Wat is er gebeurd tussen Shakira en Chris Evans?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Shakira en Chris Evans?
Wat is er gebeurd tussen Shakira en Chris Evans?
Anonim

Is de Latijnse zangeres Shakira in het geheim aan het daten met Hollywood-hartbreker Chris Evans? Dit is wat er op dit moment tussen de twee gebeurt.

Shakira-fans merkten op dat Chris Evans haar op Instagram had gevolgd na haar scheiding van voetballer Gerard Piqué

Shakira, 45, is momenteel vrijgezel na haar spraakmakende scheiding van profvoetballer Gerard Piqué. Evans zou ook single zijn na zijn splitsing van Pam & Tommy-actrice Lily James. De Captain America: Civil War-acteur, 41, is beroemd privé als het gaat om met wie hij aan het daten is. Zijn relatie met komiek Jenny Slate, die eindigde in 2018, is de enige die Evans openbaar heeft gedeeld.

Een sociale media-speurder plaatste op Twitter: "Chris Evans volgde Shakira op Instagram op de dag dat Shakira en Piqué uit elkaar gingen. De superfan merkte ook op dat nadat Shakira uit Piqué was gescheiden, Evans in een interview zei dat hij op een missie was om "iemand te vinden om de rest van zijn leven mee door te brengen". recente splitsing. Hij antwoordde dat hij "geen kans had gehad om haar te ontmoeten", maar "een grote fan is."

Ondertussen zijn fans opgewonden aan het chatten op sociale media - in de hoop dat de twee sterren het officieel maken. Een fan merkte op: “ik wil gewoon dat Shakira en Chris samenkomen.” Een andere fan voegde toe: “Het powerkoppel waar we allemaal op hebben gewacht.” Nog een derde stemde in: "Chris, nodig Shakira uit voor een etentje, alsjeblieft!" Een vierde waadde zich in het debat: "Chris, je weet dat Shakira nu vrij is."

Spaanse media meldt dat Gerard Piqué dingen met Shakira heeft verpest

Shakira, 45, bevestigde dat ze niet langer een relatie heeft met haar voetballer, Gerard Piqué, 35, na een relatie van 11 jaar en twee kinderen samen. De trieste verklaring van de "Waka Waka"-zanger luidde: "Het spijt ons te moeten bevestigen dat we uit elkaar gaan. Voor het welzijn van onze kinderen, die onze hoogste prioriteit hebben, vragen we u hun privacy te respecteren. Bedankt voor uw begrip." De Spaanse media El Periodico meldt dat Shakira Piqué uit hun ouderlijk huis heeft geschopt nadat bronnen beweerden dat hij haar ontrouw was geweest.

De Colombiaanse pers citeert een bron die beweert dat Shakira "de situatie niet meer aankon" met Piqué.

"Het is iets ernstigs en zij is degene die uiteindelijk de beslissing heeft genomen", zeiden ze tegen de Spaanse website Cotilleo. De drievoudig Grammy-winnende zangeres liet doorschemeren dat er problemen waren in het paradijs met haar beau in haar nieuwste hit "Te Felicito" met Rauw Alejandro. Ze zingt: "Om je compleet te maken brak ik in stukken; ik was gewaarschuwd, maar ik luisterde niet; ik realiseerde me dat die van jou vals is… Het was de druppel die het glas overstroomde; vertel me niet dat het je spijt, dat klinkt oprecht, maar ik ken je goed en ik weet dat je liegt."

Shakira ontmoette Piqué voor het eerst in 2011 toen hij verscheen in de videoclip voor haar WK-nummer 'Waka Waka'. Het team van Piqué won dat jaar toevallig het WK, waar Shakira optrad tijdens de laatste wedstrijd. In het najaar van 2012 zou Shakira haar Instagram-platform gebruiken om aan fans aan te kondigen dat ze zwanger was van de zoon van de voetbalster. Twee jaar na de geboorte van zoon Milan onthulde het paar dat ze hun tweede kind, Sasha, zouden verwachten, die in 2015 werd geboren.

Shakira en Gerard Piqué zijn nooit man en vrouw geworden

Piqué en Shakira zijn nooit getrouwd, waarbij de zangeres "Objection" toegaf dat ze doodsbang was voor het idee van een huwelijk en niet wilde stoppen met begeerd te worden door Piqué.

"Het idee van een huwelijk maakt me bang. Ik wil niet dat hij me niet meer als zijn meisje ziet. Het is net als die verboden vrucht, ik houd hem liever oplettend en laat hem denken dat alles mogelijk is, afhankelijk van zijn gedrag", zei de Colombiaan jaren geleden in een interview voor de Planet Weird-podcast.

Ondertussen sprak Shakira's moeder, Nidia Ripoll, haar wens uit om haar dochter te zien verzoenen met Piqué.

Ripoll vertelde Eupora Press volgens de Spaanse media-outlet Marca dat ze wilde dat het gezin van haar dochter bij elkaar bleef. "Natuurlijk zou ik graag willen dat ze weer bij elkaar komen", zei ze.

Aanbevolen: