Had Robert Pattinson een hekel aan het filmen van 'The Batman'?

Inhoudsopgave:

Had Robert Pattinson een hekel aan het filmen van 'The Batman'?
Had Robert Pattinson een hekel aan het filmen van 'The Batman'?
Anonim

Robert Pattinson heeft fans geschokt met zijn transformatie tijdens zijn jaren als acteur. Aan zijn start in Harry Potter en de Vuurbeker en als de sprankelende mooie vampier Edward Cullen in Twilight, is het nog steeds schokkend om te zien dat de eens jongensachtige acteur met modellooks een A-lijstacteur is geworden die eindelijk zijn ware potentieel laat zien.

Beschouwd worden als een gerenommeerde acteur na zijn 'gemartelde' uitvoering in The Batman heeft een veel beter lot voor hem bezegeld. Met een acteercarrière die van kracht tot kracht is gegaan, zou je verwachten dat Pattinson extatisch is en de vruchten plukt van zijn harde werk en succes - maar dit is misschien verder van de waarheid dan verwacht.

Robert Pattinsons geschiedenis van het haten van films waarin hij speelde

Het is algemeen bekend dat Robert Pattinson geen Twilight-fan is. Ondanks zijn "humeurige" uitvoering die de broeierige vampier Edward Cullen ving terwijl hij probeerde te weerstaan verliefd te worden op een menselijk meisje, nam Pattinson de film nooit serieus. Misschien was het in een poging om afstand te nemen van de tienerfranchise, zodat hij meer "serieuze" rollen kon gaan spelen die zijn reputatie zouden verbeteren, maar Robert Pattinson heeft vrijuit gesproken over zijn gevoelens op Twilight.

"Het is raar om daar deel van uit te maken," zei Pattinson, "een beetje - iets vertegenwoordigen dat je niet echt leuk vindt."

Hoe Twilight de Batman beïnvloedde voor Robert Pattinson

Ondanks het overweldigende succes van de Twilight-franchise, die uitgroeide tot een serie van vijf films waaraan fans nu nog steeds toegewijd zijn, werd de Twilight-saga een smet op de carrière van Robert Pattinson, toen DC-fans naar Twitter gingen om hun minachting te uiten de acteur die in de voetsporen zou treden van andere Batman-acteurs, van Christian Bale tot Ben Affleck, zou de man zijn die een sprankelende vampier speelde in een tienerfilm.

Veel fans keken neer op Robert Pattinson toen hij werd gecast als Batman, in de verwachting dat hij het verschrikkelijk goed zou doen. Dit was Pattinsons grote kans, maar heeft hij die verpest?

Robert Pattinsons optreden in 'The Batman Was 'Dark' en 'Tortured'

Voor het grootste deel hebben critici The Batman geprezen, die zowel fans als critici aangenaam heeft verrast. De film is door de meesten beschreven als een 'donkere detective-thriller' en 'slow burn'. Sommigen zijn zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat het de beste tot nu toe is.

Robert Pattinson heeft bewezen waartoe hij als acteur in staat is en heeft eindelijk wat de meeste acteurs willen; een DC- of Marvel-film die de kassa zal breken. Het brengt opwinding met zich mee bij het vooruitzicht Pattinson te zien in meer projecten die verband houden met het DC-universum, maar er blijft een onverwachte vraag over: kan Robert Pattinson de druk aan om in een andere "Batman" -film te spelen?

Robert Pattinson is openhartig over zijn geestelijke gezondheidsproblemen tijdens de opnames van "The Batman"

Robert Pattinson weet dat het een eer is om de Caped Crusader te spelen – maar hij is volledig eerlijk geweest over hoe moeilijk de rol was – wat misschien verrassend is voor iemand die heeft bekend dat hij de ongelukkige gewoonte heeft om in interviews te liegen.

Robert had zowel mentale als fysieke worsteling met het filmen van de film, van het Batsuit dat zijn prestaties beïnvloedde tot het omgaan met isolatie.

Toen hij met GQ sprak, beschreef Pattinson het filmen als 'een luchtbel in een luchtbel'.

"En de aard van de shoot was zo een beetje insulaire, " beschreef Pattinson, "ik fotografeerde altijd 's nachts, gewoon heel erg donker de hele tijd, en ik voelde me heel erg alleen. Zelfs als ik de hele tijd in het pak zat Je mag de studio niet echt uit met het pak aan, dus ik wist amper wat er buiten gebeurde.'

Robert Pattinson sprak ook over "The Batman" waardoor hij lichamelijk ziek werd

"Ik bedoel, ik was daarna echt, echt, echt dood", herinnert Pattinson zich. "Ik keek net naar een foto van mezelf van april en ik zag er groen uit."

Robert Pattinson zei ook dat hij een enorme druk voelde om constant bezig te zijn, wetende dat de rol die hem opslokte hem ook in de komende jaren zou kunnen definiëren.

"Ik was de hele tijd zo ongelooflijk druk bezig met iets doen dat ook superhoge druk was, verreweg het moeilijkste dat ik ooit heb gedaan …" gaf Pattinson toe. "Aan het eind van de dag speelde ik nog steeds Batman, ook al vergaat de wereld."

Robert Pattinsons toewijding aan "The Batman" heeft zijn vruchten afgeworpen

De recensies zijn binnen voor The Batman, beschreven als een detective-thriller en een "brutale" en "donkere" slow-burn, zowel fans als critici zijn verheugd over de nieuwe film. Volgens Rotten Tomatoes hebben critici The Batman bestempeld als "een van de beste stripboekfilms ooit".

Critici hebben ook gezegd: "Matt Reeves' ruige, gefundeerde kijk op 's werelds grootste detective' is een van de beste die we hebben gezien, van Robert Pattinson's uitvoering tot de cinematografie en de score."

Laten we hopen in de toekomst meer van Robert Pattinsons Caped Crusader te zien - het is een grote verantwoordelijkheid die zijn tol eist van de beste acteurs, maar Robert Pattinson heeft bewezen dat hij meer kan dan waarmaken.

Aanbevolen: