Wat is er met Chris Evans en Lizzo gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Chris Evans en Lizzo gebeurd?
Wat is er met Chris Evans en Lizzo gebeurd?
Anonim

Hollywood-ster Chris Evans en muzikant Lizzo lijken in eerste instantie misschien een onwaarschijnlijke match, maar de waarheid is dat de twee sterren eigenlijk veel gemeen hebben. Ze zijn allebei beroemd, prachtig en hilarisch, en het lijdt geen twijfel dat Captain America en de Grammy Award-winnaar een heel schattig stel zouden zijn.

Vandaag bekijken we wat er echt is gebeurd tussen Chris Evans en Lizzo. Van hun eerste publieke interactie in 2019 tot waar ze nu staan - blijf scrollen voor alle details!

Chris Evans en Lizzo begonnen interactie in 2019

In juni 2019 tweette Lizzo een schattige video van een jong meisje dat danste op haar hit 'Juice." Chris Evans zag het, en hij reageerde op de tweet en zei dat het "kind cooler is" dan hij ooit hoopt te zijn. Onnodig te zeggen dat Lizzo in paniek raakte dat de Hollywood-ster met haar omging, en ze reageerde door simpelweg te tweeten "Wauw trouw met me.'

Destijds eindigde hun publieke interactie hier, maar bij de MTV Movie Awards dat jaar, E! vroeg de muzikant naar interacties met beroemdheden en of Chris Evans ooit heeft gereageerd op haar tweet over het trouwen met haar. Op de vraag onthulde Lizzo dat hij niet antwoordde: "Het is Chris Evans. Hij reageert niet. Als hij antwoordde, zou ik hier nu niet zijn. Ik zou op huwelijksreis zijn."

Natuurlijk kon toentertijd niemand voorspellen dat twee jaar later Chris Evans en Lizzo weer het gesprek van de dag zouden zijn. Laten we snel vooruitspoelen naar april 2021.

Waarom denken mensen dat Chris Evans en Lizzo een date hebben?

In het voorjaar van 2021 plaatste Lizzo een TikTok op haar profiel waarin ze deelde dat ze hem een dronken DM op Instagram had gestuurd die uit slechts drie emoji's bestond. Hoewel het lijkt alsof de muzikant nooit had verwacht dat Evans het zou zien, deed hij dat wel, en uiteindelijk volgde hij haar zelfs terug.

In een tweede TikTok deelde Lizzo de reactie van de Hollywood-ster, en het lijkt er zeker op dat Chris Evans het geweldig vond dat de beroemde muzikant weer contact met hem opnam.

In de video konden fans zien dat Evans op Lizzo reageerde door te schrijven: "Geen schaamte in een dronken DM. God weet dat ik het slechter heb gedaan met deze app lol." Onnodig te zeggen dat het paar onmiddellijk werd verzonden door fans over de hele wereld die zich tot Twitter wendden om hun gevoelens te uiten.

In een sindsdien verwijderde derde TikTok plaatste Lizzo een screenshot van de rest van hun interactie. "Nou… ze zeggen dat je 100% van de foto's mist die je nooit maakt (en zelfs al heb ik het niet verzonden als een sukkel) ben ik blij dat je weet dat ik nu besta." Daarop reageerde Evans door toe te geven dat hij eigenlijk een fan is van de zanger. "Natuurlijk doe ik dat! Ik ben een fan! Ga zo door!! xxx"

Lizzo maakte grapjes over het hebben van een Chris Evans-kind

In juli 2021 besloot Lizzo enkele geruchten over haar en Chris Evans aan de orde te stellen, in het bijzonder degenen die beweren dat ze zwanger was van zijn kind. Ze plaatste een video op een gebruiker die zei: "Lizzo baby… we weten dat je [zwangere emoji] bent en we weten dat het Chris Evans is die nu de thee morst."

In de video zei de zanger: "Dit is iets wat ik echt persoonlijk en privé heb proberen te houden. Alleen tussen mij en de vader van mijn kind. Maar sinds we alle geruchten uitzenden vandaag heb ik me erin gezogen. We gaan een klein Amerika hebben.' Iedereen die Lizzo volgt, weet dat de ster een onberispelijk gevoel voor humor heeft en ze is zeker niet bang om een grapje te maken. Zoals verwacht reageerde Chris Evans op het nieuws door haar een bericht te sturen met de tekst: "Hallo! Ik heb net gehoord over onze kleine bundel van vreugde. Mijn moeder zal zo blij zijn lol. Beloof me gewoon, geen gender-onthullende partijen."

Zijn Chris Evans en Lizzo vrienden?

Dus hoewel er niets romantisch is gebeurd tussen Chris Evans en Lizzo, lijken de twee sterren zeker grote fans van elkaar te zijn. In september 2021 plaatste Lizzo nog een TikTok waarin ze de opmerking van een fan goedkeurde waarin stond dat de zanger en Chris Evans gecast zouden moeten worden in een remake van het romantische drama The Bodyguard uit 1992, waarin Whitney Houston en Kevin Costner oorspronkelijk de hoofdrol spelen. Hoewel het lijkt alsof Lizzo de spot dreef met de opmerking, lijdt het geen twijfel dat fans dit duo graag op het grote scherm zouden zien!

Op het moment van schrijven volgen de twee elkaar op sociale media, en het is veilig om te zeggen dat fans niet kunnen wachten tot ze interactie hebben tijdens een branche-evenement. Hopelijk komen Chris Evans en Lizzo elkaar snel tegen op een rode loper, want we verdienen allemaal een vervolg op dit onwaarschijnlijke liefdesverhaal dat al sinds 2019 aan de gang is.

Aanbevolen: