mede mogelijk gemaakt door het gebruik van een leugentje om bestwil van de actrice.

Phoebe Dynevor loog over haar ervaring

Dus, wat was de leugen die Phoebe Dynevor gebruikte om haar plek op Bridgerton te krijgen? Tijdens een gesprek met Glamour werd de actrice gevraagd naar de paardrij- en danslessen die ze had voor de show. Het antwoord van de actrice maakte plaats voor de leugen die ze vertelde om de rol veilig te stellen.

Zei Dynevor: "Ik kan beter dansen dan ik dacht dat ik kon! En ik heb altijd gezegd - ik weet niet waarom - dat ik niet van paarden hield en bang voor ze was. Maar tijdens de auditie toen ze me vroegen: "Heb je eerder paard gereden?" Ik dacht: 'Ja, ik ben geweldig. Ik heb zoveel paarden gereden. Ik zou perfect zijn voor deze rol!'"

Een leugen, zeker, maar het productieteam gooide de dobbelstenen op haar, wat een geweldige beslissing bleek te zijn.

De actrice gaf tijdens haar reactie toe dat ze van de training genoot.

"Ik hield eigenlijk van paardrijden aan het einde ervan en zou graag zo snel mogelijk weer op een paard stappen, dus dat was leuk. Ik voelde me heel erg klaar om de huwelijksmarkt te betreden tegen de tijd dat ik klaar was met alles, "zei ze.

Goed van de actrice dat ze de tijd heeft genomen om te genieten en te waarderen van de training die ze heeft ondergaan voor haar optreden in de show.

Phoebe Dynevor's tijd op Bridgerton werd mogelijk gemaakt door een leugen, maar dat weerhield haar er niet van om de casting directors te bewijzen dat ze gelijk had met haar werk voor de camera.

Aanbevolen: