8 Celebrity Quarantaine-koppels die nog steeds sterk zijn

Inhoudsopgave:

8 Celebrity Quarantaine-koppels die nog steeds sterk zijn
8 Celebrity Quarantaine-koppels die nog steeds sterk zijn
Anonim

Het lijkt misschien een eeuwigheid geleden dat we tijdens het begin van de COVID-19-pandemie allemaal thuis vastzaten, aan onze telefoons gekluisterd in een afgesloten wereld. In het voorjaar van 2020 leek roddel over beroemdheden alles wat er was voor entertainment. Gelukkig waren beroemdheden in de wereld van Hollywood bezig met het vormen van relaties. Sommige beroemde mensen gingen zelfs op dating-apps om hun huidige significante anderen te ontmoeten, net als de rest van ons!

Machtparen zoals Rihanna en A$AP Rocky of Megan Fox en Machine Gun Kelly blijven de krantenkoppen halen als relaties die tijdens de pandemie begonnen. Lockdown en quarantaine waren voor veel koppels aanleiding om samen te gaan wonen of een moeilijke langeafstandsrelatie te onderhouden. Anderen moesten vanwege de omstandigheden sneller dan normaal verhuizen. Helaas zijn sommige koppels die de krantenkoppen van pandemie-entertainment domineren, zoals Ben Affleck en Ana de Armas, sindsdien uit elkaar gegaan. Zayn Malik en Gigi Hadid, wiens zwangerschapsaankondiging de hele lente in 2020 het beste nieuws was, hadden het jaar daarop een dramatische ruzie. Hier is een blik op wie er nog bij elkaar is.

8 Rihanna en A$AP Rocky

ASAP Rocky deelt hoop op meer kinderen met Rihanna
ASAP Rocky deelt hoop op meer kinderen met Rihanna

Tegenwoordig zijn Rihanna en A$AP het gouden koppel van de muziekwereld. Het is onduidelijk wanneer ze precies begonnen te daten in 2020, aangezien de twee al jaren goede vrienden en werkende partners waren voordat ze een romantische relatie hadden. Het paar verwelkomde hun eerste kind, een jongen, in mei 2022 nadat Rihanna in haar eentje de regels van zwangerschapsmode herschreef.

7 Simone Biles en Jonathan Owens

Simone Biles en Jonathan Owens wonen een basketbalwedstrijd bij
Simone Biles en Jonathan Owens wonen een basketbalwedstrijd bij

Olympische turnster Simone Biles ontmoette haar nu verloofde Jonathan Owens online in maart 2020. Ze gleed naar verluidt in de Instagram-DM's van de voetballer. De twee steratleten dateerden tijdens de pandemie en tijdens Simone's moeilijke Olympische Spelen in Tokio, waar Jonathan haar van een afstand ondersteunde. Ze verloofden zich op Valentijnsdag in 2022. Biles plaatste een lief eerbetoon aan hem na de verloving, en we kunnen uitkijken naar een bruiloft in de nabije toekomst.

6 Megan Fox en Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly en Megan Fox poseren backstage voor de Billboard Music Awards 2021, uitgezonden op 23 mei 2021 in Microsoft Theater in Los Angeles, Californië
Machine Gun Kelly en Megan Fox poseren backstage voor de Billboard Music Awards 2021, uitgezonden op 23 mei 2021 in Microsoft Theater in Los Angeles, Californië

De relatie van Megan Fox en Machine Gun Kelly heeft de afgelopen jaren de sociale media overgenomen met de schijnbaar constante PDA-foto's en rode loper-momenten. Ze ontmoetten elkaar op een filmset in maart 2020 en kort daarna begonnen de geruchten over de twee, vooral toen Megan speelde als de liefdesbelang in Machine Gun Kelly's videoclip voor 'Bloody Valentine'. Ze verloofden zich in januari 2022 tijdens een ceremonie waarbij ze zogenaamd elkaars bloed dronken.

5 Lady Gaga en Michael Polansky

Lady Gaga poseert op de rode loper voor de filmrelease van House of Gucci. in Milaan
Lady Gaga poseert op de rode loper voor de filmrelease van House of Gucci. in Milaan

Lady Gaga lijkt eindelijk een langdurige liefde te hebben gevonden, hopelijk. De zangeres en actrice begonnen begin 2020 te daten met ondernemer en filantroop Michael Polansky. Ze woonde de Super Bowl van 2020 bij met Polansky en markeerde hun eerste publieke optreden samen vlak voor de COVID-19-pandemie. Ze zijn nog niet verloofd; Gaga was eerder verloofd in een andere relatie, maar de twee lijken erg hecht na meer dan twee jaar daten.

4 Shaun White en Nina Dobrev

Nina Dobrev en Shaun White
Nina Dobrev en Shaun White

De versierde Olympiër Shaun White en actrice Nina Dobrev lijken misschien een onwaarschijnlijk paar, maar de twee zetten hun sterke relatie voort nadat ze zichzelf in mei 2020 "Instagram-officieel" hadden gemaakt. Ze kennen elkaar sinds 2012 en hebben zelfs de vroege dagen van hun relatie samen in quarantaine. Nina en Shaun maakten eindelijk hun debuut op de rode loper tijdens de première van Top Gun: Maverick in Londen in mei 2022.

3 Ariana Grande en D alton Gomez

Ariana Grande en echtgenoot D alton
Ariana Grande en echtgenoot D alton

Door de jaren heen hebben de relaties van Ariana Grande veel media-aandacht gekregen. Herinner je je haar korte verloving met Pete Davidson nog? Het lijkt erop dat de supersterzanger eindelijk zijn geluk heeft gevonden bij D alton Gomez. Ze begonnen te daten vlak voordat de pandemie in februari 2020 begon, hoewel Ariana de relatie pas in juni van dat jaar bevestigde. Ze trouwden in het geheim in mei 2021, waar Ariana een prachtige op maat gemaakte Vera Wang-jurk droeg.

2 Dixie D'Amelio en Noah Beck

TikTok Star Noah Beck met zijn vriendin, de zangeres Dixie D'Amelio
TikTok Star Noah Beck met zijn vriendin, de zangeres Dixie D'Amelio

De relatie tussen Dixie en Noah is controversieel. De TikTok-sterren kwamen samen na Dixie's breuk met mede-TikToker Griffin Johnson in september 2020. De twee brachten veel tijd samen door tijdens de pandemie toen hun bekendheid toenam via virale dansvideo's. Noah Beck heeft in het verleden een aantal twijfelachtige opmerkingen gemaakt, waardoor fans denken dat hij niet de juiste man is voor Dixie.

1 Chase Stokes en Madelyn Cline

chase-stokes-madelyn-cline
chase-stokes-madelyn-cline

Outer Banks-sterren Chase Stokes en Madelyn Cline werden van de ene op de andere dag beroemdheden met de release van de hitshow in april 2020, de vroege donkere dagen van de Covid-19-lockdown. De minnaars op het scherm begonnen in het echte leven te daten na de release van het eerste seizoen van de show. Ze gingen helaas uit elkaar tegen het einde van 2021. Het gerucht gaat echter dat de twee weer samen zouden kunnen zijn nadat ze hand in hand werden gefotografeerd. Outer Banks-fans houden hoop voor hun relatie.

Aanbevolen: