8 Survivor Showmances die vandaag nog steeds sterk zijn

Inhoudsopgave:

8 Survivor Showmances die vandaag nog steeds sterk zijn
8 Survivor Showmances die vandaag nog steeds sterk zijn
Anonim

Als je vastzit met een groep vreemden op een afgelegen eiland met nauwelijks genoeg middelen om van te overleven, is dat nauwelijks een geweldige situatie voor romances om te bloeien en te bloeien. Dat zou de consensus zijn, maar de populaire CBS-show Survivor heeft anders aangetoond; de reality-serie heeft gedurende de 22-jarige looptijd veel liefdesverhalen zien ontvouwen, beginnend bij de eerdere seizoenen (herinner je je Boston Rob en Amber?) tot de latere edities van de show.

Ongelooflijk - en interessant genoeg - zijn sommige van deze overlevende stellen zelfs met elkaar getrouwd en hebben ze samen hun eigen gezin gesticht! Benieuwd over welke we het hebben? Bekijk hieronder de Survivor-showmances die jaren na de eerste ontmoeting nog steeds sterk zijn en verliefd worden op de show.

8 Jaclyn Schultz en Jon Misch uit Survivor-seizoen 29

Jaclyn en Jon waren al aan het daten toen ze meededen aan Survivor: San Juan del Sur – Blood vs. Water in 2014. Ze trouwden in augustus 2015 en zijn sindsdien gelukkig getrouwd. Afgelopen 6 juni, meer dan een jaar na het verlies van hun baby, verwelkomde het paar hun eerste kind samen – Logan Samuel – via draagmoederschap.

“De helft van mij en de helft van jou. Het moment waarop we wachtten op wat een leven lang leek', schreef Jaclyn terwijl ze hun zoon op Instagram voorstelde. 7 jaar, 3 rondes van IVF, 2 surrogaten en 5 embryotransfers later … je bent hier. Je was de hele tijd Gods plan. Logan Samuel Misch, jij bent ons hele universum.”

7 Sierra Dawn Thomas en Joe Anglim van Survivor Season 30

Joe en Sierra ontmoetten elkaar in 2014 op de set van Worlds Apart, hoewel ze elkaar pas enkele jaren later zagen. In gesprek met E! Nieuws, Sierra zei dat ze nooit had verwacht dat ze liefde zou vinden op Survivor, en vertelde de publicatie: Zelfs als ik daar was en meedeed en hem zag, had ik nooit gedacht dat hij de liefde van mijn leven zou zijn. Als ik het had geweten, had ik hem niet weggestemd.'

Het stel is nu ruim twee jaar getrouwd en de trotse ouders van hun eenjarige dochter Della Dawn. Ze verwachten ook nog een kind, waarbij Sierra afgelopen februari onthulde dat ze weer zwanger is.

6 Whitney Duncan en Keith Tollefson van Survivor seizoen 23

Whitney en Keith werden een koppel tegen het einde van Survivor's South Pacific-editie in 2011. Destijds was Whitney nog getrouwd met haar man, countryzanger Donny Fallgatter, maar de twee rondden uiteindelijk hun scheiding af.

In juli 2014, maanden na deelname aan het 25e seizoen van The Amazing Race, trouwden Whitney en Keith. Momenteel verwacht het stel hun eerste kind samen, zo onthulde Whitney afgelopen april in een Instagram-bericht. “Prijs Jezus… we zijn ZWANGER! Ons kleine wonder is gepland voor oktober 2022. Ik zal op een gegeven moment meer delen van onze lange, zware reis, maar voor nu zijn we gewoon zo blij en opgewonden!” ze zei.

5 Amber Brkich en Rob Mariano uit Survivor seizoen 8

Ongetwijfeld het meest populaire en geliefde Survivor-paar, Amber en Boston Rob zijn samen sinds ze elkaar ontmoetten op de All-Stars-editie van de show in 2003. Het paar verloofde zich tijdens de live-finale van het seizoen in Madison Square Garden in NYC in mei 2004 en wisselde "I dos" in april 2005.

Ze hebben nu samen vier dochters - Lucia, Carina, Isabetta en Adelina. Afgezien van All-Stars, verscheen het paar ook op Survivor's Winners At War-editie in 2019, en in twee seizoenen van The Amazing Race samen - seizoen 7, waar ze tweede werden, en All-Stars, waar ze op de achtste plaats kwamen.

4 Tyson Apostol en Rachel Foulger uit Surivovr seizoen 27

Na deelname aan Survivor: Blood vs. Water in 2013 (die Tyson uiteindelijk won), verscheen het paar in seizoen 2 van Marriage Boot Camp: Reality Stars en verloofde ze zich tijdens de finale van de show. De twee waren toen al meer dan zes jaar samen. Ze trouwden uiteindelijk in maart 2015, met Tyson's Survivor: Tocantins co-ster, Stephen Fishbach, die de ceremonie leidde.

Maanden na hun huwelijk beviel Rachel via een keizersnede van hun oudste dochter, Bergen Rose. Het paar verwelkomde vervolgens hun tweede kind samen, Marlowe, in juli 2018. Momenteel wonen de twee met hun gezin in Mesa, Arizona.

3 Jaime Dugan en Erik Huffman uit Survivor seizoen 15

Jaime en Erik kregen een hechte band toen ze in 2007 samen streden op Survivor: China. De twee verloofden zich in 2008 en werden het allereerste Survivor-koppel uit hetzelfde oorspronkelijke seizoen dat met elkaar trouwde toen ze in het huwelijksbootje stapten in 2009.

"Ik zou nooit in mijn wildste dromen geloven dat ik op Survivor zou zijn", vertelde Erik in 2007 aan de Herald-Journal, zoals geciteerd door GoUpstate. “Veel minder om mijn toekomstige vrouw te ontmoeten. Ik ging van volledig single naar verloofd in een kwestie van een jaar. Afspreken in een tv-programma? Het is voor mij bewezen dat dingen gebeuren met een reden.” Het echtpaar heeft sindsdien samen een zoon verwelkomd - Harper, die nu 11 jaar oud is.

2 Jenna Bowman en Sebastian Lowe uit Survivor-seizoen 36

Sparks vlogen tussen Jenna en Sebastian zodra ze elkaar ontmoetten in het vliegtuig naar Fiji om Survivor's Ghost Island in 2017 te filmen. We zaten naast elkaar in het vliegtuig achter in de jumbojet en we praatten de hele vlucht van 13 uur – de hele vlucht”, herinnert Sebastian zich in een interview met RealityTV.

Bewust dat hun romance hen tot een gemeenschappelijk doelwit in de show zou kunnen maken, besloten de twee om dingen privé te houden - hoewel ze "af en toe lekker knuffelden en elkaars hand vasthielden op de bamboe", aldus Sebastian. Het oude stel heeft een gedeelde liefde voor reizen en leuke avonturen, nadat ze verschillende reizen over de hele wereld hebben gemaakt, zoals te zien is op hun gezamenlijke YouTube-kanaal Sen en Jen.

1 Elizabeth Beisel en Jack Nichting uit Surivor seizoen 39

Elizabeth en Jack gaven toe dat ze een item waren kort na de Survivor: Island of the Idols, ingepakt in 2019. Het gekrulde paar maakte de heerlijke aankondiging op Instagram, met Elizabeth, 29, die schreef: "WOAH. Hebben jullie het nieuws gehoord? Ik heb een vriendje met krullend haar dat Jack heet en hij is gewoon de meest geweldige mens die ik ken.” Ze voegde eraan toe: "En ja, we delen haarproducten." Jack van zijn kant onderschreef een reeks van hun foto's samen: "Ik ben meer dan trots om deze gekrulde, uitbundige en medelevende vrouw mijn vriendin/tweeling te noemen."

Afgelopen augustus betuigde de 27-jarige oprichter van Jack Wolfskin opnieuw zijn liefde voor Elizabeth toen hij haar 29e verjaardag vierde. "Gefeliciteerd met deze prachtige en stralende mens", schreef hij. 'Je bent een geweldige Shlomo. Enthousiast om nog een jaar bij de [zon] met jou door te brengen."

Aanbevolen: