Taylor Swift kondigt een nieuw verrassingsalbum aan

Inhoudsopgave:

Taylor Swift kondigt een nieuw verrassingsalbum aan
Taylor Swift kondigt een nieuw verrassingsalbum aan
Anonim

Taylor Swift blijft haar fans verrassen. Ten eerste was het de druppel van tweelingalbums uit praktisch nergens. Nu is het een enorme overwinning op MTV VMA, op de voet gevolgd door een aankondiging van een nieuw album.

Inmiddels weten fans dat Taylor ze graag verrast, hoewel ze haar volgers ook veel hints geeft op sociale media.

Deze aankondiging lijkt de volgers echter te hebben verrast, vooral gezien de timing. Kort na de MTV VMA-awards ging Taylor naar sociale media om het nieuws te delen.

Taylor Swift komt in oktober met een nieuw album

Ze heeft tot nu toe weinig details gedeeld, maar tijdens de avonduren na de MTV VMA's, waarin Taylor drie prijzen won, kondigde de zangeres haar aankomende album aan.

Nadat ze de homevideo van het jaar, de beste regie en de beste lange video voor haar korte "All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version)" had gewonnen, plaatste Swift sluw op sociale media om haar volgende project aan te kondigen.

Taylor Swift was niet alleen de eerste artiest die in totaal drie keer (in 2015 en 2019) de video van het jaar won, maar ze vertraagt duidelijk nog niet.

Het nieuwe album komt op de hielen van Taylor's daverende succes met een origineel nummer dat ze schreef (en opnam) voor Where the Crawdads Sing. Zelfs Reese Witherspoon kon niet stoppen met over het circuit te praten.

Midnights zal dertien nummers bevatten, volgens Taylor's Instagram-post, en vertellen "de verhalen van 13 slapeloze nachten verspreid over mijn leven."

Fans reageren op het nieuws van Taylor

Op het moment van publicatie had Taylor's aankondiging op Instagram meer dan zes miljoen likes; reacties op de post zijn uitgeschakeld, maar fans op alle sociale-mediaplatforms hebben veel te zeggen over het nieuws.

Op Twitter kreeg Taylors bericht duizenden retweets en nog eens duizenden likes, waarbij fans ervoor zorgden dat de hashtag MeetMeAtMidnight populair werd. Fans zijn ook in de wolken wanneer Taylor haar eerdere albums opnieuw zal opnemen.

Het is duidelijk dat er tijd voor is, ook al houdt Taylor fans tot middernacht wakker voor de lancering van het nieuwe album op 21 oktober.

Aanbevolen: