Een blik op de datinggeschiedenis van supermodel Kendall Jenner

Inhoudsopgave:

Een blik op de datinggeschiedenis van supermodel Kendall Jenner
Een blik op de datinggeschiedenis van supermodel Kendall Jenner
Anonim

Kendall Jenner werd voor het eerst prominent toen hij opgroeide in de Kardashian-Jenner-clan en als onderdeel van Keeping Up With The Kardashians. Gepassioneerd door modellenwerk vanaf jonge leeftijd, betrad ze het modegebied via de Sherri Hill-jurklijn en maakte haar catwalkdebuut tijdens de 2012 Spring Fashion Show. Jenner heeft wereldwijd op de cover van toptijdschriften gestaan en op de catwalk gelopen voor veel bekende modehuizen, waaronder Chanel, Fendi en Versace.

In tegenstelling tot haar zus en stiefzussen, houdt Kendall Jenner haar romantische leven liever relatief privé en houdt ze afstand van de media-toezicht op haar relaties. Het model heeft verschillende grote namen in de muziek en basketbal gedateerd. Van haar eerste spraakmakende relatie met Harry Styles tot haar tweejarige romance met Devin Booker, laten we eens kijken naar de A-Listers die Kendall Jenner in het verleden heeft gedateerd en hun enorme vermogen.

8 Ben Simmons ($6 miljoen)

Het nieuws over het daten van Ben Simmons en Kendall Jenner circuleerde in 2018. Toch werd het nieuws pas officieel toen ze samen werden gespot op het Fourth Of July-feest van Kourtney Kardashian. Het paar werd ook gezien terwijl ze Simmons' verjaardag samen vierden, maar uiteindelijk brak het uit in 2019. Simmons heeft een fortuin van $ 6 miljoen vergaard als het punt voorwaarts voor de Philadelphia 76ers.

7 A$AP Rocky ($10 miljoen)

Hoewel A$AP Rocky en Kendall Jenner hun relatie nooit officieel maakten, werden ze bij verschillende gelegenheden samen gespot, waaronder het concert van Kanye West en het Met Gala van 2017. Hun relatie verwaterde in de loop van de tijd en ze verbraken de zaken. Rocky is een rapper en muzikant in het R&B-genre en heeft een kledinglijn die zijn vermogen heeft verhoogd tot $ 10 miljoen.

6 Jordan Clarkson ($25 miljoen)

Jordan Clarkson is een professionele basketbalspeler die bekend staat om het spelen van de point guard-positie voor de Los Angeles Lakers en later Cleveland Cavaliers. Toen hij in maart 2016 met Jenner uitging, speelde hij voor de LA Lakers. Ze vierden samen verschillende evenementen, waaronder het Coachella Festival in 2016 en een Fourth of July-feest in Malibu, Californië. Ze stopten er na een paar maanden mee toen het paar uit elkaar dreef.

5 Devin Booker ($30 miljoen)

Devin Booker heeft zijn nettowaarde verhoogd door de shooting guard te spelen voor de Phoenix Suns vanwege zijn 5-jarig contract van $ 30 miljoen met het basketb alteam. Booker is een van de meest veelbelovende atleten in de NBA, bekend om zijn behendigheid op het veld. Een van Jenner's langste relaties, het paar haalde voor het eerst de krantenkoppen na een roadtrip naar Arizona in april 2020. Ze hebben fragmenten van hun relaties online gedeeld, waardoor het internet gek werd omdat ze naar verluidt samenwonen.

4 Nick Jonas ($70 miljoen)

Ontmoeten via hun wederzijdse vriend Gigi Hadid in 2015, Nick Jonas en Kendall Jenner waren naar verluidt een korte periode aan het daten. Terwijl fans hoopten dat het paar bij elkaar zou blijven, braken ze de zaken snel uit. Jonas, die momenteel getrouwd is met actrice Priyanka Chopra, heeft een nettowaarde van $ 70 miljoen verzameld door zijn muziek- en filmrollen. Hij is vooral bekend als onderdeel van de Jonas Brothers.

3 Harry Styles ($90 miljoen)

Harry Styles en Kendall Jenner waren al vele jaren goede vrienden en hadden een veelbesproken relatie, aangezien ze tussen 2013 en 2016 af en toe uitgingen. Ze zorgden ervoor dat fans in een razernij raakten nadat ze tijdens een vakantie dicht bij elkaar waren gespot op een jacht in St. Barts. Styles is een zanger van de voormalige band One Direction en heeft een succesvolle solocarrière achter de rug en bracht de afgelopen vier jaar twee hitalbums uit. Het paar blijft vrienden, want ze woonde The Late Late Show With James Corden bij terwijl Harry Styles de gastgastheer was in 2019.

2 Blake Griffin ($110 miljoen)

Kendall Jenner hield deze relatie relatief privé tijdens de eerste maanden dat ze uitging met basketbalster Blake Griffin uit Los Angeles Clippers. Jenner gaf geen commentaar op haar romance, maar ze werd voor het eerst gekoppeld aan de ster toen ze in 2017 een Travis Scott afterparty bijwoonden. Ze maakten hun relatie openbaar na het bijwonen van de première van The 5th Quarter. Jenner en Griffin hebben hun relatie in april 2018 in der minne beëindigd. Simmons verdient elk jaar meer dan $ 40 miljoen met zijn NBA-salaris.

1 Lewis Hamilton ($285 miljoen)

Lewis Hamilton en Kendall hadden altijd de krantenkoppen gehaald in 2015 en 2016, omdat ze vaak samen op verschillende plaatsen werden gezien. Terwijl Hamilton de datinggeruchten ontkende, geloofden fans dat het paar een speciale relatie had. Hamilton wordt beschouwd als een van de beste F1-kampioenschappen aller tijden en verdient meer dan $ 55 miljoen per jaar met zijn salaris, prijzengeld en merkaanbevelingen.

Kendall Jenner onderhoudt een rustige relatie wanneer hij met iemand uitgaat en zorgt ervoor dat de media tot een minimum wordt beperkt. Het model heeft verschillende betekenisvolle romances gehad en is aan het daten met basketballer Devin Booker. Ze zijn erin geslaagd om minimaal inzicht in hun leven te geven en de romantiek levend te houden, door belangrijke momenten samen te vieren in de afgelopen twee jaar.

Aanbevolen: