Welke 'Stranger Things'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke 'Stranger Things'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke 'Stranger Things'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Toen het zijn debuut maakte, werd Stranger Things meteen een hit voor Netflix dat sindsdien is uitgegroeid tot een van de grootste shows van zijn tijd. Hoewel er niet heel veel afleveringen op zijn naam staan, trekt de serie elk seizoen tonnen kijkers en heeft ze indrukwekkend werk geleverd door een vaste waarde te worden in de popcultuur.

Er zijn een aantal succesvolle individuen in de show, en het v alt niet te ontkennen dat de serie een enorme zegen voor hen allemaal is geweest. Het succes van de show zorgt er zeker voor dat fans zich afvragen welke artiest het hoogste vermogen heeft.

Laten we eens kijken welke Stranger Things-ster bovenaan staat.

Winona Ryder staat bovenaan met $ 18 miljoen

Vreemde dingen Winona Ryder
Vreemde dingen Winona Ryder

Om de bal aan het rollen te krijgen over het vermogen van de cast van de show, moeten we kijken naar de persoon die bovenaan zit. Hoewel de jonge sterren sinds het uitbreken van de show wat deeg aan het rollen zijn, is het een ster die al sinds de jaren 80 een vaste waarde in entertainment is en hier opschept.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Winona Ryder een nettowaarde van $ 18 miljoen, waarmee ze op de eerste plaats op de lijst staat. Dit is logisch, vooral als je bedenkt dat Ryder al jaren een succes is in het vak en veel meer heeft bereikt in Hollywood dan sommigen misschien beseffen.

In de jaren 80 kon ze in populariteit stijgen dankzij films als Beetlejuice, Heathers en Lucas, en van daaruit kon de ster de bal aan het rollen houden in de jaren 90. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om blijvend succes te hebben in het bedrijf, was Ryder in staat om sterk te worden in de jaren 90 en haar plaats aan de top voort te zetten.

In dat decennium zou ze te zien zijn in Edward Scissorhands, Dracula, Little Women en Alien Resurrection. Ja, heel veel succes dat allemaal is besteed aan het opbouwen van haar vermogen. Sindsdien heeft ze nog veel meer hits gehad en was ze een perfecte spar voor Stranger Things. Fans vonden het geweldig om een volwassen Ryder opnieuw te zien bloeien in het decennium dat haar hielp om het in Hollywood te maken.

Met Ryder aan de top, is het belangrijk om naar de rest van de cast te kijken en te kijken waar ze in de pikorde vallen. Blijkt. Ryder loopt een landmijl voor, althans voorlopig.

Millie Bobby Brown staat tweede met $10 miljoen

Stranger Things Elf
Stranger Things Elf

Millie Bobby Brown is misschien wel de grootste ster van de show geworden, en sinds ze bekendheid kreeg op Stranger Things, heeft de ster haar werk uitgebreid en heeft ze bij elke stap geld verdiend.

Volgens Celebrity Net Worth is de jonge Brown momenteel $ 10 miljoen waard. Niet te armoedig voor iemand die nog niet eens in de twintig is. Hoe lucratief haar tijd op Stranger Things ook was, we hebben haar de afgelopen jaren zien verhuizen naar grote projecten zoals Godzilla: King of the Monsters.

Vanaf daar zou de artiest de hoofdrol spelen in Enola Holmes op Netflix, en ze zal te zien zijn in de komende Godzilla vs. Kong, die zeker een groot publiek zal trekken. Dit zijn allemaal in film, en sinds Stranger Things begon, is ze buiten de show niet actief op televisie geweest. Ja, Netflix is een streamingplatform, maar Enola Holmes was een film.

Op dit moment is de lucht de limiet voor Brown, die aanzienlijk meer heeft verdiend dan haar mede-jonge tegenhangers op Stranger Things. Er is echter een oudere artiest die niet al te ver achterloopt.

David Harbor rondt de top drie af met $6 miljoen

Stranger Things Hopper
Stranger Things Hopper

David Harbor zit al jaren in het vak en heeft door de jaren heen succes weten te vinden. Hoewel hij het goed voor zichzelf had gedaan, was hij echt in staat om dingen naar een ander niveau te tillen met het succes van Stranger Things. Als zodanig is zijn vermogen uitgebreid tot ongeveer $ 6 miljoen.

Harbour heeft tijdens zijn tijd in de show geld kunnen verzilveren en is zelfs overgestapt op stripboekfilms. Hij speelde niet zo lang geleden als Hellboy en hij zal verschijnen in de komende Black Widow in de MCU. Hij heeft de afgelopen jaren wat televisiewerk gedaan, maar niets lijkt op Stranger Things.

Elders in de cast verdienen enkele jongere jongens veel geld. Gaten Matarazzo is momenteel 4 miljoen dollar waard, terwijl Finn Wolfhard vlak achter hem staat met 3 miljoen dollar, net als Caleb McLaughlin. Dankzij de show en hun uitstekende prestaties kunnen deze jongens geld blijven verdienen met rollen in toekomstige projecten.

Stranger Things is een enorme hit op Netflix en de cast is sinds het debuut gestaag gegroeid.

Aanbevolen: