Nicki Minaj kondigt nieuwe single 'Freaky Girl' en mogelijk nieuw Alter Ego aan

Nicki Minaj kondigt nieuwe single 'Freaky Girl' en mogelijk nieuw Alter Ego aan
Nicki Minaj kondigt nieuwe single 'Freaky Girl' en mogelijk nieuw Alter Ego aan
Anonim

Barbs verheugen zich! Nicki Minaj keert terug naar de muziekscene.

De rapper plaagt al een tijdje haar nieuwe nummer, "Freaky Girl", op sociale media. Al die tijd hebben fans met spanning gewacht op een aankondiging van de releasedatum.

Nou, die dag kwam op vrijdag toen de "Starships"-zanger bevestigde dat de single op 12 augustus zal uitkomen. Minaj zal een dag eerder een nieuwe aflevering van haar Apple Music-show, Queen Radio, in première brengen.

Een fragment van het nummer onthulde ook dat het nummer "Super Freak" van Rick James zal samplen. Minaj leek een mogelijk nieuw alter ego, Nick James, te plagen toen hij over het nummer op Twitter plaatste.

Minaj is geen onbekende in het veranderen van ego's. Ze creëerde eerder het personage Roman Zolanski, dat het onderwerp was van verschillende liedjes. Minaj heeft Zolanski beschreven als een homoseksuele man uit Londen, Engeland. Dit specifieke alter ego was volledig te zien tijdens de uitvoering van "Roman Holiday" van de 54e jaarlijkse Grammy Awards in 2012.

Het optreden was historisch, want het was de eerste keer dat een vrouwelijke solo-rapper op het Grammy-podium optrad. Het was echter ook een ontmoeting met zijn aandeel in de controverse, omdat het het karakter van de Romeinse uitdrijving kenmerkte. Veel religieuze commentatoren waren tegen de voorstelling, waaronder Bill Donahue van The Catholic League.

"Of Minaj bezeten is, is zeker een open vraag, maar waar geen twijfel over bestaat, is de onverantwoordelijkheid van The Recording Academy," zei hij.

De meest snijdende opmerking kwam echter van de oude Grammy-producer Kenneth Ehrlich. Ehrlich sprak zich in 2015 uit tegen het optreden en zei dat het een "teleurstelling" was.

"Ik was niet trots op wat we drie jaar geleden met Nicki Minaj deden", vervolgde hij. "Ik dacht dat dat een teleurstelling was, zowel in termen van wat we deden als wat ze deed. Ik ga ons niet van elke verantwoordelijkheid ontslaan, maar het was gewoon niet goed. Als het controversieel en goed was geweest, Ik denk dat ik er trots op zou zijn geweest. Maar daar hebben we waarschijnlijk de draad iets te veel losgelaten."

Minaj beweerde later dat Ehrlich haar "gepest" heeft tijdens het optreden terwijl hij zangeres Ariana Grande verdedigde, die tijdens de ceremonie van 2019 stopte met optreden vanwege een geschil met de producer.

Minaj zei dat ze "uit angst werd gepest om zeven jaar stil te blijven". Op Queen Radio beweerde ze verder dat Ehrlich haar had gevraagd haar optreden te annuleren, met het recente overlijden van Whitney Houston als reden. Nadat Minaj weigerde en doorging met de show, beweerde ze dat ze een prijs had gewonnen.

Dus wordt Minaj's "Freaky Girl" weer een hit voor de rapsuperster? Zal ze een nieuw alter ego introduceren? Zal het ergens in de buurt zo controversieel zijn als Roman? Wat er ook gebeurt, je kunt er zeker van zijn dat het vermakelijk zal zijn.

Aanbevolen: