Chris Hemsworth noemde Miles Teller's 'Intensity' in Spiderhead

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth noemde Miles Teller's 'Intensity' in Spiderhead
Chris Hemsworth noemde Miles Teller's 'Intensity' in Spiderhead
Anonim

Chris Hemsworth heeft een behoorlijk jaar. Terwijl zijn nieuwste Marvel Cinematic Universe (MCU)-film, Thor: Love and Thunder, blijft regeren aan de kassa, bracht de acteur onlangs ook Spiderhead uit, zijn nieuwste film voor Netflix. Gebaseerd op een kort verhaal gepubliceerd in The New Yorker, draait de sci-fi thriller om een unieke faciliteit waar veroordeelden de kans krijgen om hun straf te verkorten door zichzelf te onderwerpen aan drugsproeven die hun realiteit kunnen veranderen en hun gevoelens voor andere mensen kunnen beïnvloeden.

In de film speelt Hemsworth Steve Abnesti, de man die verantwoordelijk is voor het testen van de proefpersonen met de experimentele medicijnen. Ondertussen wordt hij vergezeld door Miles Teller die Jeff speelt, een van de veroordeelden op wie de drugs regelmatig worden getest. En hoewel de relatie tussen hun personages op het scherm van vriendelijk naar controversieel gaat, was hun dynamiek achter de schermen een stuk luchtiger en belangrijker nog, leuk.

Miles Teller zei bijna onmiddellijk ja tegen Chris Hemsworths Spiderhead

Teller was net klaar met het werken met Kosinski aan de enorm succesvolle Top Gun-reboot, Top Gun: Maverick, toen de regisseur besloot hem te benaderen voor Spiderhead. Tegen die tijd hebben de twee al twee keer samengewerkt met Teller, ook in Kosinski's Only the Brave.

Vanaf het begin was Kosinski er echter van overtuigd dat Teller de juiste acteur was voor de rol. "Na twee films met Miles te hebben gemaakt, zijn bereik en wat hij kan, wist ik dat hij dat voor elkaar kon krijgen", legde Kosinki uit. Tegelijkertijd wist de regisseur dat het een interessante nieuwe ervaring voor hem zou zijn. "Miles is een acteur die graag scènes drijft", zei Kosinski. “Dat is gewoon zijn neiging, en om op de achterbank te zitten en gecharmeerd en gemanipuleerd te worden door dit andere personage was iets wat ik hem nog niet eerder had zien doen, en ik dacht dat het een leuke uitdaging voor hem zou zijn.”

Wat Teller betreft, het duurde niet lang voordat hij ja zei tegen Spiderhead, aangezien het Kosinski zelf was die hem het project bracht. "Ik bedoel, ik ga niet zeggen dat hij me iets zou kunnen bieden, maar hij zou me waarschijnlijk heel veel dingen kunnen bieden, en ik zou gewoon zeggen:" Ja, "" vertelde de acteur aan Cinemablend. Dat gezegd hebbende, het personage dat Teller werd aangeboden, was een behoorlijke uitdaging om aan te gaan, aangezien hij nog nooit iemand vergelijkbaar heeft gespeeld, en hij kan niet echt met Jeff omgaan.

"Het was moeilijk, en toen ik het script aan het lezen was, waren er bepaalde scènes [waar] ik echt nerveus over was omdat, zoals je zei, het niet organisch tot stand komt", vertelde hij aan Collider. Er is niets dat je naar die emotie of iets dergelijks leidt, dus dat was moeilijk. Maar ik denk dat het ook een beetje zoals theater is, wanneer je een scène speelt en je staart naar het publiek en je projecteert een huis of je dochter of wat het ook is, en ze bestaan in een lege ruimte.”

Wat Teller ook deed, het werkte, zozeer zelfs dat Hemsworth niets dan lof had voor zijn tegenspeler. "Hij is een geweldige medewerker, ongelooflijk getalenteerd", zei de Marvel-ster. "Voor hem ook een behoorlijke intensiteit, maar hij kan op een dubbeltje kwetsbaar zijn."

Miles Teller gaf Chris Hemsworth het gevoel dat hij weer op de middelbare school zat

En hoewel de scènes in de film soms behoorlijk intens kunnen zijn, is het veilig om te zeggen dat Hemsworth en Teller het naar hun zin hadden samen op de set. Soms leek het zelfs alsof de twee sterren te veel plezier hadden. "Hij heeft zo'n leuk gevoel voor humor en er is een soort brutaliteit voor hem, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik terug was op de middelbare school, en we deden iets doms en verkeerds, en de film heeft die kwaliteit," Hemsworth merkte op.

Het lijkt er ook op dat Hemsworth en Teller zeer goede vrienden zijn geworden nadat ze samen Spiderhead hebben gedaan. Het blijkt dat ze de film hebben opgenomen in Queensland, Australië en dat Hemsworth zelfs zijn tegenspeler aan zijn familie heeft voorgesteld.“Miles kwam naar mijn huis voor de verjaardag van mijn moeder. Ik zei gewoon: 'Kom mee, dit wordt leuk!' , onthulde Hemsworth. 'Ik heb hem rondgeleid en hij vond het hier geweldig, zoals de meeste mensen. We worden hier verwend met de diversiteit op onze locaties. Hij was onder de indruk.”

Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat Hemsworth heeft afgezien van het introduceren van Teller aan een bepaald Australisch hoofdbestanddeel. "Ik heb het gevoel dat Vegemite altijd het eerste is waar ze naar vragen, en het is een kwestie van: 'Eten ze dat echt?'", vertelde de acteur aan PEDESTRIAN. TV. "Maar Miles had nergens zin in, dus ik heb hem rondgeleid."

Na Spiderhead zal Hemsworth zijn aandacht richten op de sci-fi-actie Furiosa en een titelloze biopic over Hulk Hogan. Er is ook sprake van een Thor 5. Wat Teller betreft, de acteur is al gehecht aan drie aankomende films. Deze omvatten de animatiefilm The Ark and the Aardvark van Kung Fu Panda-regisseur John Stevenson. Na dit alles hopen fans waarschijnlijk de twee mannen weer samen te zien werken.

Aanbevolen: